|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, כמו שאמרתי לפני כמעט 4 שבועות קניתי גיינר ועליתי מ75 קילו ל79 קילו
הגיינר נגמר אז החלטתי הפעם להזמין אבקת חלבון ולפי מה שאני קורא פה כל האבקות לא באמת עוזרים אלא רק מזיקים ![]() אני לא נגד זה פשוט אין לי ממש הרבה ידע בנושא ואני צריך שתגידו את דעתכם. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() אז לך תקרא קצת מאמרים.. אבקת חלבון זה לא קסם. זה תוסף תזונה זה הכל!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() מה קשור "קסם" תגיד לי ? מי דיבר על זה בכלל ? הכוונה הייתה שהחומרים באבקת חלבון במאמר אחד כן מזיקים ובאחר לא... פעם הבא תגיב לנושא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אני אשמח אם תשלח לי לינק למאמר שמראה שאבקת חלבון מזיקה(ברצינות אני מדבר) תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() כן תסביר לי בדיוק איך תוספי מזון מזיקים.....
נו באמת אנשים מה נסגר איתכם. בזמן האחרון אחד מכל עשר מקבל פה התקף חרדה מתוספי מזון, תבינו כבר שזה כולה חלבונים ופחמימות ובתוספים מסויימים שמים ויטמינים, קריאטין וגלוטמין. החלבון מי גבינה נחשב אחד האיכותיים ביותר שקיימים מכיוון שהוא מורכב מכל חומצות האמינו בכמות גבוהה, סתם שתדע. רוב הפחמימות מרוכבות ממלטודקסטרין (עמילן של תפוח אדמה ותירס) וגם יותר טוב מזה. על כל השאר אם אתם כל כך חוששים תפתחו פה באתר או בכל מקום אחר הסבר ותשימו אטמים באוזניים מפני ישראלים שיגידו לכם שזה מצמיח זנבות וקרניים בגלל שיוסי יד 50 במכון אמר ואתם מכירים מישהו שהפסיק להתאמן ולקח אבקות ונהייה שמן. גגגאאאדדד דאמיט
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() חלבון הוא חלבון בין אם הוא מגיע מטונה, ביצים, חזה עוף או אבקה (כמובן שיש סוגי חלבונות שונים ממקורות שונים אבל העקרון הוא ברור)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() Igor, אתה צוחק ?! איזה חומרים ?! חלבונים ופרוטאינים אנאבוליים כמובן ...
אחד החומרים החזקים... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
זה באמת עוזר לגבוה | BodyBone | אימונים | 23 | 29-04-09 09:22 |
שאלה קפה שחור לפני אימון באמת עוזר לכם?. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 15 | 30-10-08 19:53 |
חדר כושר באמת עוזר? | ביג שמשון | פיתוח גוף תחרותי | 21 | 25-11-07 13:46 |
אז באמת למה זה לא עוזר??????!!!!!!!!? | אבישי | פיתוח גוף תחרותי | 20 | 29-05-07 22:52 |
שורפי שומן, עד כמה זה עוזר והאם באמת כדאי להשקיע? | CAvi | תזונה ותוספים | 46 | 26-01-07 20:26 |