|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יצא לי היום לראות סירטון על חלב + לקרוא קצת עובדות על חלב ונדהמתי
http://www.rense.com/general26/milk.htm http://www.youtube.com/watch?v=IwFgEEW12X0 כבנאדם ששותה בשנה האחרונה ליטר חלב ביום אני דיי מבוהל מהעניין אז רציתי לשתף אותכם |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הם אומרים ככה עד שיגידו אחרת.. אני ימשיך לאכול חלב וימשיך לאכול גבינה כי זה טעים וזה בריא.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לא מעט מאמרים שגורסים אחרת
אני בעד הגישה שניתן לאכול הכל אם זה לא בהגזמה |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() שוב השטויות האלה...igf ועוד הורמון שבא בחלב מפורקים בקיבה בכלל,שלא יבלב בשכל עם סרטן...
|
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() מרתק. אגב זה, ראיתי היום סרט על החוצנים שעומדים לפלוש לכדור הארץ. גם זה היה מלחיץ.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ישלך מידע/מחקר/מאמר מבוסס שטוען אחרת? בכל זאת אני מכיר אותך כי אני וותיק פה בפורום פשוט לא מגיב, ומעניין אותי לדעת מה אתה חושב. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() למה ישר שוללים אבל אני לא מבין, מה האינטרס של כולם לשקר בקשר לחלב שהוא מזיק אם מישהו יכול להסביר לי?
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() אחד הנושאים הגדולים שמביא המון וויכוחים קראתי המון מאמרים וספר שלם על החלב והנזק שלו לגוף -שוטי החלב של פרופסור אריה אבני עם הוכחות ומקיף הכל אני הייתי שותה חלב ומוצרי חלב בכמויות אדירות והפסקתי כבר יותר מחצי שנה אני בלי ורק שנכנסתי לפיתוח גוף זה נהיה קשה להפסיק כי רוב החלבונים נמצאים במוצרי החלב -
דרך אגב יש הרבה מאמרים שקזאין -חלבון החלב עושה נזקים בגוף והרבה מקומות אומרים על ה-igf 1 ומגדירים את זה כבגידת הורמון הגדילה שהתגלה כאחד מהדברים הכי מסרטים שיש הנושא הזה הוא לא סגור!!!תמיד יהיו דעות לשם ולשם אם זה כזה מפריע לך תעבור לסויה כמוני יש בזה גם אותה כמות חלבון ומלא סידן וויטמינים או שפשוט תפחית כמויות .... |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() טחנו את זה 100 פעמים כבר לפני כמה שנים, תריץ חיפוש ותראה דיונים מעמיקים.
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנשים אוכלים ושותים מוצרי חלב מלפני שיצא הדבר הזה שנקרא מדע, מאז המחקרים השטותיים האלו אני מאמין שהרבה אנשים הפסיקו לשתות ולאכול מוצרי חלב, לא שמעתי על שום ירידה באחוזי האנשים שמקבלים את המחלה. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() בכל מקרה זה דיי חרטא מה שאמרו שם "חלב זה מספר אחד לגרימת סכרת נעורים" מעניין כי סוכר רגיל לא יכול לגרום? כל השוקולדים לא יכולים? "בחלב יש שומן רווי שגורם למחלות דם" ממתי המנעות משומן פותרת בעיות כאלה ואחרות? חוץ מזה אנשים בכל רחבי העולם שותים חלב בכמויות אם זה היה עד כדי כך מזיק היו מפסיקים לשווק את זה |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() ואי ואי ואי איזה גישה סגורה וראש סגורררר.
