|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גיל: 20
גובה: 1.83 משקל: 76-77 מתאמן ברצף בערך חמישה חודשים (חצי שנה שלפני היה פעמיים חודש וחצי של עבודה ואז הפסקה בגלל שכל פעם סגרו את המכון בבסיס לשיפוצים) במהלת התקופת האימונים עבדתי בכמה תוכניות. האחרונה שהייתה לי העלתי לפה ואמרו לי שהרבה שם לא טוב אז שיניתי. זאת תוכנית שבניתי על הבסיס של התוכנית שמציעים פה באתר רק ששיניתי קצת לפי תרגילים שאני אוהב ומכיר. אני אשמח לקבל חוות דעת ושתגידו לי איפה יש טעויות: a - חזה+רגליים לחיצת חזה כנגד מוט שטוח 4*8-10 לחיצת חזה כנגד מוט בזווית חיובית 4*8-10 פלייס בזווית חיובית 3*8-10 קרוס אובר 3*8-10 רגליים - פיסיותרפיה (יש לי תרגילים שלי שאני עובד עליהם) b - גב+ כתפיים פולי עליון לעורף (לא יודע מה ההבדל בין לעורף או לחזה. אני אשמח לשמוע) 3*8-10 חתירה במכונה 3*8-10 גב תחתון במכונה 3*8-10 פרפר הפוך 3*8-10 שוורצנגר (בישיבה) 3*8-10 הרחקת כתפיים לצדדים 3*8-10 משיכת כתפיים (טרפזים) 3*8-10 c - יד קדמית+יד אחורית משקולות חופשי (קדמית) 3*8-10 מוט w על כסא כומר 3*8-10 ישיבה כשהמרפק על הירך ופשוט פעולה של היד קדמית (כל יד סט בנפרד) 3*8-10 משיכה של כבל לכיוון הרצפה, מרפקים צמודים (במולטיטריינר. לא יודע מה השם) 3*8-10 פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון במוט 3*8-10 לחיצה צרפתית (תרגיל שחדש לי. ננסה) 3*8-10 ואז עושה את a ואת b שוב ברביעי וחמישי (או שלא?) בטן אני עושה שלוש פעמים בשבוע במהלך היום ולא במכון. **כל עוד אני לא פוגע בגוף שלי אז לא אכפת לי לעבוד קשה. אני אשמח אם תקחו את זה בחשבון בהערות שלכם. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מראה מראה שעל הקיר, מי הרוסי הלבן בכל העיר?
עוסק ב:: גיוסים!
|
![]() Your perfect world
has been upset and it's the worst it's gonna get |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() את השוורצנגר תחליף ללחיצה רגילה
ואני לא בטוח אם הפיצול הזה יהיה לך טוב.. אימון ידיים חח איקסדי אולי שווה לנסות |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() אממ תראה בעיקרון תוסיף עוד 9 סטים לשרירים הגדולים וכמובן 30 חזרות לכל שריר. יד קידמית תעשה 25 סטים עם 8 חזרות ויד אחורית אתה יכול לעשות 18 סטים 80 חזרות. בהצלחה גבר מי יתן ותיהיה שור עולם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() מה פתאום. צריך לבלבל תשריר גבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
אני משתדל לקחת עצות מאנשים שנמצאים במצב שאליו אני שואף (לא רק בפיתוח גוף) ואתה חמוד לא קרוב לאזור נערך לאחרונה על ידי tsabary, 23-07-11 בשעה 21:28. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
