|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד :)
חדר כושר: Life & Fitness
|
![]() שלום,
היום עשיתי קצת שינויים בתכנית אימונים שלי. B הגב: Deadlift - 3x8 (התחלתי היום פעם ראשונה דדליפט אז עשיתי 12 חזרות בשביל למצוא בערך את המשקל שלי). משיכת פולי עליון 8x3 מסור (bent over row עם דאבמלים) - 8x3 כתפיים: לחיצת כתפיים עם דאמבלים 3x8 הרחקת ידיים לצדדים - 3x8 יד אחורית: פשיטת מרפק בקורס (זה עם החוט) - 3x8 מקבילים משקל גוף 3x8 (בקרוב מוסיף משקל כי היום היה קל מאוד). בטן - 2 תרגילים אחד רגיל ואחד לאלכסונים. A חזה: bench press 3x8 לחיצת חזה עם דאמבלים בשיפוע חיובי לחזה עליון 3x8 פרפר בקרוס אובר (עם החוטים). 3x8 יד קדמית - פטישים עם דאמבלים 3x8 כפיפת מרפק עם מוט w - 3x8 רגליים - סקוואט 3x8 (בינתיים 12 חזרות עד שאני אמצא את המשקל שלי כי רק התחלתי). כפיפית ברכיים (להאמסטרינגס) 3x8 (כי אני עושה את הסקוואט ולא נועל את הברכיים, אלא כמעט נועל, אז הבנתי שזה פרונט סקוואט). בטן (כמו שאמרתי קודם) ----------- אז איך התכנית למסה? עוד שאלה - חשבתי להתחיל SS אבל אני לא חושב שאני אצליח להעלות משקלים לאורך זמן... תסתכלו על המשקלים ותגידו לי (רק בsquat ובdl אני לא מתקרב אפילו למשקל שלי אז זה אפשרי, אבל בpress ו bench ו bent over row יקח לי הרבה זמן להעלות...) תודה מראש, שי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עריכה: המשקלים נמחקו משום מה ואי אפשר לערוך את ההודעה אז:
bench 52.5 kg לחיצת כתפיים - 17.5 kg כל יד. bent over row (מסור) - 20 kg כל יד |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תעשה רק ss ותראה סרטוני סקוואט אתה חייב לשבור מקביל אחרת אתה עושה חצאים וזה לא טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ?...... מה הקשר לאשכול אחי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה| התכנית אימונים הזאת טובה? (18) | kiki500 | אימונים | 2 | 09-07-12 00:48 |
איך התכנית הזאת | haiosn | אימונים | 3 | 08-12-11 19:49 |
האם התכנית אימונים הזאת טובה?? | xxarthurxx | פיתוח גוף-כללי | 2 | 26-03-10 12:46 |
מה אתם חושבים על התכנית הזאת? | Fatboy | אימונים | 5 | 23-12-09 23:37 |
מה אתם חושבים על התכנית הזאת? | itai_p | אימונים | 5 | 22-12-07 23:29 |