|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חברים.
אני בן 18, לפני גיוס, אני מתגייס בסוף ינואר והחלטתי להתחיל לפתח תגוף שלי. אני מתאמן קפוארה בין פעמיים ל3 בשבוע, ואני עובד.. כמעט כל יום אני צריך לקום ב5 וחצי בבוקר, רציתי לשאול אתכם - אם אין לי את ה7 8 שעות האלה בלילה לישון, השלמת שינה בצהריים גם תופסת? שאלה שניה. כמו שאמרתי, יש לי חצי שנה עד הגיוס, רציתי לדעת אם אפשרי לעשות שינוי משמעותי בגוף בחצי שנה, שבחצי שנה הזאת יש גם תקופת חיטוב (אני שוקל כרגע 79-80 ובגובה 180)וגם תקופת מסה? אני לא מדבר כמובן על היקף יד 50 ועל גב 180, אני גם לא רוצה לגדול יותר מדי בגלל הקפוארה (חשוב לי להשאר אתלטי וחזק, לא להיות כבד), אבל אני כן רוצה שיראו שיש לי יד בלי לעשות שריר, שיראו את החזה שלי יוצא מהחולצה ושיהיה לי גב יותר רחב מהמותניים.. כמו כל הלוחמי mma האתלטים האלה למשל, מאסיבים אבל לא יותר מדי. אני מתכנן לעשות תפריטים ותוכניות אימונים וכל זה בפגישות יעוץ של ישראל בודי שאני מאמין שכולם מכירים.. וברור לא לפספס ארוחות ולא לפספס אימונים, לעשות הכל לפי הספר. רציתי לדעת אם אני במצב שמאפשר לשנות את הגוף שלי בצורה משמעותית יחסית, כאשר אני עובד הרבה ומתאמן קפוארה בנוסף. תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בחצי שנה אם תשקיע אתה תעלה בידיוק כמו שאתה רוצה, חצי שנה לא תהפוך אותך לכבד אבל עם השקעה אתה יכול לראות שיפור משמעותי, אני מציע לך לעשות חיטובון של חודשיים כי אתה לא במשקל כל כך כבד גם ככה.. ואחר"כ מסה רצחנית ועבודה כבדה. בנוסף השינה זה פחות קריטי אצל מתאמן מתחיל אבל השלמה בצהריים גם תופסת, פשוט תוודא שלא תפסיד ארוחות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי, עוד תגובות בבקשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתאמן מתחיל עם הרבה שאלות | xdaver2 | אימונים | 0 | 08-04-12 12:44 |
מתאמן מתחיל - כמה שאלות בבקשה. | roybns | תזונה ותוספים | 7 | 19-12-08 13:26 |
מתאמן מתחיל - סיכום חודש של אימונים וכמה שאלות | Adrenaline | אימונים | 16 | 16-10-07 01:02 |
שאלות שאין עליהן תשובות | Moshe | פיתוח גוף-כללי | 23 | 24-05-07 01:56 |
כמה שאלות שמציקות לי ולא מצאתי תשובות אליהם. | יiסי | פיתוח גוף-כללי | 9 | 21-02-07 20:05 |