|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() ככה ליפני הצבא(שלוש שנים וחצי) הייתי אצל גיל גרנות והוא בנה לי תוכנית תזונה ,תוכניחת במכון כושר הכול טוב ויפה עזר לי מאווד היה שינוי משמעותי הכול סבבה.
עכשיו אחרי שלוש וחצי שנים אני מנסה לחשוב על איך אני משחזר את זה ובפורומים כול הודעה סותרת את הקודמת לה ככה שאני כבר לא יודע מה אני עושה. היום קניתי אופטימום גולד חלבון, באותו זמן אמר לי לקחת 2 כפות הגשה אחרי אימון וזהוא עכשיו אני רואה רושמים פה לקחת בבוקר,אחרי אימון ובערב? מה?! זה הגיוני בכלל? ממה שאני מצליח לשחזר אני עושה שעתיים ליפני אימון כוס אורז 3 חתיכות חזה עוף,שעה ליפני אוכל איזה שלוש תמרים,אחרי אימון 2 כפות הגשה של חלבון ו3 תמרים. השאלה שלי היא מה אני עושה אחרי זה?! אוכל ? לא אוכל? מה אני אוכל? בכלל בבוקר גם מה העסק ? אני מאמין שאני שואל שאלה ששאלו אותה אולי מיליון פעם בפורום הזה ,ולא הייתי פותח עם הייתי מוצא תשובה חד משמעית. בקיצור תודה רבה מראש. נ.ב אני 1.73 שוקל 84,אחוז שומן יחסית גבוה,לא טירוף. וסתם כי בדקתי עכשיו,היקף טבור:98,היקף מותניים:90 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: היי-טק
חדר כושר: בית
|
![]() קודם כל שאלתך במקום!
כל אחד כותב בפורום את הניסיון האישי שלו ומה שהכי מתאים לגופו ולכן יש פערים בין מה שאנשים כותבים. קודם כל הייתי ממליץ לך לבצע חיזוק כללי של הגוף עם 3 אימוני כוח של שעה ו-3 אימוני אירובי של 40 דקות כדי להוריד את אחוזי השומן. לגבי התזונה הייתי ממליץ לך לקרוא את המאמר הבא: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=3 אני יכול לתת לך תפריט כללי שיכול להתאים לך: ארוחת בוקר: חצי קופסה טונה במים, ביצה קשה, 2 פרוסות לחם קל עם גבינה חצי אחוז וחצי מנה של אבקת חלבון. ארוחת ביניים: 2 פרוסות לחם קל עם פסטרמה 1% שומן. ארוחת צהריים: 150 גרם אורז מבושל עם 150 גרם חזה עוף. ארוחת ביניים: בטטה עם 1 כרעיים עוף. חצי שעה לפני אימון: 2-3 תמרים מייד אחרי אימון: 1.5 מנה של אבקת חלבון + תפוז. ארוחת ערב ( חצי שעה - שעה אחרי אימון): 200 גרם אורז מבושל + 1 תפוח אדמה + 150 גרם חזה עוף. ארוחה לפני שינה: 1 גביע קוטג' חצי אחוז. * בכל הארוחות יש לשלב ירקות כולל ארוחות ביניים. חודשיים/שלושה של אימונים עם תפריט כזה ואתה תראה תוצאות יפות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() וואלה פיקס אחי אני יקח כמה דברים ממה שרשמתי ישלב אותם.
תודה גבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: היי-טק
חדר כושר: בית
|
![]() בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מספר שאלות בנוגע לתזונה לקראת יום סיירות. | Soprano | תזונה ותוספים | 5 | 11-12-09 02:08 |
כמה שאלות בנוגע לתזונה במסה | kokoman | תזונה ותוספים | 5 | 29-02-08 22:15 |
חדש בפורום, מספר שאלות בנוגע לתזונה | Bloppy Yeah! | תזונה ותוספים | 1 | 09-01-08 18:26 |
שאלות בנוגע לתזונה לקראת תחרות ג'ודו שתתקיים מחר. | Judokan | תזונה ותוספים | 0 | 09-11-07 21:01 |
חדש פה שאלות בנוגע לתזונה | LLT | תזונה ותוספים | 2 | 01-11-07 15:54 |