|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, אני בן 27 מתאמן מזה כבר חודשיים בחדר כושר מסודר. לפני כשבוע עודכנה תוכניתי הראשונית/התחלתית לתוכנית מתקדמים ab ע''י מדריך כושר של המכון.
אני רוצה לדעת האם התוכנית תיקנית או לא? אני רוצה לציין שהתוכנית קשה ושאני מרגיש מותש אחריה ולכן האם צריך להסתגל לקושי הזה או לא? כמו גם חשוב לציין שזאת התוכנית המתקדמים הראשונה שלי לאחר התוכנית הראשונית של 3 פעמים בשבוע למתחילים שבה התאמנתי על כל קבוצת השירירים שלי. להלן התוכנית : חימום - 10 דק' ריצה. A1 דחיקת חזה בישיבה 4x12 לחיצת פרפר בישיבה 4x12 שכיבות שמיכה 2x max a2 לחיצת כתפיים במכונה 4x12 הרחקת זרועות לצדדים בעמידה (משקולות חופשיים) 4x12 a3 כפיפת מרפקים (יד קידמית) במוט ישר בעמידה 4x12 b1 לחיצת רגליים במכונה 4x12 פשיטת ברך 4x12 b2 משיכת פולי אחיזה רחבה מאוחרי הראש בישיבה 4x12 משיכת פולי אחיזה צרה מלפנים בישיבה 4x12 חתירה בישיבה 4x12 b3 פשיטת מרפק בחבל בעמידה 4x12 15 דק' כפיפות בטן כל סוף אימון ריצה 20 דקי בעוצמה גבוהה אני רוצה לומר שהמדריך בעיניי אחלה בחור שיודע שנתן לי יחס אישי טוב. התוכנית הראשונה שנתן לי היתה טובה ועמדתי בה בצורה טובה מאוד. ועכשיו עם התוכנית החדשה אני מרגיש שקשה לי איתה ואני רוצה לדעת האם היא טובה/תקינה או מוגזמת? האם אני צריך להסתגל אליה או לא ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() זה מאמן שיודע? התוכנית לא הגיונית בכלל.
1.ב-a אתה מזיין תכתפיים-אתה עושה 12 סטים לחזה ואחרי זה כתפיים 8 סטים ועוד הכל 12 חזרות? אתה מבזבז תזמן. 2.אין לך בכלל סקוואט ולא דדליפט בתוכנית. 3.מה ההגיון מאחורי 12 חזרות? המטומטם הזה נתן לך לעשות 12 חזרות אפילו לשריר קטן. 4.אתה לא תתקדם לשום מקום עם התוכנית המיותרת הזאת. 5.בהצלחה בויה. נערך לאחרונה על ידי IGOR, 13-09-11 בשעה 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place
|
![]() הוא יתקדם יותר מימך זה בטוח איגור ...
![]() ![]() ![]() ![]() לנושא כדאי לך באמת לעבוד הכי חזק על הכתף זה האיזור היחידי בגוף שהשומן לא מגיע לשם בכלל .. נערך לאחרונה על ידי שקד21, 13-09-11 בשעה 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() אל תקשיב לטמבל הזה. בסופו של דבר תצטרך לעצב את התמונות שלך בפוטושופ שזה גם לא יעזור שתראה גדול כמו העבריין מקלדת הזה. http://www.youtube.com/watch?v=r2-D0CIGzsc שקד שים לב חתיכת ערס עלוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חח איגור מחזיק משתמש בעל 5.500 הודעות respect !!! - בfxp הייתה מקבל כוכב ..
ואיך הגעתה לזה שאני עבריין מקלדת ? מי שנמצא בינתיים מאחורי מסך אם קרס (21% אחוז שומן ) zה אtה חח תזמין בחורה לבית שלך בנקום למזוג לה מים הוא ימגוז לה חלב הbmr שלו הוא 5000 קלוריות ביום אחד הכוכבים שלנו בפורום הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() מסכים. עבריינוש אתה פותח תפה שלך יותר מידי בינתיים ולפי התמונה העלובה שלך בצד עם היד הצמודה שיעני אמורה להראות גדולה עם הצבע והפוטושופ שגם לא עזר אתה פשוט לוך תקבל את זה ותמשיך הלאה. אגב תעלה קצת סירטונים של משקלי העבודה שלך שנראה כמה אתה סוס כמו שאתה מתאר את עצמך. בינתיים אמרתה שאתה מעדיף זין מאשר לאכול חזיר חח גיי מושתן לילה טוב שיהיה לך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני בכלל לא שומר על תזונה.
שאני נתקע במשקלים אני עושה חיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך עזרה עם התוכנית אימונים שלי - תודה לכל העוזר | eran | פורום אימוני כוח | 6 | 14-09-11 23:09 |
התוכנית שלי. צריך דעה אליה. תגידו אם צריך להחליף\לשפר. תודה | Apocalipsa | אימונים | 6 | 27-02-08 23:27 |