|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שבת שלום.
אני מתאמן קצת יותר משנה ברצינות גבוהה מאוד ובעל ידע והבחנתי במשהו מאוד מוזר. קודם כל נתונים: גיל:17 גובה:173 משקל:77 אחוז שומן: כ-11 חיטוב/ מסה: חיטוב. תכנית ab יש לי מסת שריר נחמדה, אפילו מאוד נחמדה יחסית לזמן שאני מתאמן, והספקתי לצבור המון ידע, בנוסף אני מרים משקלים יפים מאד. שמתי לב לדבר מאוד מוזר בזמן האחרון. הכתפיים שלי היו קצת בפיגור אז החלטתי לתת דגש עליהם באימונים. ניסיתי המון דברים להוריד סטים, להוסיף סטים, דרופים,סופרים וכו... ראיתי ששום דבר לא זז(נכון שאני בחיטוב אבל מסת השריר בידיים, חזה וגב עלתה) התחלתי לעשות אימוני כתפיים יומיים ברציפות ואז מנוחה יומיים ככה שיצא שאני עובד עליהם 3 פעמים בשבוע. ומאז הבחנתי רק בעלייה גם בכוח וגם במסה(אני לא מדמיין, כולם התחילו להחמיא לי שהם קיבלו יותר מסה). בנוסף שמתי לב שלמרות שעבדתי יום קודם בעצימות גבוהה מאוד על הכתפיים עבדתי גם למחרת בעצימות גבוהה והייתי יותר חזק ביום שלמחרת. איך זה הגיוני? תודה. נערך לאחרונה על ידי RAM700, 16-03-12 בשעה 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() אם אתה שואל שאלה כזאת אז הידע שלך בכלל לא משהו. תקרא את זה http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1
מה משקלי העבודה שלך בבנץ סווקאט ודדליפט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי קראתי עדיין זה לא קשור לידע זה בכל זאת מוזר.
ss אני לא מתכוון לעשות. בנץ': 95 קילו ל6 חזרות. סקוואט: 120 ל6 חזרות. הגעתי למשקל הזה תוך חודשיים עבודה. דדליפט עדיין עובד על טכניקה כי יש לי כאבי גב מזה. פולי עליון אחיזה רחבה לחזה 102 קילו ל6. בשאר אני חזק יחסית. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי הbmr שלי , נראה לי לא הגיוני | hadash | תזונה ותוספים | 3 | 23-07-09 22:55 |
שאלה על בטן חזקה באמת | zevel80300 | אימונים | 21 | 15-12-08 20:11 |
שאלה קפה שחור לפני אימון באמת עוזר לכם?. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 15 | 30-10-08 19:53 |
שאלה באמת מטומטמת אבל אני חייב לשאול. | custello | תזונה ותוספים | 16 | 16-10-08 15:14 |
שאלה זה הגיוני לשרוף כל כך הרבה קלוריות בשינה כנסו.. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 46 | 18-08-08 12:15 |