|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=JK5Bm...eature=related
אין ספק בנאדם שהקדים את זמנו בכמה שנים טובות והשייפ שלו יכול לשמש דוגמה גם יום כבוד לאיש...
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בנאדם גדול בתחומו
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים
|
![]() ציטוט:
אבל השייפ שהוא הציג באמצע שנות התשעים עולה בהרבה על מה שמציגים היום חלק כמובן ....
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() היה וישאר סמל ההארד קור האולטימטיבי. אם לצטט את מולי להב מהרצאה בוינגט: "הראשון שהביא לספורט הזה את מראה התלת מימד". הגדרה יוצאת מהכלל.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
מעבר לזה, תאומים מטורפים! עם זאת, קשה לאהוב את הבנאדם שהעלה לגדולה את הבודיבילדינג המאסיבי המפלצתי החסר פרופורציות.
![]() |
![]() |
#8 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
ודרך אגב דוראין למרות המאסה שלו שמר יפה על פרופורציות ואסתטיקה(המותן אמנם הייתה רחבה קצת אבל זה נחשב צר לעומת הבודיבלדרים של היום וגם הבטן לא הייתה נפוחה יחסית למה שיש עכשיו)זה שהוא קרע את הטרייספ והבייספ במהלך הקריירה זה כבר משהו אחר. ולגביי המשפט הראשון שלך חחח זה ראוי לויכוח... לדעתי רוני הרוויח את התואר הזה ביושר.
![]() |
![]() |
#9 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() מדהים הבנאדם הזה! אני עד היום בשוק מאיך שהוא התאמן, תמיד עם פרטנר ואימונים של חיות אדם, עד הקצה, יורק על הרצפה אחרי כל סט (לא שאני דוגל בזה) ורואה בעניים רק כבד אך עם ביצועים מושלמים! עבה במיוחד ביחס לתקופה שלו!
![]() ![]() השתתפתי בתחרויות בנאבא עד 75 ק"ג: מר צפון 2004 מקום 3, מר ישראל 2004 מקום 3, מר צפון 2005 מקום 4, מר ישראל 2006 מקום 1, מר ישראל 2007 לא דורגתי בטופ 3, מר צפון 2010 מקום 2, מר ישראל החטוב 2010 מקום 2, מר ישראל החטוב 2011 מקום 4,מר הצפון 2012 מקום 4. מר ישראל 2015 איאףביבי מקום 1. מר הצפון 2016 איאףביבי מקום 3.פיתוח גוף=משמעת עצמית גבוהה מאוד!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
בקשר לפסקה השניה - לא התכוונתי שהוא היה הכי טוב מבחינת נראות\פרופורציות\אסטטיקה, כי בזה כולנו יודעים שרוני אגדה. הכוונה לזה שפשוט לא היה לו מתחרים(כולל רוני) בתקופתו.... הבנאדם אשכרה מהרגע שהוא נכנס לתחום, תוך 5 שנים ניהיה מקצוען, ומהשנה השניה שלו בתור מקצוען, קטף את המקום הראשון בכל תחרות שהוא התחרה! זה מטורף! גרנד פריקס אנגלי 4 פעמים, גרנד פריקס גרמני 2 פעמים, גרנד פריקס ספרדי 2 פעמים, ועוד 6 מרי אולימפיה, את הקולט מה זה?! רוני היה בארץ ואמר שהוא ניסה פעם אחת לקחת את הארנולד ומר אולימפיה ב2001 אם אני זוכר נכון, וזה היה הדבר הכי קשה שהוא עשה בחיים כי הגוף מגיע לפיק רק פעם בשנה, ודוריאן לקח 8 פעמים את התחרויות האלה יחד עם מר אולימפיה 6 פעמים! זה טירוף! זה אומר כל הזמן להיות בשייפ! וכמובן לקח מקום שני במר אולימפיה הראשון שהתחרה. כשהוא מותיר מאחוריו מתחרים כמו שון ריי, ריץ' גאספרי, ולי לברדה. רוני אגב לא דורג בכלל באולימפיה הראשונה שהוא התחרה ולקח את האולימפיה רק אחרי איזה 7 שנים
![]() |
![]() |
#11 | |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
אגב, יש איפשהו סרטון של כריס כורמיר עושה אימון עם דוריאן ואז בסוף האימון יוצא החוצה לחניה ומקיא...
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע איך להסביר, אבל זה בן אדם שאתיקת העבודה שלו וההשקפה שלו על הענף ועל הספורט בכלל יכולה להשפיע על ספורטאים בענפים שהם הרבה מעבר לפיתוח גוף. לא כל יום נתקלים במפתח גוף שגורם לכזה אפקט. כשרואים את בלאד נ גאטס, פשוט מתחשק לרוץ למכון, בלי קשר אם זה מכון כושר או מכון ג'ודו או מכון השד יודע מה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() וואו! במילה אחת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() ציטוט:
שרוני היה על הבמה הוא לא ראה אף אחד. אם לא רוני, ג'יי היה היום כבר מחזיק את הגביע ה - 6 או אפילו ה - 7 שלו, הוא אמר באחד הראיונות שרוני היה בשבילו בכל השנים שהוא התחרה נגדו כמו עצם בגרון, בדיוק בגלל הסיבה שברמות שהם הגיעו שני החבר'ה האלה רוני העפיל עליו רק בקטגוריה אחת - הגנטיקה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() דעתי האישית בעניין של פיתוח גוף שלברון זה היה המסה המקסימילית והאסתטיקה , מעליו אנשים כדוגמת רוני ודורייאן ( מאוד מכבד ) נראים פחות טוב לעין
![]() |
#16 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() רק אם בא לך... תחפש תמונות ווידאוים של רוני 98-2000... =]
![]() |
#17 | |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
לא זכור לי שארנולד שוורצנייגר התחיל ככה... או שלי הייני התחיל ככה...
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() ציטוט:
כל אחד ותקופתו שלו, השנים רצות והטכנולוגיה גם כן, כל אחד מאלה שהזכרתה כבודם במקומם מונח והיו הכי טובים שאפשר לתקופתם... רוני קולמן מייצג לפחות לפי דעתי את הטופ של הטופ ב - bb בתקופה שבה הטכנולוגיה היא בטופ של הטופ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קליפ הכי פסיכי של דוריאן ייטס איי פעם! | Pro_XXL_Universe | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 03-12-09 22:58 |
מה המשקל העדכני של דוריאן ייטס? | Max90kg | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 25-12-08 17:55 |
דוריאן ייטס מאמן גב באסטוניה, 2007 - סרטון עדכני | Antonator1 | פיתוח גוף תחרותי | 4 | 22-03-08 17:15 |
סרטונים של דוריאן ייטס | Antonator1 | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 19-05-07 12:40 |
סרטון של דוריאן ייטס | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 2 | 18-02-07 17:00 |