|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא שותה מים בכלל פשוט לא אוהב האם זה יוצר בעיה כלשהיא או שזה עלול לפגוע לי בהתפתחות השרירים לרוב אני שותה דיאט קולה אשמח לתשובה בנושא או להמלצות לתחליפים של מים תודה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() רק מים
קולה זה חרא אתה לא אוהב מים [מהברז]? תשתה מים מינרלים? לא אוהב מים מינרלים? תשתה את המים עם טעם אין תחליף למים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() איך אפשר לא לאהוב מים זה לא שיש להם טעם... ירקות אתה אוכל? לך תקרא על חשיבות המים אולי תתעורר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() ירקות פה ושם יותר בקטע של פירות תודה מקווה שזה באמת יפתח לי תעיניים ואני יתחיל לישתות מים במקום קולה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני שונא לשתות מים ושותה כל החיים מיצים עד שהתחלתי להיכנס לפיתוח גוף .. אני עדיין שותה יחסית מעט מים אבל אני שותה רק מים ודוחף לעצמי בכח אחי אין ברירה..זה הדבר הכי חשוב לגוף לא סתם..כל השאר חרא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() מים יעזרו לך להמיס את השומן בגוף. שתה לפחות 2 ליטר מים ביום.. הייתי ממליץ לחלק את זה, כוס מים פעם בכמה זמן. ועדיף מים קרים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה | התפתחות גדילה גביהה בבקשה ממכם .. | asulind | אימונים | 7 | 16-09-08 15:28 |
שאלה קטטנה על אבקת חלבון שקניתי ממכם | crocker7 | תזונה ותוספים | 11 | 19-07-08 12:28 |
עצה ממכם (: | Gray | פיתוח גוף-כללי | 12 | 06-06-08 23:17 |
שאלה למאמנים פה: ביקשו ממכם תעודת יושר? | rogbi | פיתוח גוף-כללי | 10 | 15-05-08 02:49 |
סוכר ענבים...שאלה טיפה טיפשית לחלק ממכם | pimp | תזונה ותוספים | 16 | 18-07-07 09:44 |