|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית ab בשבוע 4 פעמים מטרה מאסה. מתאמן חודשיים וחצי.
שאלתי למה החלוקה לא חזה כתפיים ויד אחורית באותו אימון והוא אמר שעדיף כמו שעשה לי a- גב- מתח בגרביטון 3x10 חתירה בישיבה במכונה 3x10 פשיטת כתף בפולי עליון 3x10 יד אחורית- פשיטת מרפקים פולי עליון בחבל 3x10 פשיטת מרפקים במכונה דיפ 3x10 פשיטת מרפקים בפולי עליון עם הגב לפולי מעל הראש 2x10 כתפיים- לחיצת כתפיים במכונה אחיזה רחוקה (כתף אמצעית) 3x10 פשיטת כתף בקרוסאובר עם המוט בין הרגליים עם הגב לפולי (כתף קדמית) 3x10 גב תחתון- פשיטת גב בכיסא רומי 2x10 בטן- כפיפות במכונה 3x15-20 אלכסונים על מזרון 3x10-15 b- חזה- לחיצה במוט חופשי 3x10-12 פרפר במכונה 3x10 חזה עליון במכונה לחיצה 2x10 רגליים- לחיצה במכונה 3x10-12 לחיצה לשריר התאומים 2x10 סקוואט 90 מעלות ב v-squat סטים 3x10-12 יד קדמית- כפיפות מרפקים במשקולות 3x10 כפיפות מרפקים במוט w כיסא כומר 3x10 בטן- כמו באימון a לפני האימון עושה חימום 2 ק"מ ריצה בהליכון. מדי פעם מאריך את הריצה כדי לעבוד על אירובי. דעתכם על התרגילים? עומס? חלוקה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יד אחורית זה יותר מדיי לדעתי אתה צריך 2 תרגילים שיוצא בין 6-7 סטים מקסימום ולדעתי תשאיר תפולי עם החבל ותוסיף לזה עוד תרגיל עם משקולת חופשית כתפיים פחות אהבתי אישית הייתי עושה הרחקה אופקית עם משקולות(להרים תידיים כאילו לצדדים) 2)הרמת משקולות מהכתפיים לראש(קשה לי להסביר את זה) גב תחתון זה אפשרי... אבל לדעתי אתה מעמיס יותר מדי על הגב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון תוכנית מעולה, רק מניסיון אישי- עדיף להחליף את היד האחורית עם היד הקדמית
כלומר- בימים של חזה עדיף לעבוד על יד אחורית ואת היד הקדמית לשלב עם הגב והכתפיים. אני אישית - עושה רגליים ובטן כול אימון. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה
אפשר עוד דעות? איפה המקצוענים נעלמו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() בזבוז זמן גמור... Ss או תכנית ab אחרת הכוללת תרגילים מורכבים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה על השאלה אבל מה זה Ss ואיפה אפשר לקרוא על זה?
ויש לי תרגילים מורכבים בתוכנית... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() שרירי בטן ושרירי רגליים לא שונים משרירים אחרים, גם להם צריך לתת מנוחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כרצונך- תעשה ניסוי- בטן פעם -פעמיים בשבוע ותעשה בטן כול יום.
לא תאמין להבדל- בטן זהו שריר מיוחד במינו |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() גב:
1. אם אתה יכול להחליף מתח חופשי בגרביטון, תעשה את זה. 2. תוריד את אחד משני הנותרים ושים bent over row יד אחורית: 1. תוריד את המכונה ושים לחיצה צרפתית. כתפיים: 1. תוסיף את התרגיל "מילטרי פרס". 2. במקום הלחיצה במכונה הייתי עושה "ארנולד פרס" (עם דאמבלים- חופשי), או חתירה (שאתה מרים מוט לסנטר). חזה: 1. במקום מכונה תעשה לחיצת חזה עם דאמבלים. אם אתה רוצה תעשה דרופ סט. רגליים: 1. הייתי מוריד את הלחיצה לתאומים. 2. תשנה לסקוואט חופשי. 3. דדליפט. (הרבה שמים אותו בגב אני אישית ברגליים- תבחר ותתאים את עצמך). זה מה שאני הייתי עושה, אם אתה רוצה עוד עזרה תבקש |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() 1. לא ממליץ לך tbar במקום בנט אובר רוו, אבל החלטה שלך.
2. תעשה את החתירה יעבווד לך על כתף אמצעית וקדמית+ טרפזים. 3. אם אתה רוצה לחזה עליון אז אתה יכול לעשות גם בנץ' בשיפוע חיובי, אבל עזוב תעשה צ'סט פרס עם דרופ סט יעבוד מצויין. וכן, במקוום המכונה. אם יש לך עוד שאלות תשאל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
? ואם כן או לא רק תסדר לי את האימון כתפיים אחי כמה סטים ואיזה תרגילים כי לא הבנתי.. ותגיד מתי הסיבים העליונים של הטרפזים מקבלים גירוי? תודה גבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זה תרגיל די דומה.. אני עדיין חושב שעדיף חתירה אבל שוב זאת תוכנית שלך .
איזה תוכנית אתה עובד שאני אדע איך לסדר לך את אימון הכתפיים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ab אחי 4 פעמים בשבוע
כמו שכתוב בהודעה הראשונה מתי הסיבים העליונים של הטרפזים מקבלים גירוי גבר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה דעתכם על התוכנית? | nir999 | אימונים | 1 | 10-01-11 01:56 |
מה דעתכם על התוכנית ? | rOnka | אימונים | 2 | 09-04-10 08:39 |
התוכנית אימונים שהמאמן בנה לי | FixMan | אימונים | 15 | 15-03-09 23:02 |
חדש כאן+דעתכם על תפריט שהמאמן שלי הכין לי | moosh | תזונה ותוספים | 8 | 15-03-08 15:33 |
מה דעתכם על התוכנית?? | hydro | אימונים | 7 | 15-11-06 13:38 |