|
פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() הפסקתי קצת עם הסקוואט בגלל כאבי ברכיים אז כדי שלא יחמירו כרגע סקוואט לא כלול בתוכנית ולכן אני עובר מ ss ל ab. אני רוצה שתגידו לי אם התוכנית מאוזנת
a לג פרס 3x8 לחיצת חזה עם משקולות 3x8 פרפר עם משקולות 2x10 לחיצת חזה שיפוע עליון 3x8 b דדליפט 1x5 מתח 3x5 (יד מופנית אלי) פרס כתפיים עם מוט 3x5 הרחקה לצדדים עם משקולות 2x10 בטן 3x15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
הרס רש"י שליטא
|
![]() על החלק החשוב בעיניי הגבתי.
ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() הבנתי... לקחתי לתשומת ליבי..
יש לי שאלה בקשר למתח שמתבצע באותו יום של הפרס כתפיים... אחרי הפרס כתפיים ממש כבר לא נשאר כוח להרים את עצמי במתח (אני עושה מתח עם פלטה של 10 קילו) ולא מצליח להתקדם כבר הרבה זמן. אני לא יודע אם זה בגלל הפרס כתפיים שגומר לי את הכוח או שזה בגלל משהו אחר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() אם אתה חושב שזה מה שגורע מהמתח שלך תנסה אימון אחד כשהמתח ראשון לפני הפרס ולא להיפך, אם יש שיפור תתקדם.
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() והמתח לא ידפוק את הפרס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() מן הסתם התרגיל שיותר חשוב לך להתחזק בו מהשניים צריך להיות ראשון
אבל לצורך הבדיקה תהפוך בניהם ותראה אם המתח פוגע לך בפרס כמו שאתה חושב שהפרס פוגע לך במתח ומשם תחליט איך אתה עושה את זה.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית חדשה+תוכנית שבועית לסיבולת לב ריאה | Ballantine | אימונים | 4 | 08-05-10 05:13 |
תוכנית 5x5 מחליפה לגמרי תוכנית אחרת? | idanoshri | אימונים | 3 | 26-03-08 16:54 |
רק היום -תוכנית תוכנית- | Lord Wolfang | אימונים | 1 | 05-03-08 13:59 |
עזרה|תוכנית לחזה לא ממש תוכנית כאילו איך לעבוד | idof11 | אימונים | 4 | 18-11-07 21:26 |