|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום
אני בן 14 וחצי ועושה חיטוב כרגע ולפני כמה ימים המאמן בנה לי תוכנית ab ל4 פעמים בשבוע הבנתי שזה יותר מידי נפח בשביל ושעלי לשנות איתו תוכנית חשבתי על fbw למרות שab 3 פעמים בשבוע זה גם אפשרות וכמו רוב המאמנים בארץ כנראה גם הוא לא ממש מבים או שאיך שתכנו את זה הוא אומר שבחיטוב בfbw צריך לעשות בין 8-6 סטים לשריר גדול יש בו מין סתירה כזאת שראיתי שצריך לעשות בכלל 3 סטים מקסימום לשריר גדול ואני לא רוצה ללכת לפי תוכנית מהאינטרנט בגלל שזה די מדאיג אותי ואני מעדיף שיהיה פיקוח ושמשהו מקצועי יראה שאני מבצע את התוכנית כמו שצריך לאומת זאת בab שעשיתי 3 פעמים בשבוע לשריר גדול עשיתי 9 או 10 סטים ולקטן 6 איזו תוכנית כדאי לי? תודה מראש ואני מבקש שחברה, תהיו רציניים, זה די מלחיץ אותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() וואי וואי כמה אנשים!
לאט לאט.... סעמק, ועוד חשבתי שיש פה רמה גבוה עדיף כבר לשאול ילדים בfxp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אחרי תגובה כזאת תהיה בטוח שלא יעזרו לך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ילד בן 14 וחצי מה אתה מתרגש? גם אתה היית כזה.
קודם כל לא נתת נתונים על עצמך גובה, משקל, ניסיון וכו... דבר שני בfbw בחיים לא נותנים 8 סטים לשריר גדול אם תחשב את כמות הסטים במהלך כל האימון תראה שיקח לך יותר משעתיים אימון והמון סטים בקיצור יותר מדי נפח. דבר שלישי אסור לשכוח שבחיטוב מתאמנים אותו הדבר כמו במסה ופשוט משנים את התזונה והאירובי. אולי רק להוריד את נפח האימון כדי למנוע פציעה. אני הכי ממליץ לך על האימון ab 4 פעמים בשבוע עם 6-9 סטים לשריר גדול ובין 1-6 לקטן. גם fbw טוב לשיקולך. אל תשכח שאתה בן 14 וחצי ואתה עוד לא קרוב אפילו לסיום ההתפתחות אבל בכל זאת אני מדבר אלייך כמו למתאמן מן השורה. מקווה שעזרתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() מה אני אעשה?
המאמן דפק לי את כל זה אני יודע שצריך מקסימום 3-4 לגדול ו0-2 לקטן... |
![]() |
![]() |
![]() |
|