אני פה ותיק,לא כותב הרבה והיו כמה משתמשים אבל, בוא נתחיל: IGF1 = הורמון גדילה שמונע מתאים סרטניים להתאבד כלומר כאשר יש כניסה סינטטית של הורמון זה לגוף (ולא מיוצרת) הוא בעצם מאפשר לכל תא סרטני להמשיך את קיומו, הורמון זה מבלבל כי הריהורמון זה הוא הורמון גדילה והוא חשוב כאשר יש דרישה להגדל מסת הגוף(שריר,שומן) אך באופן סינטטי היא גם לא נספגת ולא עוזרת. הפרה שלפני 100 שנה ויותר הביא לנו כמה חלב ביום??? 5-7 ליטר! והיום? הפרה "המצטיינת של ישראל" הביאה השנה 56 ליטר חלב ביום! בממוצע מביאות הפרות 30-40 ליטר חלב. איך נעשה הדבר? כל 5 שעות מזריקים לפרות HGH . וזרע של פר מובחר. אתם יודעים שכללל משרדי הבריאות מרשים טיפת מוגלה לכל כוס שתייה? מוגלה כלומר:הפרשות הפרא,וכל מה שנוזל ממנה בגלל דלקות וכו (הרי 30-40 ליטר חלב ביום כל יום ו56 סוגי אנטיביוטיקה לפרה גורמים זיהומים!). פעם שתיתי 5-6 ליטר חלב ביום... הגעתי לכמויות של 120 גרם חלבון מינימום רק ממוצרי חלב (אני 184 סמ 81 קג 10אש) קראתי את הספר של דר אבני שוטי החלב ועוד הרבהההה ספרי תזונה ויודעים מה? אין גורו תזונה או מאמן אישי או לא יודע מה שממליץ חלב: JACK LELANE PAUL BREG TOM VENUTO WILL BRINK ARNOLD ואפילו SCOOBY אם אתם מכירים... הנה ארצעה מאוד טובה בנושא: http://www.youtube.com/watch?annotat...&v=ittFtDAAab0 יש בודיבלדרים טבעוניים ויש אפילו פאורליפטרים טבעוניים: http://www.youtube.com/user/JPVeganPower למפגרים: תמשיכו לאכול ולשתות חלב לחכמים תלמדו על טעויות של אחרים: אני בן 18 נפלתי למחקלה אורולוגית עם בעיה באשכים בגיל כזה... אבל איך שאלתי את עצמי? אני מתאמן,רץ,יושן,אוכל. הכל בא מהתזונה:מסתבר שקג של טבורוג בבוקר (גבינה לבנה) ושני גלונים של חלב, יכולים להכניס אותך אפילו כשאתה צעיר לקבר. כל מי שמעוניין למידע נוסף שיגיד,אני אנציקלופדיה מהלכת. JACK LALANE גורו שחי עד גיל 96 לא נגע במוצרי בשר וחלב-ומה חשוב מה אומרים, או בעובדה של כמה הוא חיי? קצת ידע לגבי סידן ממוצרי חלב: חלבון מן הפרה הוא חלבון לא טבעי ולכן דורש משאבים רבים כדי שיספג: זרחן מקור הזרחן היחידי בגוף שלנו היא העצם. קפיש? העצם מורכבת מסידן וזרחן. כשהגוף צריך לקבל ולמיין את החלבון הזר הזה הוא משתמש בזרחן ומה קורא עם הסידן? יורד בשתן. אז בעצם אתם לא מקבלים כלום. וזה עוד במקרה הטוב: סידן צריך להספג בתנאים מסוימים בגוף ואם אין אותם הוא לא נספג (VITAMIN D IN BLOOD FLOW ETC). |
![]() |
![]() |
#14 |
נפיחון
|
![]() גילו שלהסתכל 10 דקות על חזה של אישה מעריך תחיים תהנו..
|
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() 2 גלוני חלב ליום זה אולי מזיק, אבל אם תיקח כל מאכל ותגזים בצריכה שלו הוא יזיק בצורה כזו או אחרת.
אם שותים שתי כוסות חלב ביום או חלב עם שייק חלבון כלום לא קורה. ההורים שלי גדלו על חלב, ההורים שלהם גדלו על מוצרי חלב, המדע הזה מתשנה לפי השעה, פעם בריא ופעם לא בריא..תחשבו בריא ויהיה טוב ,די להתעסק עם שטויות. Lеon אתה שתית 5 לטר חלב ביום???...זה טירוף!..אתה לא פונקציה בכלל לבדיקה.
