|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן הרבה זמן כבר על שרירי ידיים (בנוסף לכל הגוף במכון כושר) והיד נשארת קטנה ולא נהיית גדלה יותר במצב רפוי.. כשאני עושה שריר היא גדולה יותר אבל במצב רפוי היא קטנה צנומה ורזה.. איך אפשר לשנות את זה?
התרגיל לידיים זה הרמת משקולות.. התנגדות כל פעם גדולה יותר עכשיו זה 10 קילו.. התחלתי מ 3 קילו.. שאלה שניה: איך אני יכול להרחיב את ההקפים של הבטן שלי והחזה והכתפיים? נראה לי התרגיל פולי עליון רחב לגב זה תרגיל די שטחי ומעפן שלא עוזר ממש.. הקטע שיש לי היקף גוף קטן (צנום) ואני רוצה להרחיב אותו.. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תן לי לנסח את מה שאמרת בצורה אחרת לפני שיזנקו עלייך פה,
אתה רוצה לעלות במסה... בשביל לעלות במסה אתה צריך 3 מרכיבים בסיסיים שהם תזונה,אימון ושינה... אמרת שאתה צנום אני ממליץ לך לקנות תוסף תזונה לעליה במסה (Gainer) שזה יתן לך עודף של קלוריות וכתוצאה מכך עליה במסה. בקשר לאימונים אל תאמן רק את הידיים כמו שכתבת ![]() האמת שאין לי כוח עכשיו להתחיל לפרט איך ולמה , קח לך תוכניות אימונים מהאתר (של ישראלבאדי כמובן) ותעבוד לפיהן... בהצלחה בהמשך... נ.ב - אתה לא רוצה לעלות במותניים בשומן , אתה רוצה לעלות במסה כללית ולהישאר קטן במותניים... משהו כמו האיש בחתימה שלי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
זה דעתי , בכל אופן אתה צריך לאכול , לעלות במאסה אתה אומר כשאתה עושה שריר היד שלך גדלה הרבה , זה מעיד על אחוז שומן נמוך לכן נראה לי אתה חייב *לאכול* בלי לשים חשבון. (נ.ב יש גם הארדגיינרז שאוכלים ולא עולים במאסה , ואני מדבר על אכילה מאסיבית לא סתם , הסיבה היא לא חילוף חומרים מהר אלא בעייה בספיגת הקלוריות\חלבון)
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אממ.. מה שאתה אומר שיש לי אחוז שומן נמוך (נכון) ואני צריך לאכול הרבה.. זה נכון אבל הבעיה שאני לפעמים עולה במשקל ואפילו משמין.. הקטע שאני משמין רק בבטן וגדלה לי כרס אבל ההיקף יד וחזה שלי נשאר אותו דבר! למשל אני שוקל עכשיו 73 ואני מטר 83.. פעם הייתי שוקל 67.. אני לא חושב שיש הבדל בין ההיקף חזה ויד שלי בכלל.. אולי רק גדלה לי הכרס.. מה דעתך? הארדגיינרז הכוונה כאלה שאוכלים הרבה? איך בודקים בעיה בספיגה? בדיקת תיפקודי כליות וכבד? בדיקות דם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() הבעיה היא לא באימונים(למרות שנראה לי שגם שם יש בעיה) אלא בתזונה אתה צריך להתחיל לאכול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היקף יד וחזה נשאר קטן (במיוחד במצב רפוי) בלי שום קשר.. שווה לעשות בדיקות דם ותיפקודי כבד וכליות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה בדיקת דם בשביל הבריאות הכללית שלך
תאכל פחות שומן... יותר חלבונים ופחמימות ולא יקרה כלום אם בתקופה של מאסה תפתח קצת כרס בחיטוב אתה תוריד אותה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ראיתי שם גם דברים נחמדים שקשורים לפיתוח גוף.. למשל בבדיקת דם בודקים רמות קריאטינין, גלוטמין ועוד כמה דברים שקשורים לתזונת ספורט איכשהו.. אני אעשה אותה אולי ביום א'.. בקשר לכרס, תראה.. מילא בנאדם רחב עם היקפים די רחבים שיהיה לו כרס נראה טבעי אבל ברגע שבנאדם רזה עם היקפים קטנים זה נראה לא בריא פתאום כרס .. כרס לרזה זה נראה מוזר ודפוק.. תחשוב שחיף עם כרס לעומת בנאדם רחב יותר עם כרס.. יש דרך להרחיב את ההיקפים ? לגרום לעלייה באחוזי שומן באזור הזרועות? משהו שיעזור לי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה היסטריה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() נו מה אתם עכשיו רצים לבדיקות דם
שירים דברים כבדים(דדליםט+סקווט = +10% לפחות לכיוון השריר במקום השומן לכל גרם יבש שאתה עולה) ולאכול הרבה , אתה על אחוז שומן נמוך אם אתה טוען שכשאתה עושה שריר יהד גדולה והיא קטנה כשהיא רפויה ( אגב הנה דוגמה לתיאורייה שלי שפירסמתי) והרבה זה לפחות 3k קלוריות ביום או יותר. בהרבה מקרים המשקל שלך של השרירים הרבה מתחת למה ש"הגנטיקה" רוצה שתהייה במצב לא מאומן אפילו , ולכן תעלה במסת שריר מהר אם תאכל מזון איכותי או שיש לך בעיהי במע' העיכול ואת זה תוכל לדעת אם אתה אוכל משהו ומחרבן חתיכות אוכל מהר אחרי זה או אוכל 5 K קלוריות ולא עובר את ה60 קילו ( יש כאלה אנשים) ואז יש 2 אפשרויות 1.תאכל גיינר וזה נוח לעיכול ולא צריך מאמץ מהגוף שלך 2.יש לך תולעת מעיים (לך תדע)