|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() התכנית היא כזאת
a: חזה: לחיצת חזה עם מוט חופשי לחיצת חזה בשיפוע עליון עם משקולות יד לחיצת חזה במכונה פרפר במכונה יד קדמית: כפיפת מרפק עם משקולות יד כפיפת מרפק במכונה כפיפת מרפקים עם מוט w יד אחורית: פשיטת מרפק עם חבלים פשיטת מרפק עם משקולת יד מקבילים b: רגליים: לחיצת ברכיים במכונה פשיטת ברך במכונה כפיפת ברך במכונה תאומים במכונה גב: פולי עליון אחיזה רחבה פול אובר חתירה במכונה אחיזה צרה חתירה במכונה אחיזה רחבה כתפיים: לחיצת כתפיים במכונה הרחקת כתפיים עם משקולות יד כתף אחורית במכונת פרפר 4x10 לכל התרגילים הבנתי מכמה אנשים שזה יותר מדי סטים לכל שריר השאלה מה אני צריך להוריד? מה לשנות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() תוריד תרגיל אחד מיד קדמית ויד אחורית, בשביל מה 3 תרגילים לשרירים כל כך קטנים? זה לא הולך לפתח אותם מהר יותר, רק להעמיס עליהם ולפגוע בהתאוששות שלהם. גם מחזה וגב הייתי מוריד תרגיל אחד, בשביל מה 4 תרגילים? 3 מספיקים בהחלט. ועוד אתה עושה 4 סטים לכל תרגיל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
לגבי שרירי יד קדמית ואחורית אם אני עושה 2 תרגילים שאני לא מרגיש כל כך שהתאמצתי על אותו שריר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() כמה זמן אתה מתאמן ? אם אתה מתאמן מתחיל לפי דעתי תנסה את התוכנית כך:
לפי מה שאני מבין אתה משלב חזה עם יד קדמית ויד אחורית .. אם כך לפי דעתי אתה יכול לוותר על תרגיל אחד ליד אחורי צמצם ל2...תשאל למה?? יד אחורית כבר נכנסת פה בשתי תרגילים (בלחיצת חזה עם מוט חופשי,ולחיצת חזה במכונה לידע הכללי) שלך בחזה כשריר עזר..לכן לעניות דעתי יהיה מספיק 2. לעומת זאת יד קדמית היות והיא לא נכנסת כשריר עזר בשום תרגיל פה אלא רק כמייצב תשאיר על 3 תרגילים. אבל תשאיר זמן התאוששות בין a ל b לאור העובדה שאתה מתאמן ב b על גב, שם שריר יד הקדמית משמש כשריר עזר ועדיף שלא יהיה עייף אלא נח מספיק ועבר את הההתאוששות.. מובן ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אבל תודה אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() פפפששש באיזה סייקל אתה?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חח +1 לגמרי ^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם לא הבנת צחקו עלייך כי אמרת שאתה מתאמן לא מתחיל...
ובהחלט להוריד תרגילים! מקסימום 2 תרגילים לשריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|