![]() נערך לאחרונה על ידי lifton, 16-01-12 בשעה 01:50. |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() את צודק שבכל טוב בפרופורציה הקטע של אשנים זה להגזים:
ומה יותר נוח-להכין סנביץ שיבולת שועל,בשר עם אורז לעבודה\בית ספר או להביא 2 ליטר חלב,2 3 גביעי קוטג וכמה יוגורטים? דמיין הבן אדם הרגיל שרוצה לעלות במשקל מנסה לשתות חלב בכל הזדמנות (כביכול בריא,קלוריות חלבון לוקטוז הכל נשמע טוב) אז אפילו הוא כביכול צורך 2 יוגורטים ביום וכמה גביעי קוטג.. וזה בלי לספור כמה חלב הוא מוסיף למשקאות:קפה וכו. ואני תמיד צורך מוצרים בצורה מוגזמת... הפסקתי לשתות חלב-החלפתי אותו בתה ירוק. אם תה ירוק אני משתין אולי יותר אבל מרגיש מעולה על האמת גם ערני וגם רואה שמטבוליזם נשאר מהר למרות תקופות העמסות. אתה נתת כוס חלב ביום דוגמא אבל אני משאר שהצריכה הממוצעת של ישראלי ביום בחלב היא רבה יותר: כוס (200מל) קפה (150מל) 2 גביעי יוגורט (300) ושתי גביעי קוטג (500) הנה לך כבר צריכה יומית של למעלה מק"ג מוצרי חלב. אני עדיין לפעמים אוכל כי בישראל קשה להמנע מזה במיוחד בבוקר אבל אני בא בגישה של טוב אחד לא נורא ולא נוגע בשאר-אני מודע לתוצאות וסכנות כי אני בא אם ראש פתוח, הקטע שרוב האנשים באים עם ראש סגור וחושבים טוב גביע אחד לא יהרוג אותי ובמינון זה טוב - שאלה,גם אנטיביוטיקה,חרא ומוגלה על בסיס יומי זה טוב? כי זה בעצם מה שהחלב המודרני מכיל.פעם זה באמת היה הההחלב עכשיו סתם תעשייה שהורסת לאנשים את הבריאות: מספר הרופאים והתזונאים התומכים בצריכת מוצרי החלב קטן עם כל מחקר שנערך בנושא במדיונות המערביות,אירופה וישראל. קחו לדוגמא את את נורבגיה ושבדיה:בהם יש את צריכות החלב בין גבוהות בעולם: שיא עולם בכמויות שברים ואוסטאופרוזיס. ארה"ב:סרטן-שיאנית עולם בצריכת חלב ובתוספי סידן (למה תוספי סידן עם יש אותו בחלב?). ויפן? קוריאה? סין? המדינות שלא צורכות חלב? אנשים שם לוקים במחלות קשות כמו סרטן ב 80 ו90% פחות. יפן וקנדה שיאני העולם בממוצע שהם חיים (ביפן אין מוצרי חלב ובקנדה מאוד יקר) |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שטויות אתה מדבר, אתה זה שלא בא בראש פתוח ובגלל שקרה לך משהו שאי אפשר להוכיח אותו בכלל לזה שצרכת חלב בצורה מוגזמת אבל נגיד , הפכת את עולמך ואתה מתחיל לצטט לי כל מיני אנשים ואת הטענות שלהם של-א מבוססות מחקרית. סתם שתדע שכמעט אין אנשים בישראל שסתם שותים כוס חלב אם זה לא בקפה או סתם אוכלים 2 קפסאות קוטג' אתה חי בסרט, דבר שני לקחת אוכלוסיה כמו אמריקה ולהגיד שבגלל שהם צורכים הכי הרבה חלב יש שם אחוזים גבוהים של סרטן זה ההסקת מסקנות הכי מטומטמת ששמעתי, זה המוצר היחידי שהם צורכים יותר מהיפנים? כי אני די בטוח שגם בשר הם אוכל יותר מהיפנים אז אולי הבשר מסרטן? בעצם אולי זה שהיפנים לא אוכלים מוצרי חלב גורם לזה שיהיה להם זין קטן? אתה מדבר הרבה שטויות שוב אני אכתוב עד שלא תהיה הוכחה מחקרית! לא תוכל לדעת באמת מה ההשפעות , מה שמצחיק הוא שאלו ששוללים את החלב כל כך הרבה שנים לא לקחו יוזמה ועשו את זה - שאלת את עצמך למה? אולי פשוט יותר קל לזרוק כל מיני טענות לאויר מאשר להוכיח ולכתוב מחקר? תפתח את העיניים שלך ילד...
