ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-12-11, 00:37   #1
n92
חבר פעיל

Question שאלות וייעוץ לגבי סקוואט+סדר תרגילים!!

שלום לכולם,
1) היום ביצעתי אימון a לפי התוכנית שלי:
חזה-רגליים-יד קדמית.
לשם שינוי, התחלתי הפעם עם תרגיל הסקוואט לפני הכל. בדר"כ אני מבצע קודם בנץ' פרס עם מוט ואחר כך עושה סקוואט וממשיך עם שאר תרגילי החזה,יד קדמית ולחיצת רגליים.
לאחר שביצעתי את הסקוואט וניגשתי לבנץ' פרס, הידיים שלי רעדו עוד מהמוט עם המשקל הכבד שהרמתי בסקוואט, ולכן לא הצלחתי לבצע בנץ' פרס חזק. לעומת זאת, כשאני מתחיל את האימון עם בנץ' פרס, אני מגיע אליו עם שיא הכוח וזה לא משפיע לי על הסקוואט שאחר כך.
אז השאלה שלי היא- האם להמשיך כרגיל בביצוע:
בנץ' פרס>סקוואט>שאר תרגילי חזה ויד קדמית+לחיצת רגליים,
או האם להתחיל במתכונת של:
סקוואט>בנץ' פרס>שאר תרגילי חזה, יד קדמית+לחיצת רגליים.
אני כבר הרבה זמן מנסה לבדוק מה הכי כדאי ואני צריך את התשובות שלכם. כי הסטים של הסקוואט לוקחים לי איזה 12-15 דקות סה"כ, ואם אני מבצע קודם בנץ' פרס, אז יש מנוחה גדולה מדי לשריר החזה עד שאני ממשיך לתרגיל חזה נוסף אחרי הסקוואט.

2) היום ביצעתי סקוואט ללא חגורת גב שאני בד"כ משתמש. הדבר גרם לי לרדת במשקלי עבודה, היות והרגשתי שאני מתאמץ מאוד בלי החגורה. האם לוותר על החגורה ולהוריד את המשקל? כי לפי מה שהבנתי החגורה בעצם גורמת להפחתת העבודה של השרירים המייצבים בתרגיל הסקוואט ולכן קל להרים משקל גבוה יותר עם חגורה. להישאר עם החגורה או לא?

מודה מראש לעונים על שאלותיי. אודה לתשובות מפורטות שלכם!
תודה
n92 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-12-11, 18:27   #2
n92
חבר פעיל

Question תגובות?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי n92 צפה בהודעה
שלום לכולם,
1) היום ביצעתי אימון a לפי התוכנית שלי:
חזה-רגליים-יד קדמית.
לשם שינוי, התחלתי הפעם עם תרגיל הסקוואט לפני הכל. בדר"כ אני מבצע קודם בנץ' פרס עם מוט ואחר כך עושה סקוואט וממשיך עם שאר תרגילי החזה,יד קדמית ולחיצת רגליים.
לאחר שביצעתי את הסקוואט וניגשתי לבנץ' פרס, הידיים שלי רעדו עוד מהמוט עם המשקל הכבד שהרמתי בסקוואט, ולכן לא הצלחתי לבצע בנץ' פרס חזק. לעומת זאת, כשאני מתחיל את האימון עם בנץ' פרס, אני מגיע אליו עם שיא הכוח וזה לא משפיע לי על הסקוואט שאחר כך.
אז השאלה שלי היא- האם להמשיך כרגיל בביצוע:
בנץ' פרס>סקוואט>שאר תרגילי חזה ויד קדמית+לחיצת רגליים,
או האם להתחיל במתכונת של:
סקוואט>בנץ' פרס>שאר תרגילי חזה, יד קדמית+לחיצת רגליים.
אני כבר הרבה זמן מנסה לבדוק מה הכי כדאי ואני צריך את התשובות שלכם. כי הסטים של הסקוואט לוקחים לי איזה 12-15 דקות סה"כ, ואם אני מבצע קודם בנץ' פרס, אז יש מנוחה גדולה מדי לשריר החזה עד שאני ממשיך לתרגיל חזה נוסף אחרי הסקוואט.

2) היום ביצעתי סקוואט ללא חגורת גב שאני בד"כ משתמש. הדבר גרם לי לרדת במשקלי עבודה, היות והרגשתי שאני מתאמץ מאוד בלי החגורה. האם לוותר על החגורה ולהוריד את המשקל? כי לפי מה שהבנתי החגורה בעצם גורמת להפחתת העבודה של השרירים המייצבים בתרגיל הסקוואט ולכן קל להרים משקל גבוה יותר עם חגורה. להישאר עם החגורה או לא?

מודה מראש לעונים על שאלותיי. אודה לתשובות מפורטות שלכם!
תודה
תגובות? מישהו? הפורום ריק..
n92 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה