|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ובכן כמו שרובכם יודעים - יום כיפור המגיע אלינו (לטובה אני מקווה, תמיד לחשוב חיובי :] ) אוטוטו, ואצלנו משפחת המתאמנים זה לא יום פשוט. אגב אני מבחינתי זה היום כיפור הראשון שבו אני תחת תקופת חיטוב, אימונים ותפריט תזונה מסודר. מה שלא היה לפני כן. לכן עולות בי המחשבות: - מה לאכול משאני קם בבוקר ועד תחילת הצום? - מה לאכול בסיום הצום? - האם בכלל למתאמנים זה תקין ונורמלי לצום? והאם 25 שעות צום האלו יכולים לגרום לנזק כלשהו? אשמח לדעת כל מה שאפשר לגבי צום יום כיפור.. מעדיף כבר מעכשיו לקרוא דעות ועובדות אודות הצום הזה. שיהיה לכולנו שבוע נפלא ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() הדבר היחיד שתאבד בצום זה נוזלים ולא יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() אחיייי אני שמרתי ת'חיטוב בול על יום כיפור + אירובי כמה שעות ריצה בכביש מהיר
דופק חצי קילו חזה עוף ו7 מלפפון ירוק במפסקת ובצאת החג אני כנראה ישתולל על איזה צלחת אורז להעמסה.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחח יא קניבל, שבטעות בגלל חוסר חלבון לא תנגוס באיזה בן אדם שלידך :p
וואלה הצליחו להרגיע אותי פה, חששתי קצת שלא להתאמן יומיים, ולא לאכול 25 שעות יפגעו בצורה רצינית בחיטוב ובכלל בגוף, כי הוא התרגל למערכת שעות קבועה של מזון ואימונים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() על תדאג יום אחד לא לאכול זה ל מה שיגרום לך לפרק שריר
אז תרד קילו נוזלים מה זה רע ![]() בלי לקרוא תפוסט אני מבין שזה השאלה שלך חחחחח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
סמל מין
|
![]() אל חשש בחורצ'יק, אנשים לא נעלמים ביום אחד. ליתר דיוק בד"כ לאחר הצום אנשים נותים לעלות 1-2 ק"ג אשר לא היו כלל שייכים לגופם, בגלל המחשבה הזאת שהנה לא אכלנו יום וחצי אז צריך לאכול ולהחזיר את הכל לגוף.. בכל זאת ישראלים.
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() תנוח דעתך: אין פירוק של שריר ביממה אחת, וגם לא בשתיים. תתפלא.
בכל אופן, המדריך באתר באמת מעולה, ויכול להקל עליך. אני צם כל שנה ומרגיש נהדר. בהצלחה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יום כיפור | m0she | תזונה ותוספים | 23 | 10-10-08 00:02 |
צום כיפור | ThaiB0X | תזונה ותוספים | 2 | 18-05-07 13:44 |
יום כיפור | אהוד | תזונה ותוספים | 13 | 28-09-06 23:00 |