|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נרשמתי לחדר כושר, ממחר אני מתחיל
רציתי לשאול מה כדי ומה יהיה יעיל יותר אם אני יתאמן חופשי מה שבא לי באותו יום (אבל עדיין רציני) או שיהיה לי תכנית מסודרת שרק לפיה אני אלך.. (כי תכניות מסבכות אותי) תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמובן שתכנית מסודרת.
אם אתה מתאמן חדש , ועדיין לא יודע איך להתאמן ( לפי קבוצות שרירים , לא כל שריר בכל יום וכדומה) - עדיף להתייעץ עם מאמן. הרי בשביל זה הם שם לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני יותר מחצי שנה בחדר כושר בפנימיה שהייתי בה, ושם אין מאמן, אבל בכללי אני יודע איך לחלק את האימונים טוב שכל שריר ינוח לפחות 48 שעות. (נגיד יום חזה וידיים, יום אחרי זה בטן וגב) ככה הייתי תמיד עושה, וראיתי מזה תוצאות טובות עד עכשיו..
אבל עכשיו סיימתי בית ספר ונרשמתי לחדר כושר בעיר ששם יש מדריכים וזה אז במידה ואני יודע איך להתאמן, ואיך לחלק את האימונים טוב שכל שריר ינוח ויהיה לו זמן להתאושש, בכל זאת עדיף תכנית אימונים? או להמשיך כמו שעשיתי עד היום..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() ברור שעדיף תוכנית אימונים ואל תשאל שום מאמן, תעשה ss אם אתה יכול ואם לא אז קח לך איזה תוכנית ab שמכילה בתוכה את כל התרגילים החשובים(סקוואט, דדליפט, בנץ פרס, ומיליטרי פרס) בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה
![]() יש מצב אתה מביא לי קישור למדריך מדוייק איך עושים ss ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ללכת להתאמן היום? | avishav1 | אימונים | 6 | 27-05-09 18:34 |
חולה:\ כדאי ללכת להתאמן? | haas | פיתוח גוף-כללי | 14 | 18-10-08 18:54 |
מתכוון ללכת ליחידה מובחרת , צריך המלצות על מה להתאמן | ilayzror | אימונים | 17 | 27-02-08 20:30 |
כדאי לי ללכת להתאמן? | cheque | אימונים | 9 | 23-07-07 15:25 |