|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() היי
אני מתגייס לצנחנים ועוד שנה בדיוק יש לי גיבוש צנחנים ועוד שנה ו-3 חודשים אני מתגייס עכשיו אני די חסר מסת שריר וההיקף יד שלי ממש עלוב (בסביבות ה-30 אולי 31) אני רוצה שתוך שנה, כלומר עד הגיבוש להגיע לפחות להיקף 38-39 על אחוז שומן 11-12 מקסימום האם זה אפשרי בזמן כזה קצר? חשוב גם שתדעו שגם הגנטיקה שלי די גרועה במיוחד ביחס לרוסים ולאתיופים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא זמן קצר.. אם תעבוד קשה ותאכל נכון תוכל להגיע לשם.. אז תתחיל לעבוד.. בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() במקום להתעסק בהיקפים תדאג לחזק את עצמך בתרגילי בסיס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לאכול כל היום
חדר כושר: ביתי
|
![]() אני סיימתי את הגיבוש הזה,אם אתה רוצה להיות שפיץ בגיבוש תדאג שתעשה אלפיים ב7:20 ומטה,
אתה צריך להיות חזק בתרגילי הבסיס כמו שסאבזירו אמר,נגיד 60שכיבות שמיכה 70 בטן ו15 מתח זה מספיק. אתה צריך שיהיו לך רגליים חזקות כי מרימים תאלונקה שהיא איזה 80 קילו,ולפעמים יש איתך מישהו יותר נמוך ואז נופל עליך יותר משקל,יש גם המון המון מקצים של ספרינטים ואתה צריך גם להיות טוב בזחילות.עדיף לך להגיע גם קצת יותר מאסיבי ועם יותר אחוזי שומן כי האלונקה מפרקת את אזור כתף וזה עוד יותר כואב למי שאין שומן. ברמת העיקרון מסיימים מלא שחיפים שהם בעיקר רצים טוב ויש להם ספרינטים,אז הדגש הוא שתהיה חזק מנטלית כי זה מאוד שובר. אם יש לך עוד שאלות,בכיף.
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() יש מתח בגיבוש צנחנים? מוזר.. לא היה בזמני
תקשיב זה גיבוש יחסית מצחיק אני עם כושר באמת אפסי (מעל 10 דק' אלפיים) פשוט לא ויתרתי ורק הראיון הכשיל אותי כי ת'כלס לא רציתי צנחנים מי יודע מה (גיליתי את זה בדיעבר) לא צריך שום כושר בשביל לעבור את הגיבוש רק כוח רצון ולא לפרוש. אלא אם כן אתה רוצה דובדבן.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לאכול כל היום
חדר כושר: ביתי
|
![]() גם לי לא עשו מתח,בכל מקרה זה חשוב שיהיה לו בסיס.שכיבות שמיכה בקושי 3 סטים של 20,זה משתנה.
ובטן גם אולי סט אחד עשינו.בכל מקרה אם הוא רוצה להגיע מוכן ולקבל גם דובדבן..הוא צריך להיות שפיץ,אני לדוגמא עשיתי את האלפיים באזור ה8 אבל הרבה סיימו באזור 7וחצי.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל לעבוד משקל גוף אחי אתה לא צריך להיות איזה שור בשביל גיבושים זה לא יעזור לך צריך כושר סיבולת שריר גבוהה, כמו שאמרו 7:20 אתה צריך לעשות 2000 שכיבות שמיכה כמה שאתה יכול קיצר תתחיל להתאמן עם משקל הגוף שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גיבוש צנחנים זה באמת גיבוש קל ממה שהבנתי, מספיק להתאמן 3 שבועות לפני ואם אתה לא נשבר מהר אתה מסיים את זה כמו כלום. אבל למה לכוון לגיבוש צנחנים? תנסה לעשות את הגדנ"ע צלילה של השייטת ואז תקבל גיבוש, או שתלך ליום סיירות ואחרי זה תקבל את אחת הגיבושים, יש שם הרבה יותר אפשרויות מאשר גיבוש צנחנים. עצה שלי? תעשה את כל התרגילים המורכבים (סקאווט, דד ליפט, מילטרי פרס) לכוח מתפרץ בסדרי הגעות של הספרינטים והמון המון ריצה על חול עמוק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() סקוואט דדליפט וכו' זה תמיד טוב
אבל אין שום קשר בין סקוואט ודדליפט כבדים לכושר קרבי... אני מרים משקלים חמודים ואני עדיין סביר להניח אקרוס אפילו בגיבוש יחסית קל כמו צנחנים.
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() אתה מזכיר לי את עצמי לפני שהתגייסתי.
התאמנתי שנה לפני הצבא,קרעתי את עצמי בחדר כושר. אבל מה? שהתגייסתי לא היה זמן להתאמן ואחרי 4 חודשים אפשר לאמר שאיבדתי את הכל. לא רוצה לבאס אותך אבל זאת האמת. בקרבי בכלל לא יהיה לך זמן להתאמן,שמור ת'כסף. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
רוצה לפתח שרירי רגליים | YAEL111 | פיתוח גוף-כללי | 10 | 08-11-10 23:24 |
מר ישראל רוצה להיות מר עולם | Mad_dog | פיתוח גוף-כללי | 4 | 09-01-08 17:20 |
מי רוצה להיות מדריך חד''כ בשב''כ | ZoonD | פיתוח גוף-כללי | 0 | 05-12-07 16:24 |
בן 16 די שרירי רוצה לדעת איך לשפר | golem2004 | גלריות הגולשים | 16 | 04-11-07 16:36 |