|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חברה.. לא מצאתי איך שולחים הודעות פרטיות כי רציתי תשובות יותר מהירות
בכל מקרה, זה ממש דחוף לי אשמח לכמה שיותר תשובות שאני יבין אותם לא לסבך אותי חחח אני לא כל כך מבין בזה בקיצור, מחר(15.4) יש לי גיבוש צנחנים והמורה שלי לספורט וגם ראיתי באינטרנט פעם שאומרים לא לאכול חבל ביומיים לפני גיבושים\ימי סיירות... להמנע כמה שיותר מחלב ומיותר מדי בשר המורה שלי לספורט הסביל לי למה לא טוב חלב(לא זוכר בדיוק חח) אבל הוא לא אמר לי על בשר בקיצור בבקשה ממכם מישהו יכול להגיד לי מה לאכול היום בשביל שמחר לא יהיה לי בעיות בריצת 2000 וביום שני בספרינטים והכל כי זה ממש קשה ואני רוצה להגיע מוכן וכמה שיותר אנרגיה ובלי כאבי בטן וכאבים בצד באמצע הריצה .. אפשר לאכול היום בשר?(חמין חח) וחלב אני אף פעם לא שותה כוסות חלב סתם ככה אז זה אני בסדר ואני גם לא אוהב גבינות אז זה טוב אבל מה עם בשר? מה אתם ממליצים לי לאכול אני ממש מקווה שקראתם הכל סליחה על החפירה זה חשוב לי ממש לקבל תשובה כמה שיותר מהר |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי יש צורך להתרכז בפחמימות וכמה שתהיה קרוב לריצה אז תוריד פחמימות מורכבות ותוכל פחמימה זמינה.
פחמימה זמינה זה כמו סוכר ענבים, מורכבת- זה עם כמות גדולה של סיבים תזונתיים. ואל תשכח מים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() היום תיתן דגש על פחמימות מורכבות ומחר לפני הריצה [שעה-חצי שעה] תוכל פחמימה זמינה כמו שאמרו מעלי .
לא חייב סוכר ענבים יכול להיות גם תמרים או חטיף אנרגיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמרים, צימוקים, בננה וגם מיצים- כל זה חצי שעה-שעה לפני. לדעתי סוכר ענבים (עם לא הרבה מים) אפשר גם 15-20 דקות לפני בגלל המהירות ספיגה שלו בגוף וגם בגלל כמות אנרגיה שגוף יבזבז על עיכול שלו. תתקנו אם לדעתכם אינני צודק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ובבערך שעה-שעתיים לפני הריצה יש שם ארוכת צהריים ומביאים לנו חזה עוף לאכול ולא יודע מה עוד אתה ממליץ לאכול הרבה או קצת רק בשביל לשבוע בקטנה שאני לא יתפוצץ?.. וגם היום מה לאכול ? אני פחות מבין פחממות וזה היתי שמח אם תגיד לי בדיוק איזה מאכלים לא שתפרט לי ארוכה להיום שעות וזה רק תזרוק שמות של מאכלים טובים להיום אורז(שמכינים עם מים לא חלב) ? ירקות?פירות?פסטה עוף בשר?.. תודה רבה על העזרה על עכשיו ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בשרי (אפילו עוף) שעה לפני ריצה לא מומלץ.
לא נשאר הרבה זמן עד מחר. אני לא יודע מה משקלך, שעתיים וחצי לפני ריצה אני הייתי שותה קודם מים, אחרי חצי שעה אוכל שיבולת שועל על בסיס מים עם טיפה מלך ועם כפית דבש. שעה ורבע לפני עוד פעם מים ושלושת רבע שעה לפני בננה או 2 תמרים. כל זה בהנחה שאין לך רגישות לסיבים תזונתיים שישנם בשפע בשיבולת שועל, לא להגזים בכמות מים\אוכל, שריצה לא מוקדם בבוקר כי שעתיים וחצי לפני יכול לפגוע בשינה, אפשר גם עם שיבולת לקחת מולטי-ויטמין וגם אפשר לשתות בזמן קרוב לריצה משקה אנרגיה. כל הנ"ל דעה שלי אישית ובגדר המלצה בלבד. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פואד אביאד יומיים לפני : | arbel2 | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 16-08-08 14:56 |
פיזיקה 1 יח"ל - עזרה | moshebe | פיתוח גוף-כללי | 13 | 12-05-08 22:30 |
חייב עזרה בקשר לתזונה של מתאמן. | aer | תזונה ותוספים | 3 | 12-07-07 12:56 |
חייב שתבנו לי מדריך לתזונה! | YOSI111 | תזונה ותוספים | 3 | 10-01-07 11:03 |