|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() קבלו:
![]() ![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר ישראל החטוב 2007.2008 מר ישראל עד 75 ק"ג 2009 ומר ישראל עד 82 ק"ג 2011 ואלוף האלופים 2011!
עוסק ב:: מוכר בחנות ותוספי תזונה
חדר כושר: ספורט פורלייף
|
![]() ניגרי...תמונה מדהימה...ניראה חטוב מאוד..
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() האמת ניראה אחלה וזה אבל המשקל לא מסתדר לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() מה הגובה שלו שהוא 120 קילו ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() גם לי לא מסתדר המשקל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() קודם כל תודה לניגרי ולמפרגנים עכשיו אם בא לכם לשמוע קצת נתונים אז בכיף:
גובה 183 משקל נע בין 118 ל 120 ביום טוב אחוז שומן זה גם משתנה מאוד אצלי ....אבל אני דוגל בשיטה של לעלות נקי אני כרגע על 12 אולי 13% אני עובד עם משקלים מאוד כבדים ועושה תזונה כל השנה....אני לא בטוח אתחרה השנה אבל שנה הבאה אלוהים גדול.אגב בהתחלה רציתי להגיע ל130 קילו ויכולתי אבל הבנתי שזה רק יקשה עלי בדיאטה וזה במילא לא יהיה שריר אז למה?
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() למה שזה לא יהיה שריר אם אתה עכשיו על 12% שומן?
רוב הבילדרים מגיעים במאסה ל14% ויותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() ואיי איך אתם נתקעים על קטנות.סתם הוא ירשום שהוא 120 ? כדי להרשים?
וחייזר:יהיה כואב לך לפרגן פעם אחת למשהו? בכל מקרה,אתה נראה מצויין וממשיך להתקדם בצורה יפה מאוד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
אם כרגע אני נמצא על משקל כזה שהגעתי אליו מהתחרות הראשונה עד עכשיו....זאת אומרת שעליתי בערך 5 קילו שריר בשנה שזה קרוב לשיא שבודיבילדר יכול להגיע אליו בשנה...וכל הזמן הייתי על אחוז שומן סביר 11 12% והתקדמתי בסדר יחסית זאת אומרת שהשיטה של לעלות לא מלוכלך עובד ויעילה יותר.השנה חשבתי לעלות טיפה מלוכלך אבל בסוף התחרטתי כי זה לא יהיה שריר זה יהיה נוזלים שומן ועוד כמה דברים מעגילים שנצרך להוריד בדיאטה ....אז תסביר לי עכשיו מה לא מובן?
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא ציינת את זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() זהוא עכשיו אתה מדבר אתה בעצם שואל למה לא לעלות ל14% אם אן תחרות באופק או משהו כזה נכון?
לא נכנס ליעילות של השיטה הזאת כי כבר הסברתי 300 פעמים ...בוא נדבר עלי אישית אני עובד קצת עם טלויזיה מצטלם פה ושם ועושה חלטורות למיניהם לכן לי חשוב להראות במצב סביר כל השנה ... נ.ב ביום שלישי הבא בשעה 9 בבוקר אני מתארח אצל נעמה קיסר בערוץ עשר ...קוראים לתוכנית "איזה יופי"
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() אני בחיים לא יבין את הלעלות נקי כאילו מה זה להיות בתפריט בלי זבל בפנים ועם מאזן קלורי חיובי ממש נמוך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
האמת שאני חייב להודות שאני עושה יום אחד חופש מתזונה נכונה אני אוכל ביום הזה כמעט הכל...
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תמונות לא ברורות, קשה לנתח ככה דברים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() נראה ממש מרשים!!! וחברה - מה לא ברור בלעלות נקי? עולים עם מאזן קלורי חיובי אבל בלי להשתולל עם פחמימות ריקות ומאכלים עתירי שומן. בדרך זו מעלים שריר עם מעט עליה בשומן. תקראו את מה שהאשם כתב בעיון...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כן, וסביר להניח שיקח לך גם מלא זמן לעלות כמו שצריך, אני רוצה לראות אותך במשקל 100+ מנסה לאכול כמו שצריך בלי מאכלים עתירי שומן כמו שאתה אומר ודברים ריקים מפוצצים קלוריות, בלתי אפשרי כל עוד אתה טבעי, אלה אם כן יש לך זמן לאכול 8 ארוחות ביום וזה רק מה שאתה עושה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() השאלה היא מה זה "לעלות"?
