|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה Ab ויום הפסקה ככה שיוצא לי 5 אימונים בשבוע.
A לחיצת רגליים בשיפוע 20-17-15-12 פשיטת רגליים במכונה 15-12 כפיפת רגליים במכונה 15-12 לחיצת חזה בשיפוע במכונה 17-15-12-10 פלייס במכונה 15-12-10 פולי תחתון יד קידמית דרופ סט 17-15-12 שיפוע חיובי משקולות בישיבה 17-15-15-12 B אחיזה רחבה פולי עליון 17-15-15-12 חתירה יד יד בישיבה(החלפתי לחתירה יד יד בישיבה בפולי עליון) 17-15-12 לחיצת כתפיים במכונה אחיזה רחבה+אחיזה צרה(סופר סט) 17-15-12 פולי עליון - יד אחורית 15-12-10 לחיצה צרפתית בשכיבה עם W מוט 17-15-15-12 האם התוכנית שלי בסדר, וכנראה תגידו שלא, אני צריך לעשות דד ליפט, סקווט ודברים כאלו, אז תגידו לי איפה להכניס אותם. בטן אני עושה עם משקולת עם החזה 20-20-20 ביום של A |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() וואייי... ממש הרבה חזרות בכל סט...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תעשה עד 12 חזרות לא יותר 12,10,8,6 לדוגמא 15 חזרות ומעלה כבר עובד על סיבולת שריר
![]() |
#4 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() למה אתה משלב רגליים עם חלקים מגוף עליון? ועושה זבל של מכשירים בתוכנית? תשאיר את זה ל"שאר" האנשים כדי שהם לא יתפתחו יותר מידי לשמור על ההבדל בינינו להם
![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 1)זה אתה שפתחת את הפוסט באלפא?
2)התוכנית ממש לא טובה בגלל הדברים הבאים א.אתה עובד בטווח חזרות גבוה מידי ב.החלוקה שלך לא טובה בגלל שיש מלא התנגשויות לדוגמא:אתה עובד על החזה ביום אחד ושעובדים על החזה היד האחורית עובדת חזק מאוד ואז למחרת את מתאמן על יד האחורית ככה שזה יוצא שהיא לא מקבלת מספיק מנוחה וזה ידוע שהשריר גדל במנוחה ג.אתה לא עושה סקוואטים שזה תרגיל מעולה לרגליים ובכלל הוא עוזר לגוף לשחרר יותר הורמונים ובסופו של דבר זה יעזור לך לעלות ביותר מאסה ד.יותר מידי עבודה במכונות וחוסר בעבודה חופשית שהיא צריכה להיות לפחות 80% מהתוכנית אימונים שלך הנה תוכנית עם חלוקה טובה שתתאים לך A חזה לחיצת חזה -3x4-6 לחיצת חזה עליון-3x8 פלייס בכבל-2x10-12 כתפיים לחיצת כתפיים-3x6-8 הנפות לצדדים-2x10-12 יד אחורית לחיצה צרפתית-2x6-8 פשיטה עם משקולת כל יד בנפרד מאחורי העורף-2x10-12 B גב חתירה בטיבאר-3x4-6 מתח-3x8 מסור\פולי עליון(כל אימון תחליף)-2x10-12 יד קדמית כפיפות מרפק במוט ישר-2x6-8 כפיפות מרפק במשקולות בישיבה-2x10-12 רגליים- סקוואט-4x15 חזרות (רחוק מכשל רק תתאמן על התנועה הנכונה ביחד עם מדריך צמוד ותעלה משקלים מאוד בהדרגתיות) פשיטת ברכיים-3x6-8 כפיפת ברכיים-4x6-12 (בפרמידה מטווח נמוך לגבוה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() מה זה התרגיל ליד קדמית שאפשר לעשות בפולי..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני הבחור מאלפא, צור איתי קשר באיסי שרשום שם.
אני קצת בור בנושא, למה הביאו לי תוכנית כזאת עם הרבה סטים והרבה חזרות, לא מומלץ לעשות דד ליפטס ודברים כאלו, יכול להיות שהסיבולת שריר שלי תרד מאימוני כח? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |