|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן כבר 3 שנים אני נימצא בסוף החיטוב שלי חודש אחרון האם לדעתכם אפשר לעשות תתוכניות הזאת לפני תחילת מסה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() Ss היא תוכנית אך ורק להעלת מסת שריר!
יש אומרים שהיא הטובה ביותר... אם אתה מחפש גב חזק ורגליים ענקיות אז ss היא התוכנית בשבילך. לפני תחילת מסה היינו נטרלי או חיטוב התוכנית לא אפקטבית, מכיוון שהתוכנית בנויה על תפריט עשיר בקלוריות, שחורג ב1000-1500 ממה שצריך... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ידיים אישיםלא גדלו לי בה, רק גב ורגליים, אז שלא תופתע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה לגבי ss
בעיקר בסקוואט ובדאדליפט אחרי חימום ועליית משקל הדרגתי אני מגיע למשקלים של העבודה לאותו אימון עושה את הסט הראשון של 5 חזרות במעמץ עצום עם ספוטטר, מחזיר את המוט למקום ואיך שהגוף שלי משתחרר מהעומס אני מקבל בובמה לראש של סחרחורת משהו לא נורמלי מרגיש שעוד שניה אני מתעלף ואחרכך כעבור 5-10 שניות זה עובר חוויתם משו כזה/ זה חלק מהתהליך או שמשהו אצלי לא נורמלי?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לנשום כמו שצריך בזמן שאתה מבצע את התרגיל...תאכל פרי או משהו מתוק לפני אימון
![]() ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי tona_mAn, 23-11-11 בשעה 12:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() התופעה שאתה מתאר קרתה לי גם
רציתי ללכת הבייתה באמצע האימון המדריך אמר לי שזה כנראה ירידת סוכר אכלתי משהו מתוק ושכבתי על הספה בשיפוע שלילי 2 דקות ואחרי זה חזרתי להתאמן כאילו כלום |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית חדשה+תוכנית שבועית לסיבולת לב ריאה | Ballantine | אימונים | 4 | 08-05-10 05:13 |
תוכנית 5x5 מחליפה לגמרי תוכנית אחרת? | idanoshri | אימונים | 3 | 26-03-08 16:54 |
רק היום -תוכנית תוכנית- | Lord Wolfang | אימונים | 1 | 05-03-08 13:59 |
עזרה|תוכנית לחזה לא ממש תוכנית כאילו איך לעבוד | idof11 | אימונים | 4 | 18-11-07 21:26 |