|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() זה מה שקורה שנותנים לממשלות ליברליות לנהל מדיניות הגירה.
האמת על איסלם,והתכופפות של אירופה הליברלית לדרישות המוסלמים. ניראה מה יש לכם להגיד עכשיו, מי הצדיק ומי הם הבוגדים בחברה שלנו ובעולם המערבי. חבר שלי מפורום פוליטיקה בחול שהוא בכלל לאומני קיצוני בשוודיה והוא בכלל לא יהודי שלח לי את זה. אם גויים כמו החבר שלי כבר יודעים את זה, אין סיבה שאנחנו לא. הבעיה בגידול הטבעי של האירופאים הלבנים לעומת המוסלמים באירופה: http://www.youtube.com/watch?v=YJYnV...watch_response הבעיה באיסלם- http://www.youtube.com/watch?v=SzQFyhFNUtE |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() גלעד וגיימר זה במיוחד בשבילכם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() מאוד אהבתי
עומרי יש לך מסנג'ר במקרה ? אתה נשמע טיפוס מעניין .
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מצויין אחי מאוד יפה
ארבל עומרי אחד האנשים החכמים פה תאמין לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() זה סרטון הרבה יותר טוב להסברה של הבעיה בין הגידול הטבעי של האירופאי הלבן לעומת המוסלמי באירופה, וזה מצב שאנחנו נהיה פה בארץ בתוכו עוד מספר שנים.
http://www.youtube.com/watch?v=YJYnV...watch_response |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() דבר מעניין מאוד ונכון לחלוטין ,אני כל החיים שלי חושב אותם מחשבות כמו הבחור הזה ,חיים.
הדבר המעכזב ביותר שאילסלאם יש להם את כוח העיתונות ,כל העולם יכול לאכול את השטויות שהם מדברים וגם כאשר אתה מקשביל לדברים שהפולטיקאים שלהם אומרים אתה פשוט חוטף טירוף ,איך אפשר להאמין לדברים כאילו חסרי כל הגיון ותחתית אבל הם עדיין זוכים לרוב העיתונות . אני חושב עומרי וחבר פורום יקרים ,שכל אחד שיש לו את האפשרות לפרסם את זה בכמה שיותר אתרים\פורומים כל דבר בכמה שיותר מקומות יטיב לנו .! שהעולם ידע . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה שהסרטון הזה יכול לשרת מטרה הפוכה ולגרום לאנשים לשנוא אותנו..
כי חיים הזה קיצוני והוא מנסה להראות שהאיסלם היא דת של טרור ושנאה וזה לא ככה כי כל הדתות במקור לא שואפות למלחמה גם לנו יש מלחמת קודש וגם הנוצרים עשו מסעות צלב והנאצים הבעיה היא האיסלם הקיצוני שמשתמש בדת בשביל להסיט את כולם הבעיה היא שהוא אומר שהאיסלם כולו הוא סכנה לאנושות וזו קיציניות שעלולה לשרת את המטרה ההפוכה הוא פועל מתוך שנאה, לא רק מתוך דאגה וחשש מהאיסלם הקיצוני הבעיה עם מוסלמים היא שרובם נשארו פרמיטיביים וזה מה שמונע מהם להכיר בהשקפות עולם חדשות אם אתם זוכרים היתה פסיכולוגית מוסלמית שדיברה על האיסלם וכמה הוא נהרס אותה צריך לעודד. כי לפעול בקיצוניות נגד קיצוניות יכניס אותנו למעגל דמים שלא יפסק צריך להכניס מודרניזציה למדינות המוסלמיות ותאמין לי אני לא שמאלני או משהו אבל צריך לחשוב בצורה אוביקטיבית ולא רק לחשוב על הצד שלך
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הוא היחידי שלא מפחד לפתוח את הפה על ההגירה המוסלמית בניגוד לממשלות האירופאיות השמאלניות והליברליות. יש לו הרבה קהל יעד של גויים, ואתה יודע מה, זה דווקא משנה את הדעות של אנטשימים ששונאים יהודים כי הם חושבים שכל היהודים בעולם הם ליברלים שמאלנים פחדנים, והם רואים שיש יהודים עם ביצים גם, שלפחות היהודים האלה לא מפחדים לפתוח את הפה על איסלם. ככה שמה שקורה זה ההפך, זה גורם להערכה אצל אנטישמים, כי אנטשימים הם נגד הליברליזם המערבי השמאלני שבדרך כלל היהודי תומך בו. ככה שיש רק כבוד מזה, לפחות ככה אנשים רואים שלא כל היהודים אותו דבר, וההפך, שלנו יש הכי הרבה ביצים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צודק צריך להפגין כוחניות
איפה שרון כשצריך אותו..