![]() ולמה אתה שואף בדיוק? לחיות בסרט שלך שאתה יכול לעלות נטו שריר? יטמבל בגלל אנשים כמוך יש מדריכי כושר אוטיסטים שמלדמים אנשים מסכנים איך לעלות נקי ובסוף הם מגיעים לכל מיני פורומים ואומרים "שומעים המאמן שלי נתן לי תוכנית אבל אני תקוע איתה כבר חודשיים ולא רואה תוצאות מה עושים?" או "אני אוכל המון אבל אני לא גדל איך זה יכול ליהיות?" הפורום הזה ניהיה בדיחה כבר בגלל אנשים כמוך. רק תעשה טובה תפסיק להביא את כל חברי FXD לפה. נערך לאחרונה על ידי IGOR, 23-07-11 בשעה 21:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הסיבה שפרסמתי את התוכנית היא כדי לשאול אנשים שמבינים איך לסדר אותה נכון. אתה המצאת את התוכנית אימונים שלך לבד בלי לשאול אף אחד? נשמע הגיוני. (האמתי עם איך שאתה נראה זה באמת נשמע הגיוני) ומה זה fxd? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
![]() אחי אל תשכח לתת דגש לבהונות הכי חשוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() כל התוכנית לא ובה לרמה שלך
תחפש פה בפורום תוכנית ab נורמלית ואתה תתקדם יופי הרוב תרגילים מורכבים עם כמה סים מבודדיםלידיים...תרפזים וכתף אחורית וכאלה אין צורך לבודד |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מבחינת הרמה של התרגילים, אז אני מסתדר איתם. כל מה שרשמתי זה תרגילים שכבר אני עובד איתם תקופה ואין לי בעיות איתם. מה שאני צריך לדעת היא אם מבחינת העומס זה יותר מידי (וזה כבר יכול לפגוע לי בגוף) או שזה בסדר ואם הדרך שבה התוכנית מסודרת היא טובה (חזה+רגליים, גב+כתפיים, יד אחורית+יד קדמית) תודה שאתה עונה כמו בן אדם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרתי,כשואלים שאלה נורמלית אין סיבה לענות בציניות..
רמה הכוונה גובה 1.83 ומשקל 77...ברגע אין לך סיבה לפיצול כזה,תעבוד כל שריר פעמיים בשבוע לפחות..בגלל זה אני ממליץ לך לעבור לab...זאת ההמלצה שלי,וכל אחד פה שמבין לפחות טיפה יגיד לך שאין לך סיבה לגרות תשריר פעם אחת בשבוע עם נפח כזה גדול.. בקשר לסידור מצטער אבל שמישהו אחר יעזור לך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() סתם מעניין אותי, תוכל לרשום פה משקלי עבודה (דדליפט, סקווט, פרס, בנץ', או כל תרגיל אחר שאתה עושה ,רק כמה דוגמאות).?
![]() |
#17 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ידיים חופשי אני מרים 30 פאונד כל יד כתפיים אני עושה את השוורצנגר גם על 30 יד אחורית התרגיל עם הכבל לכיוון הרצפה אני עושה 45 גב פולי עליון אני עושה 110 (הגב שלי חלש. במשך תקופה ארוכה היו לי כאבים בתחתית הטרפז ופחדתי שזה בגלל התרגילי גב אז כמו אידיוט הפסקתי לעשות. עד שהלכתי לאורטופד והוא הסביר לי מה לעשות) ברור לי שזה לא הרבה, אבל ab זה לא לממש מתחילים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מצטרף לשאלה- מסקרן מאוד מה הם המשקלים שלך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ברגע שתייה 15-20 קילו מעל הגובה,סביב ה100 קילו ככה על אחוז שומן 14 ככה,אז תעבור לabc...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית חדשה+תוכנית שבועית לסיבולת לב ריאה | Ballantine | אימונים | 4 | 08-05-10 05:13 |
תוכנית 5x5 מחליפה לגמרי תוכנית אחרת? | idanoshri | אימונים | 3 | 26-03-08 16:54 |
רק היום -תוכנית תוכנית- | Lord Wolfang | אימונים | 1 | 05-03-08 13:59 |
עזרה|תוכנית לחזה לא ממש תוכנית כאילו איך לעבוד | idof11 | אימונים | 4 | 18-11-07 21:26 |