|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יום ההעמסה שלי סגור כמעט מבחינת המאכלים והכל (יש לי תפריט) ואני רוצה להכניס כארוחה בפני עצמה בלילה קינוח מסויים. יש לי עוד להשלים הרבה ערכים בתפריט ,ככה שאין בעייה..
אני חשבתי על כיוון של כדורי שוקולד וכאלה, בלי אפייה..משהו קליל כזה שיחזיר לי את המוטיבציה להמשיך להימנע ממתוק לעוד חודש + של חיטוב מעייף ומייאש.. למישהו יש מתכון של דל שומן ? , אני צריך איזה שילוב של כמה מצרכים במטבח בלי שומן.. קמח מחיטה מלאה, מה עוד ? , קקאו/שוקולד מריר/ביסקוויטים ממש בקטנה. רעיונות ממישהו שעשה קינוח "נורמלי" ביום העמסה והשתלב לו טוב מבחינת טעם וערכים ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() גלידה דלת שומן גם טעים וגם אפשר לפרק קופסא כזאת בכיף ויוצא כולה 400 קלוריות לכל הקופסא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אפשרי..אני יעשה סיבוב ביום שישי בחצי חינם חח אני אחפש משהו טעים ודיאטטתי,מצאתי מתכון של כדורי שוקולד (15 כדורים + / - ) :
15 יח' פתי בר שוקו 30 ג' שוקולד מריר תמרים קוקוס טחון (לא הרבה כי יש לא מעט שומן) יעשה לי אחלה ארוחה לילית חח , ושאר היום הולך ככה : א.בוקר-אבקת חלבון 1 סקופ א.צהריים- מנה גדולה של פסטה מבושלת עם סלט גדול א.אחרי צהריים-אורז לא מבושל 1 כוס (אני מבשל ![]() א.ערב-אורז לא מבושל 1 כוס א.לילה כדורי שוקולד/גלידה דלת שומן , אני יחליט בשישי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד מה הערכים שאמורים לצאת בהעמסה ? כמה חלבון שומן ופחמימה סה"כ???
דרך אגב לאיזה משקל ואחוז שומן הגעת כבר ? ושיהיה בתאבון במה שתחליט חחח נשמע מוזר אבל שזה החלטה של פעם בחודש חודשיים זה עניין רציני ועוד שאלה קטנה - אתה עושה אימון ביום של העמסה ? או שביום הזה צריך שיהיה יום מנוחה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא עובד ביום העמסה לגמרי,יום מנוחה !
כרגע על 16% בערך מעריך את עצמי. שוקל 78.5 ק"ג , מתכנן לרדת עוד 2.5-3 ק"ג , לרדת ל13-14 אחוז. יש לי תפריט מסודר וטוב כרגע שאני נשאר איתו עד סוף החיטוב , פעם ב10 ימים העמסה נקייה כמה שאפשר.(400-500 קלוריות מעל התחזוקה היומית-rmr) ביום העמסה אני מכניס 400 +- קלוריות מעל הrmr שלי , ואני מכניס כ450 ג' פחמימה,בסביבות 80-100 ג' חלבון (כ1-1.1 ממשקל גוף) , וכמה שפחות שומן (אצלי מסתכם בכ-30 ג' שומן) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה אני פשוט גם מתחיל עוד חודש ככה אפילו שאין עליי עדיין בקושי מאסה-אין מה לעשות צריך להיות מוכנים לקיץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל חיטוב חודש וחצי לפני הקיץ..אין טעם לפני לדעתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עוד כמה חודשים בערך זה יוצא ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צבא ולימודים באוניברסיטה והכי חשוב - מסה!!
|
![]() זה יוצא אמצע אפריל
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה אז באפריל אני כבר יעבור למאזן נייטרלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
התחלתי קריאטין (שלב העמסה) . כמה טיפים ? | abueljihad | תזונה ותוספים | 5 | 21-05-10 20:11 |
מר ישראל מי מגיע?? | haim15 | פיתוח גוף-כללי | 18 | 13-08-09 21:21 |
מאיץ החלקקים- סוף העולם חח | Logout | פיתוח גוף-כללי | 14 | 24-05-08 20:16 |
איך אני מגיע מ.. | יiסי | פיתוח גוף-כללי | 7 | 01-08-07 21:08 |