|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי
![]() נרשמתי לחדר כושר, הגיע הזמן אני חושב ![]() פציעה בברך מונעת ממני לבצע ריצות וכל תרגיל שיאמץ את הברך. (כיפוף בעיקר) בן 16.5 גובה 1.68, משקל 66 1. צריך לבנות תוכנית אכילה מסודרת או שלהמשיך לאכול בריא עם ארוחות מסודרות? 2. תוכנית לחדר כושר? להתחיל עם מה שהמדריך בחדר כושר נותן או ישר לפנות אליכם לפורום לייעוץ? 3. עוד משהו שאני צריך לדעת? לדאוג לגביו? לקרוא ולהתעניין? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אופקס, יש מצב אתה אח של איש הלילה?
1. כן 2. לא להקשיב לעולם למדריך, עד שהוא יוכיח שהוא יודע על מה הוא מדבר. 3. להוריד את הספר ss ולקרוא אותו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() איזו פציעה עברת בברך? היא קשורה לניתוח?
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() subzero1122, לא.
והספר אצלי, ובנאדם, אני בסך הכל רוצה להתאמן, מה אני צריך את הספר הזה עכשיו? ואיך לבנות תוכנית אכילה? ואם לא להקשיב למדריך, אז איך לבנות תוכנית אימונים? pala, לא ניתוח, כאבים בברך (כאבי גדילה אני חושב), אני כרגע עושה פיזיותרפיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() נרשמתי לחדר כושר ..
![]() טוב, מה עושים ? :d מה אוכלים? איזה תרגילים לבצע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() תעשה ss תוכל המון אבל המון אוריו ותשתה חלב {לפחות 6 ליטר ביום}.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() בטח, כבר.
ועכשיו ברצינות? (מזה לעשות ss?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ss זו תוכנית כוח שגודלים ממנה אם המטרה שלך היא לפתח מסת שריר כדאי לך מאוד לקרוא עליה ולבצע אותה עם זאת עליך לאכול המון ואיגור לא כ'כ הסתלבט עליך למרות שהוא מאוד אוהב אוהב את זה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() היום התאמנתי במכון כושר בפעם הראשונה :d
התוכנית שבנו לי: חתירה במכונה - 3x15 משקל 14 פרפר במכונה - 3x15 משקל 14 כפיפת מרפק - 3x15 משקל 3 לחיצת כתף במכונה - 3x15 משקל 5 לחיצת רגליים במכונה - (תאומים בלבד עקב פציעה בברך) 3x20 משקל 15 כפיפות בטן - (בעמידה) 3x10 פוליקרוס (פולי עליון) - (פשיטת מפרק-חבל) 3x15 משקל 10 מה אתם אומרים? אני מזכיר, בן 16.5, שוקל 66 קילו, גובה 1.68, לא התאמתי בעבר במכון כושר. תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי, אני יפעל על פי התוכנית שיש באתר: Full Body Workout - תוכנית ללא חלוקה
עכשיו אני מוריד את התרגילים לרגליים, בעוד כחודש אני יחזור לריצות ואם הכל יהיה בסדר אני יתחיל גם עם תרגילים. רק תגידו לי משהו אחד, בכל קטגוריה של חלק בגוף יש כביכול 2 תרגילים שמבצעים את אותה הפעולה. לדוגמה: כפיפות מרפקים עם משקולות \ במכונה יש הבדל? נחוץ לבצע את 2 התרגילים או רק תרגיל אחד ? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתי מתחילים? | tipakess | תזונה ותוספים | 2 | 13-12-07 15:01 |
מתי מתחילים הלימודים? | Leo | פיתוח גוף-כללי | 22 | 31-08-07 13:27 |
Ynet מתחילים לקבל שכל לאט לאט... | Moshe | תזונה ותוספים | 12 | 08-08-07 14:05 |
איך מתחילים עם בחורה? | Jones | פיתוח גוף-כללי | 16 | 11-07-07 17:09 |
מתחילים מחר ב-10...!!!!! | slim shady | פיתוח גוף-כללי | 19 | 15-01-07 19:31 |