|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
נפיחון
|
![]() תגידו לי בבקשה חלבון של חמאת בוטנים נחשב לאיכותי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה "חלבון איכותי" איגור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הרעיון הוא לאכול חלבון מכל הרכב של אוכל, מוצרי חלב, בשר ומוצרים נלווים שמכילים חלבון ברגע שיהיה לך את כל זה במיוחד שאתה במאסה ולא משנה לך כל כך הקלוריות , אתה מכניס מספיק חלבון "איכותי" מכל סוג חומצות האמינו ואין לך מה לדאוג
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי נגיד ואני עושה ארוחות שחיטות של נגיד חביתה מטוגנת בגבינה צהובה ו2גביעי קוטג או גבינה ו3-2 לחמניות, אני לא מחשיב את החלבון מהלחם.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() השריר צריך חומצות אמינו מסויימות אבל מה זה משנה זה להתעסק בקטנות , חלבון בונה תאים יכול לשמש כמקור אנרגיה וכו וכו, מי שבמאסה לא צריך לדאוג לזה ומי שבחיטוב יכול לאכול חלבון ממוצרים שהערך הקלורי שלהם לא גבוהה ולהשלים בשייק חלבון
לא ראיתי אחד שהוסיף מאכל עם סוג מסויים של חלבון ופתאום נהיה ארנולד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נדב תתרכז בעריכת דין.
ע"פ חוק "אתה טועה ומטעה משקיע ומפציץ" לשנת תשזס"ב חלבון מלא זה חלבון שהוא- יצא מתחת של חיה(ביצה),יצא מציצי של חיה או שזה החיה עצמה. כל השאר זה לא חלבונים מלאים, ובשביל לצרוך אותם נכון צריך לעשות כל מיני חישובים של להט"ב's שאף פעם לא הבנתי או רציתי להבין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() איפה איגור רשם משהו על חלבון מלא? הוא דיבר על חלבון איכותי, אם אתה קובע שחלבון "מלא" נחשב איכותי אז אני לא אתווכח איתך
אבל לא על כך הדיון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() לא ,זה לא מקור איכותי.
מה זה איכותי?כמה באמת מתוך החלבון שיש במוצר מעוכל ומנוצל בגוף.. לדוגמא ביצה איכותית, 97% מהחלבון שלה מספג בגוף נגיד אכלת 100 גרם חלבון מביצה, 97 גרם מנוצל השאר (3 גרם) יוצא באסלה נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 16-05-11 בשעה 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אופס ,טעות שלי,חמאט בוטנים היא איכותית...למרות שאני לא סגור על אם היא מלאה או לא..לדעתי לא, כי בוטנים זה לא חלבון מלא
בקיצרו ,אין צורך להתעסק בזה יותר מדי לדעתי, שרוב החלבון שלך יבוא מגבינות ביצים , בשר והשאר ממקורות משניים זה כמו להתעסק במהירות ספיגה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
נפיחון
|
![]() אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מחשב נגיד תחלבון שמגיע בלחם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
נפיחון
|
![]() סבבה הבאנתי תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() איגור שלום!
למרות שאתה לא סובל אותי... בעניין מה מיוחד בחמאת בוטנים: החלבון של החמאת בוטנים חשוב מכיוון שהוא נצרך יחד עם השומנים שיש בחמאת בוטנים - ובזה אתה מרוויח חלבון שמתפרק לאט. רק לא ממש הבנתי למה כוותך חלבון איכותי? כאילו מתפרק לאט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כול דבר שנכנס לפה וטעים ויוצא בזמן וחלק- הוא איכותי
ותפסיקו לזיין כאן את המוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אין שום יתרון מפירוק איטי,הקצב עיכול של החלבון הוא גם ככה לא מהיר מי יודע מה...החלבון שנספג הכי מהיר נספג בקצב של 10 גרם לשעה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() החלבון בחמאת בוטנים הוא זניח.
יש לזכור שאתה לא אמור לפרק קופסה של חמאת בוטנים ביום, למרבה הצער יש לומר - אלא רק כמה כפיות. כמה חלבון כבר יש שם? כמעט כלום. מה שכן, זה טעים רצח.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חמאת בוטנים | lil Weed Man | תזונה ותוספים | 6 | 05-02-09 19:44 |
חמאת בוטנים | blackbimer | תזונה ותוספים | 20 | 14-09-08 01:34 |
שאלה|חמאת בוטנים עד כמה זה שומן איכותי לעומת בוטנים רגילים כנסו. | The-One | תזונה ותוספים | 3 | 02-06-08 19:47 |
חמאת בוטנים | blackbimer | תזונה ותוספים | 5 | 05-05-08 17:54 |
חמאת בוטנים | HHHH | תזונה ותוספים | 3 | 04-07-07 10:03 |