|
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() זה נושא ענק יש המון דיעות לכל צד אם תחפשו שנתיים אתם לא תמצאו תשובה סופית פשוט אל תגזימו בצריכה של מוצרי חלב מאמרים שמדברים על סרטן מחלבוני החלב לא מדברים על כוס אחת הם מדברים על כמות הרבה יותר גדולה אז תעשו לעצמכם טובה ובמקום להתווכח ולא להגיע לשום מקום כי תמיד יהיו על הנושא הזה דיעות מנוגדות פשוט תגבילו את צריכת החלב שלכם לכוס ביום
אני האמת כבר עברתי לסויה קראתי הרבה על הנושא ולא היתה לי בעיה להחליף את החלב הוא לא כזה חסר לי אבל כל אחד יעשה מה שהוא רוצה אני רק ממליץ לפחות להגביל את הצריכה |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() Nadav חמודי עם כל הותק (פח) והידע שלך אני בספק שבכלל למדד כימיה ביולוגיה וכו.
יש עובדות - יש יש אנשים חכמים עם ותק יותר גדול מ-24שנים? -יש יש אנשים שמשקיעים את כול חייהם ללימודי מחלה מסוימת כמו סרטן וכותבים על זה ספרי רבי מכר? - יש יש מרצים בינלאומיים וטבעוניים אטלטים שכאשר צריכת החלב הם עשו שיאי עולם? -יש תקרא ספרים תשכיל ואז תבוא לי בגישה של ילד תפתח את העיניים אני בטוח שלא נגעת בשום מאמר לא נגיד ספר של will brink,tom venuto,paul brag ספרי תזונה או ספרי אימונים vince gironda,mauro pasquel,ski la cour,stuart mcrobert. ואני לא סתם זורק שמות וטענות. כל מה שאמרתי מבוסס על דברי אנשים יותר מבוגרים,חכמים וותיקים ממני(לא המצעתי כלום והכל מבוסס אם היית לפחות בודק את השמות האלו) אני פשוט כותב את מה שהאנשים האלו גילו לפני שנולדת.. ילד. מתערב איתך לא קראת אף ספר של הסופרים,דוקטורים,מאמנים האלה: כי מה יותר קשה לקרוא 20 ספרים ולבוא אם דעה מאשר לחפש10 באינטרנט ולחשוב שיש לך ידע יותר רק של חיים מאשר לאנשים האלה. שוטי החלב של אריק אבני כך ספר עם הרבההההה הוכחות ואתה יודע מה אחרי שתיקרא לפחות 5 ספרים בנושא:אז אולי מישהו יכבד את הדעה "הלא מבוסס מחקרית" שלך.. |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() נו אז מכ-ל מה שרשמת ומכל הספרים שקראת תביא מחקר אחד מבוסס ותוכיח לי אחרת.
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לידע | shahar123 | תזונה ותוספים | 2 | 03-01-11 16:59 |
מידע על ss | רומם אברבוך | אימונים | 1 | 10-01-10 15:05 |
בקשה | ספרים / מידע | ab1 | פיתוח גוף-כללי | 5 | 04-09-09 17:52 |
בקשה \ מידע על hmb | superbik3 | תזונה ותוספים | 7 | 26-02-09 13:54 |