|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אוטו ציון- חלקי חילוף למכוניות
חדר כושר: go active יהוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה פיק אחי ודיי עם הציניות
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה חטוב!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה גו אקטיב יהוד או ראשון? גם של ראשון אותם שרותים בדיוק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה שלידך נראה מרוצה בצורה חשודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני לא מבין מה כל ההתלהבות אתה כולה איזה 75 קילו עם בייספס וחזה, מה כל הקטע?
וואו יש לך ריבועים, מעניין ת'ביצה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() חח, שמע אני יודע שהוא בכוונה טרול, אבל הכוונה שאנשים פה בפורום באמת תופסים ממנו..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אוטו ציון- חלקי חילוף למכוניות
חדר כושר: go active יהוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() תבדוק בתפוז בלוג tv אחי יש שמועות אתה מככב שם יא אחחח
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
נפיחון
|
![]() אח יקר גלה לי את ס1ד1תך לק1בי1טך...
נערך לאחרונה על ידי IGOR, 19-03-12 בשעה 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() איגור אני חייב להגיד שיש משהו במה שהם אומרים
תסלח לי אבל מי ששוקל 70-75 ועושה 8 חזרות עם 100 קילו זה יפה ומכובד בעיניי והאמת בעיניי רוב האנשים שאני מכיר אני יסכים איתך שיש דיי הרבה פלצנים שחושבים שגוף "עוז זהבי" זה יפה לדעתי לא בכל מקרה הבחור מעלה תמונה האמת מפרגן לו הוא נמוך יש עליו מסה יפה והוא חטוב ויבש לדעתי האישית המצב שלו טוב ויפה אל תכאס עליי אבל סורי יש לך דיבור של מרובעי הss ניהיה עכשיו באופנה לחשוב שss זה הכי טוב וכל השאר חרא ומי שלא עושה ss לא מבין כלום ולא יגיע לתוצאות בחיים כי רק ss טוב עובדתים: כל הssניקים שאני רואה ניראים כמו גושי שומן ללא כל צורה יופי אבל הם מרימים משקל כבד אז זהוא שלא עוד לא ראיתי ssניק אחד במשקל שלי שדוחק יותר ממני לאומת זאת תראה הפלה רוב המפצלים צוברים מסה לרוב גם שומרים על אחוז שומן סביר ומטה התוצאה ניראים טוב לכל הדעות חוץ ממרובעי הss "שמרימים יותר" בקיצור חפרתי והאמת זה כי מעצבנים אותי כל הפנטים של הss שחוץ מלטחון לכולם את הראש כמה הם חזקים לא עושים שום דבר טוב לסיכום "אח יקר" יופי של גוף כל הכבוד אתה חטוב כל ימות השנה וזה ראוי להערכה רואים עלייך שינוי מהתמונות הקודמות עלית יפה ונקי לדעתי האישית אתה צריך לעלות עוד קצת מסה אתה חטוב וזה יפה אבל חסר לך קצת נפח |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
נפיחון
|
![]() אני לא כועס אחי. כל אחד והמטרה שלו לא כזה אכפת לי. ואין ss ניק שדוחק יותר מימך? כמה אתה דוחק? יש לך 130 לסינגל? 120 לחמישייה? ניסיתה לעשות נפח? משקל כבד 5x5 זה קשה אחושרמוטה.אבל שוב,כל אחד והדעה שלו מזמן פרשתי מכל הויכוחים האלה שכל אחד יעשה מה שבזין שלו. בגלל זה גם ערכתי תהודעה
![]() ד.א אין מה להתווכח בכלל לגבי התקדמות במשקלים. אם תביא מתאמן מתחיל שלוחץ נגיד 60 קילו שעושה SS והשני איזה AB עם 6 סטים 12-8 חזרות,SSניק יתקדם הרבה יותר מהר אתה יכול לבדוק את זה. נערך לאחרונה על ידי IGOR, 19-03-12 בשעה 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() עושה 130 לבודד ואחי אני שוקל 72-74
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
נפיחון
|
![]() כל הכבוד. קיצור עידו אני מכבד אותך אתה יודע.
ותוך כמה זמן הגעתה למשקל הזה? אתה מבין זה הקטע הזמן.. אתה מבין אחי קצת קשה לי עכשיו להתאמן בגלל העבודה אבל בינתיים אני סוגר 115 5x5 בעזרת השם אחרי זה אני יעשה עצימות נראה אם אני יסגור 130 לשלישיה אבל לקח לי בערך חודש וחצי להגיע למשקל הזה ולא חצי שנה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() איגור אחי תאמין לי אני עובד 6-7 משמרות משבוע עושה גם כפולות כל היום על הרגליים
לאחרונה חזרתי לאימונים מסודרים ושלושה חודשים קפצתי מ68 ל74 לדעתי זה לא לנכון להשוות בנינו אני נמוך אתה גבוה אני שוקל הרבה פחות ממך ושנינו מתאמנים מצורה שונה לגמרי מה שאני רוצה להגיד זה שלי זה לא משנה מה כל אחד עושה טוב לו טוב לי פשוט בשירשור הזה יצא כאילו הבחור סתם מקלון קוביות וזה לא נכון חסלו לא מסה לדעתי אבל מפה ועד למקלון קוביות יש מרחק מה גל שאולי זאת המתרה שלו והוא בכלל לא מעוניין מיותר מזה איגור לדעתי עוד חודש ככה תרביץ חיטוב לקייץ מה גם שעוד לא עשית חיטוב רציני וכדי לך לעשות אני חושב שדווקא תאהב את התוצאה אל תפחד לרדת בנפח |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() יאלה שניכם k0kסינל*ם סיכמנו.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() איגור אתה חייב להפסיק עם צרות העין
תתמקד באימונים שלך לא שאני מלאך ולא מתחיל מסכת של קטילות אבל תפתח באבן שושן , ערך : פירגון תקרא מהו
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סתם תמונה אחרי הרבה זמן שלא שמתי | Biceps mAn | גלריות הגולשים | 12 | 03-01-11 04:33 |
תמונה לעדכון אחרי הרבה זמן שלא עדכנתי | Eliran_M | גלריות הגולשים | 55 | 23-08-09 13:31 |
הצטלמתי בעירום למגזין הזמן הורוד | Dino Psaras | פיתוח גוף-כללי | 24 | 21-04-08 13:17 |
אחרי הרבה זמן, תמונה גב. | MaorLv5 | גלריות הגולשים | 9 | 07-02-08 15:04 |
אוקיי הנה תמונה שלא אומרת הרבה...חח | TitoPro | פיתוח גוף-כללי | 16 | 09-05-07 18:14 |