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אחד יכול לפרש את זה איך שהוא רוצה,אבל אני רואה את זה כדבר טוב כמשהו טוב ,שלהפך ימשוך יהודים\לא יהודים אשר יבינו את דבריו וינסו להלחם כנגד האיסלאם בדרך זו או אחרת ,זו מלחמה ארוכה אך אנחנו ננצח בא,יום יבוא והעולם יבין את האמת,כי אי אפשר ללכת כל היום מול העץ ולא ליראות אותו , כלומר אי אפשר כל היום לשקר ,להמציא דברים ,הרוג וכו'...ואף אחד לא שם לב בסוף זה יקרה אולי עוד 20-50 שנה אבל זה יקרה ...(יותר מדי זמן לצערינו .....)... נ.ב אני לא זוכר באיזה מדינה זה קרה אבל זה קרא לפני מס' ימים בלבד על איך הוקמה באיזה מדינה כוח נאצי אניטי יהודי המונע כמה מס' אלפי אנשים .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל ראשי
|
![]() בפורום שאני משתתף בו בחול, דווקא הוידיאו שלו גרם לאיחוד בין הנאצים והאנטישמים ליהודים ואלי, ואני אומר שאם הוא גורם לכזה שינוי קיצוני כניראה שהוא עושה משהו נכון.
החבר שלי מחול אפילו תורם לו כסף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שרון ?? זה שבמודע נתן לחיזבלה להתחמש 6 שנים והפקיר את הצבא או זה שהעיף אנשים מהבית
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי נכנסת לזה קצת חזק אה..חבל דווקא החזקתי ממך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() הוא עדין אידיוט מטורף וצריך להשמיד אותו...שלא תחשוב ששינתי את דעתי לגבי החיים הזה
אבל בסרטון הזה הוא מסביר מה יקרה אם העולם לא יעשה משהו בקשר להתרבות של המוסלמים המוסלמים אכן מתרבים אבל זה לא יעזור להם כי הם מתרבים בתור תושבים אין להם שום כוח מדיני או פוליטי ואם יש ישר מטפלים בו העולם היום עוקב אחרי כל "אימפרה מתפתחת" שלא תיגרם שוב פעם מלחמת עולם כמו שהייתה אם הגרמנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
הושעה
|
![]() אפשר הסבר שאומר במה הוא יותר טוב מכל מי שהוא מגדף בכל הסרטונים שלו? אנשים חיים כל הזמן בסרטים שהעולם סובב סביבם. לא צריך להשמיד אף אחד, תקלטו כבר! אני נזכר עכשיו בפוסט שטען שהשחורים מיותרים. אנשים שחושבים ככה לגבי גזע כלשהו - אני לא רוצה להגיד מה אני חושב עליהם בפומבי.
![]() |
#20 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
במלחמת העולם הII המערב חיכה וקיווה כי גרמניה תתמתן. וכשהם הפרו את הסכמי וורסאי אף אחד לא עשה כלום כי חשב שהם חלשים והם לא מהווים סיכון. אבל כשהם נהיו חזקים מדי לאף אחד לא היה ביצים לטפל בהם. ככה זה עכשיו עם איראן! ועם כל הערבים בעולם!
![]() |