|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי,
קראתי אינספור מאמרים ולא הבנתי מה אני צריך לעשות באימונים. האם אני צריך לעשות חימום לפני כל תרגיל שאני עושה, עם משקל נמוך יותר, או שאני יכול מיד להחיל עם משקל מקסימום? (נגיד בבנץ' פרס). האם זה בסדר שאני עושה כפיפות בטן עם משקל? האם זה בסדר לעשות נגיד סט אחד ל 20 חזרות עם כפיפות בטן ללא משקל ואחר כך 3x15 כמו בתכנית האימונים עם משקל? האם להעלות את המשקל כל פעם? אותו דבר בנוגע לברכיים לחזה (בטן). איך אני עושה חימום ללחיצות רגליים? האם צריך לעשות חימום לכפיפות מרפק בעמידה? לעשות בהתחלה 5 ק"ג בכל צד ואז להעלות עד שמגיעים למשקל מקסימום? ואיזה תרגיל נחשב חימום או סט מן המניין של תכנית האימונים? עזרה בבקשה. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() כן, להתחיל סט עם מוט, ואז להוסיף ל50% ממה שאתה מרים ואז 75 נניח ומשם אתה יכול להתחיל,
במשקלים כבדים עושים טיפה יותר סטים חימום אבל נניח יש לך בנץ ואז מקבילים תרגיל אחר לחזה אין צורך לבצע חימום, אפשרי, לא יזיק חימום קל .
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מבולבל מאוד!! | jony | תזונה ותוספים | 11 | 17-05-11 08:26 |
בעיה מאוד מוזרה בנוגע למוטיבציה באימונים | Arkadi.Kr | אימונים | 15 | 07-10-09 23:03 |
עייף בזמן האחרון לא מבין למה ... דבר שמפריע מאוד באימונים | digidigi | פיתוח גוף-כללי | 29 | 24-05-09 00:59 |
משו מוזר מאוד באימונים כנסו. | din543 | אימונים | 10 | 23-09-07 21:32 |