|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כחלק מתקופת החיטוב אני מנסה להוציא את המיטב מהמצב , אני כמעט בטוח שאין בעיה לעבוד בצורה כזו מבחינה פיזיולוגית אבל בכל זאת כמו תמיד אני ירצה לשמוע את דעתכם.
יש איזו בעיה שאני יעשה ריצה ביום (בוקר צהריים) בכל עצימות לפעמים חצי שעה בקצב בינוני ולפעמים אימון איטרולי בחדר הכושר משהו כמו שעה.. ובערב אני ילך לחדר כושר לאימון משקולות, שוב זו תקופת חיטוב התפריט שלי כרגע הוא 3000 קלוריות ,מעדיף להיות נייטרלי בהתחלה ולתת בראש באירובי. אם לא, אני עושה ab x4 שאני יוכל לתת באותו שבוע אימון אירובי בחדר הכושר ביום נפרד לגמריי מאימוני המשקולות. מה עדיף?
![]() נערך לאחרונה על ידי lifton, 09-04-11 בשעה 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ?...?
![]() |
#3 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() אין כל כך בעיה לעשות את זה אם זה נוח למה לא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אפשר רק אל תגזים עם האירובי, לדעתי פעמיים יהיה מספיק...אתה לא יכול להיות במינוס רק מהאירובי אתה לא עושה כל יום הרי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לעשות ריצה כל יום בבוקר (לא בחדר כושר), בגלל זה העלתי את התפריט חיטוב שלי ל3000 קלוריות ,כל יום ריצה , ויהיו יומיים בשבוע שבלי אימון משקולות שבהם אני יעשה אימון אירובי בחדר כושר או ריצה.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כל יום אירובי לא מומלץ, במיוחד לא למתאמן משקולות...אחת הסיבות היא שינוי בסיבים שהוכים להיות אירוביים יותר וזה יפגע לך באימוני משקולות, זה בנוסף לעוד סיבות למה לא לעשות...בקיצור אל תעשה את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי ,אז 2 - 3 בשבוע, לא ביום של אימון משקולות, בשבוע זה יצא ככה a b אירובי a b אירובי.
ודימון, ההשפעה של אימון אירובי על שריפת שומן וניוד שומן תיהיה גם יום למחרת האימון האירובי? ואם אפשר סתם דוגמא לאימון אירובי בחדר כושר זה יהיה אחלה, גם מבחינת עצימות וזמן.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי השאלה , אירובי מסוים, דופק נמוך, פשוט מנצל שומן כאנרגיה יותר באותו רגע שאתה מבצע אותו.. אדרנלין, שמופרש נגיד באינטרוולים גם מסייע לניוד שומן...באחוזים נמוכים ההכי טוב זה אינטרוולים ואירובי עצימות נמוכה, אבל כרגע באחוז שומן שלך זה לא יהיה משמעותי כניראה, אירובי יעזור לך רק בקטע של הקלוריות...באחוז שומן שלך השומן מנוייד בקלות לכן אין לך צורך בכל אלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נגיד ריצה בעצימות נמוכה בינונית למשך 40 דקות שעה? זה סביר לא?
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקווה שאני לא חופר, פשוט נורא חשוב לי ללמוד כמה שיותר..
אני יודע שאחרי אימון משקולות הניצול של הפקת אנרגיה משומן יותר יעילה בגלל חוסר בגליקוגן עקב אימון המשקולות, כך שזה נשמע שלפעמים עדיף אירובי מיד אחרי אנאירובי. והתחלתי לרוץ 3 פעמים בשבוע בין הימים של אימוני משקולות. בינתיים סבבה לגביי. חוץ מהכושר העלוב שלי..
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הקטע באירובי הוא שבדפקים שונים הוף משתמש במקורות אנרגיה שיש ברשותו באחוזים שונים, לדוגמא בדופק נמוך ינוצל יותר שומן, בדופק גבוהה יותר פחמימה...אם אני לא טועה, במקרה ואין פחמימה ויש צורך יהי ניצול חלבון... עכשיו , כמו שאמרתי כבר הרקבה עמים הדברים האלה לא משמעותיים עבורך כרגע , כי באחוז שומן גבוהה אין צורך ליצור תנאים מסוימים להקלה בניוד שומן, לכן לא משנה לך מאיפה ילקחו הקלוריות, בסופו של דבר מה שישנה זה המאזן השלילי... אם אתה באחוז שומן נמוך , אתה מעוניין לעזור ליוד השומן בגלל זה כל הקטע עם האירובי יכול לעזור.. מה שכן, שזה גם באחוזים נמוכים, אירובי מתון אחרי אימון משקולות שיבנה בצורה אינטרוולית, חזרות ארוכות, יעזרו לשרוף את השומן שנוייד ולסלק חומצו חלב.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרתי רק בשביל להשכיל , למרות מה שאמרת מופיע מולי בספר של פיזיולוגיה שאני קורא, אז בסדר גמור, נעדדכן מה קורה בהמשך.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ריצה עם משקולות | BodyBone | פציעות ספורט | 1 | 01-01-10 09:32 |
אימון a בבוקר ,b בערב. האם זה טוב? | haas | אימונים | 25 | 31-08-08 22:02 |
ריצה לאחר אימון משקולות | shukila | תזונה ותוספים | 14 | 16-08-08 00:10 |
ריצה, אימון משקולות, אימון בטן וחזה | Simin | אימונים | 4 | 03-09-07 15:56 |
אימון A בבוקר ואימון B בערב | gozal | אימונים | 6 | 10-08-07 17:13 |