|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם !
אני בן 16 ואני רוצה להתחיל להשתמש בקראטין .. קראתי קצת ולא ראיתי שום דבר רע בנוגע למוצר.. אני שואל אם יש בזה איזושהי בעיה בשל הגיל .. שבוע טוב ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() אני מקווה שאתה מוכן נפשית ופיזית לצד האפל !
סתם, קריאטין זה בסדר גמור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אין בעיה או הגבלת גיל בצריכת קריאטין, שיהיה לך לבריאות ובהצלחה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() זה בסדר גבר ! לך על זה... בהצלחהה!
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה על התגובות אנשים ..
עוד שאלה .. אם אני צורך את הקראטין פעם -פעמיים בשבוע ובשאר האימונים לא , אני עדיין אצטרך לקחת חודש של הפסקה מקראטין אחרי חודש וחצי של השימוש? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי תיקח הפסקה של שבועיים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() קריאטין הוא תוסף התזונה הנחקר ביותר ונימצא בטוח לצריכה בשימוש נכון ולא מופרז יחד עם שתייה מרובה של נוזלים(מים).
בקניית קריאטין וכל תוסף תזונה אחר חשוב לקנות מחברה אמינה ובטוחה! הקריאטין של נייצ'רס בסט הנמכר באתר הוא קריאטין איכותי מאוד מחברה מוכרת הידועה מאוד בגלל אבקת חלבון האיזולייט המעולה שלה. http://www.israelbody.org/Index.asp?...ArticleID=1171
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קריאטין - המדריך השלם בישראל לבחירת קריאטין | zivgin | תזונה ותוספים | 1 | 23-04-10 20:11 |
רבאק הקריאטין הזה... קריאטין וסוכר ענבים. בעיה. | Baron | תזונה ותוספים | 8 | 22-12-08 08:23 |
מחפש מחקר שמשווה בין קריאטין טהור לפורמולות קריאטין | ohad1011 | תזונה ותוספים | 23 | 07-03-08 12:17 |
אם אני פעם ראשונה לוקח קריאטין על איזה קריאטין אתם ממליצים? | ilw | תזונה ותוספים | 4 | 07-12-07 15:43 |
קריאטין אתיל אסתר vs קריאטין מונו | Psychopath | תזונה ותוספים | 27 | 06-10-06 08:16 |