אם המטרה היא לראות את הסקאלה על המשקל זזה, תאמינו לי שזו ממש לא בעיה. הרעיון הוא לשפר את עצמך, להוסיף איכות ומאסת שריר רזה. מפתח גוף שמכבד את עצמו בטח לא מתחרע על כל מיני ג'אנקים, כלומר הוא יכול לצ'פר את עצמו פה ושם בדברים מחוץ לתפריט - אבל הרעיון בגדול זה לאכול לפי מסגרת. אדם כל הזמן לומד על הגוף שלו, מה מתאים יותר מה פחות ומה בכלל לא, באיזה קצב אתה עולה, באיזה קצב אתה יורד, כמה זמן נדרש לכל דבר. אני סיימתי את המאסה שלי השנה על 100, האם הייתי יכול להגיע לאזור ה 108? כמו כלום. אבל מה היה נותן לי להעלות עוד שומן ומים, האגו שלי היה משתפר כאשר הייתי נשקל? באדיבילדר רוצה לראות שייפ, השיפור שלי לעומת המאסה של שנה שעברה מטורף מהבחינה הזאת, לעומת זה אם נסתכל רק משקל מול משקל, אז בשנה שעברה הגעתי ל 102, אבל הרבה מזה היה בלוף. ודרך אגב "דברים ריקים ועתירי שומן" לא נותנים כלום למתאמן מנוסה, ולגבי טבעי או לא טבעי, מספיק כבר עם זה: ברמות האלה סיפורי ממתקים הם מובנים מאליהם, זו לא שאלה בכלל.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() ניגרי מה שאתה אומר נכון אבל לא תקף לטבעיים שרוצים להגיע למשקלים גדולים, הכוונה שלי הייתה שלהגיע להמון קלוריות במשקל 100+ נגיד זה קצת בעיה רק מאוכל טוב בלי דברים שמלאים בקלוריות וג'אנק כי מרגע שאתה קם עד הרגע שאתה הולך לישון אתה פשוט צריך לאכול וזה לא קל, אני הגעתי למשקל 105 קילו בשיא על 1.80 גובה ולא נגעתי בשטויות וזה היה פשוט קשה בטירוף, הגעתי למצב שהייתי שם לי שעון מעורר לפנות בוקר כדי לדפוק שיק של 800 קלוריות, ועדיין הייתי תקוע על 105 קילו, אם הייתי מוסיף כל מני דברים לתפריט הייתי עף במשקל,כמה מזה שומן נוזלים ושריר זה כבר משהו אחר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() נו אבל מה נותן לך "לעוף במשקל" אם מדובר בחרא?
להגיד ש"זו כבר שאלה אחרת" זה לפספס נקודה: כי זו ה - שאלה - האולטימטיבית, כשמדברים בפיתוח גוף. אתה לא עושה פה תחרות מי שוקל יותר הרבה. אתה רוצה להיראות טוב יותר כבאדיבילדר. תראה את איתי בושרי בתחרות של 2009 על 75 קילו, קח חלק מהאנשים מהכבד ותעמיד אותם מולו, הם ייראו מגוחך. בסופו של דבר זה רק מבחן הראי. לגבי עניין של טבעי, יכול להיות שאתה צריך להשלים עם זה שבשלב כלשהו הגוף כבר לא יעלה מאסת שריר באופן הזה, מכאן זה רק ללכת לשלב הבא, אם החלטת שזו המטרה.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד האובססיה שלי ואני בטוח גם של רוב האנשים שמתעסקים בפיתוח גוף חובבני זה תמיד לעלות על המשקל ולראות כמה שיותר, שבעצם זאת הטעות וזה בדיוק מה שאתה אומר, אני כרגע מתחיל תהליך של חיטוב נראה מה ישאר מכל הבלאגן הזה בסופו של דבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות חדשות של האשם! | zivgin | פיתוח גוף תחרותי | 10 | 06-02-11 03:49 |
תמונות תחילת מסה.....האשם | hachem-01 | פיתוח גוף תחרותי | 26 | 23-09-09 17:09 |
תמונות מעבודת דוגמנות של האשם | hachem-01 | פיתוח גוף תחרותי | 59 | 21-08-09 13:22 |
תמונות מ off season של האשם | Locke | פיתוח גוף תחרותי | 51 | 14-05-09 16:38 |
תמונות של האשם ממר הצפון 2009 | קובי חיים | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 21-03-09 17:18 |