|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי שלום לכולם..
אני עוסק בפיתוח גוף כ4 שנים לכל היותר, בין היתר אני מתאמן 4 פעמים בשבוע והתוכנית כוללת אימוני a b מנוחה יום a b ואז שישי שבת אני נח. רציתי לשלב אימוני abc בימים ראשון שני שלישי ו ab רבעי חמישי ושישי שבת מנוחה ושוב חוזר לcab וכדומה.. האפשרי מבלי להזיק לגוף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
abc היא תוכנית שמעמיסה על השרירים יותר מאשר ab ולכן תצטרך מנוחה רבה יותר.. ואם לדוגמא תעשה ביום ראשון חזה במסגרת abc, ביום שלישי כתפיים רגליים (c) ואז ברביעי שוב חזה במסגרת ab זה יצור לך עומס על הכתפיים (שעשית ביום שלפני כתפיים) וגם מראשון עד רביעי שריר החזה שלך לא "החלים" לחלוטין מהאימון הקודם (זה מספיק זמן במסגרת של ab אבל לא של abc). עם כל זה אני לא יודע עד כמה רמת ההתאוששות שלך מהירה אז כדאי לך לנסות במשך חודש ולראות איך זה משפיע עליך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() במקום abc שילוב עם ab למה שלא תעשה abcd עם דגש לכשל? והתייחסות רבה מאוד לכל קבוצת שריר ואז התאוששת ל7 ימים ? .
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בחיטוב 5 אימונים בשבוע או 6 אימונים? | Big_Hand | אימונים | 24 | 27-06-09 12:24 |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 12:29 |
6 אימונים בשבוע? | פיטר פן | אימונים | 32 | 20-11-08 07:46 |
3 אימונים או 5 אימונים בשבוע ? (תוכנית abc) | Sense | אימונים | 16 | 01-11-08 12:51 |
4 אימונים בשבוע | tomit | אימונים | 4 | 18-04-07 20:50 |