|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() משקל : 69
גובה : 1.70 10 אחוז שומן. מתאמן כשנה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מבנה טוב מאוד, חסר מסה כללית אבל לגיל שלך אתה לא רע.
מרושם ראשוני גנטיקה טובה - תמשיך לתת בראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() גנטיקה קטלנית ביותר. אהבתי תגב ותחזה מאוד! תפציץ בעוד מאסה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איגור לפעמים אתה מצחיק אותי בתגובות שלך גנטיקה קטלנית
מי ישמע מה כבר רואים לפי מה אתה שופט גנטיקה לפי % שומן? סלח לי אבל אני רואה בנאדם יחסית רזה עם %שומן נמוך ועם קצת מאסת שריר.. יש לך עוד הרבה עבודה תבנוי יפה אבל חסר מלא בשר ומאסה בהצלחה בהמשך אחי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() מה אתה רוצה? התכוונתי שיש לו מבנה מעולה. הכל במקום=גנטיקה טובה. אמרתי את הדעה שלי מה הבעיה שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לכולם
![]() תודה גם לך,אבל כנראה שלא שמת לב שאני רק בן 16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אחד יראה בנוי יפה עם % שומן נמוך.. עזוב תפסיק את זה עכשיו לפני שנכנס לויכוח מפגר. לפותח הפוסט כמו שאמרו לך פה תבנוי יפה אבל ..חסר הרבה עבודה תן בראש ותפתיע אותנו עוד כמה חודשים עם תמונות ועוד 10קילו במשקל גוף. לפותח הפוסט כל הכבוד לך שאתה נראה ככה בגיל 16 עם תתמיד ותמשיך להשקיע עד גיל 18 תיהיה קרנף לפחות עד הגיוס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יחסית רזה נו באמת מה יעני עם היה עליו עוד 10 קילו והוא היה על 22 שומן היה יותר מוצא חן בעינייך חלס לדבר שטויות לך תדע על איזה משקל הוא התחיל לפני שנה בקיצור פרגנו הבחור נירא טוב עד שנה הבא הוא יעלה עוד 10 קילו וישב על 10 שומן וירד לכם ריר עליו אישית אחד כזה עושה עליי רושם הרבה יותר מגושי שומן גבר קבל פירגון ממני אסתטיקה יפה בנוי יפה אין פיגורים גוף מאוזן כל הכבוד בהצלחה בהמשך הדרך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי דיבר על 10קילו של שומן? אף אחד לא מתכוון לזה אני האחרון שדוגל בלעלות בשומן כי אני האחרון שבעצמי עושה את זה אני כל החיים שלי עולה נקי ושומר על 10% ולא עובר את זה.. אבל בכל זאתת חסר מאסה לבנאדם הוא בנוי בסדר והוא רזה עדיין.. צריך עוד אוכל ..ולעלות זה שהוא יעלה במשקל זה לא אומר שזה יהיה שומן בישביל זה מתאמנים לא? בישביל לעלות בשריר.. שיעלה כל חודש 2קילו תוך 3חודשים הוא יפתיע את כולם פה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() גנטיקה מעולה...תתחיל להעמיס משקלים, והרבה הרבה אוכל.. !!
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לך אחי.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() תפסיקו לבלבל, הרבה אנשים כאן לא עשו באמת חיטוב ולא יודעים איך נראים בסוף חיטוב מבחינת גודל. אתה במצב טוב מאוד, בלי קשר לגיל, לא "חסר מאסה" אלא אם כן אתה רוצה להתחרות, כרגע יש לך גוף פרופורציונלי, חטוב ושרירי. בהרצלחה.
![]() |
#15 | |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() ציטוט:
ולפותח הפוסט, ניראה מעולה לגיל 16. מאוזן ולא על אחוז שומן גבוהה, בהצלחה במטרות שלך. נערך לאחרונה על ידי JaSoN.B, 28-07-11 בשעה 03:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() טוב לגילך בהצלחה בהמשך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() טואוב , בהצלחה בהמשך .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לכם ח'ברה
![]() ועוד משהו : בתחילת האימונים אני שקלתי 51 ק"ג |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() או בבקשה בשנה הבחור עלה 20 קילו והוא על אחוז שומן נמוך
בכלל כל הכבוד לו וJaSoN.B מצטער לבאס אותך אבל אני אוהב רק בנות |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() וואלה איזה קטע גם אני !
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |