|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם
![]() אני בן 26 בגובה 1.81 - התחלתי להתאמן לפני כחודשיים וחצי. אפשר להגיד שמבחינת כוח ומאסה הייתי תמיד דיי חלשלוש ![]() עד לפני כ7 חודשים שקלתי 79 עם די הרבה אחוזי שומן (וכרס קטנטה) כשנרשמתי למכון(לפני חודשיים וחצי), שקלתי 76 עם 26% שומן לאחר חודש ירדתי ל73 עם 24% שומן ועכשיו (לאחר חודשיים וחצי) ירדתי ל71 קילו - אחוז שומן עדיין לא מדדו לי, אבל אני מניח שבסביבות 22% (מידת הג'ינס הפכה מ45 ל40) אחרי כל החפירה הזאת - כמה שאלות: המטרות העיקריות שבגללן נרשמתי הן: הורדת הבטן שהייתה לי והורדת שומן מהחזה. מאז ומתמיד החזה שלי היה נפוח יחסית, עשיתי בדיקת הורמונים דרך בדיקת דם שיצאה תקינה לחלוטין. הבטן הולכת ויורדת בקצב לא רע בכלל, אבל אני לא בטוח שאני רואה שיפור בחזה - ואם כן אז ממש קצת. 1. אני עכשיו יחסית רזה, למרות שזה ממש לא הגיוני לי בהנחה שיש לי 22% שומן. כדאי להמשיך ולהוריד אחוזי שומן כדי שגם הגינו יעלם (אם בכלל?) 2. אני עושה fbw והולך למכון 3 פעמים בשבוע. יוצא לי לעשות אימון כוח ולאחר מכן אירובי 40 דקות - רק 5 ק"מ, לא מדהים בכלל - אבל אני רוצה להתמקד בעיקר בהורדת שומן ולא בסיבולת לב ריאה. איזה משמעות יש בכלל לאימון כוח אם אחריו אני הולך ועושה אירובי של 40 דקות? תודה רבה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: Ronnie Coleman's Trainer
עוסק ב:: עיסוקים
|
![]() 1. כדאי להמשיך להורי אחוזי שומן.
לגבי הג'ינו - יכול להיות שיש לך פסאדוגינוקומסטיה (שומן ולא ריקמה נשית) או סתם שומן באזור החזה. אם אתה רוצה להיות בטוח ב -100%, תרד לאזור ה 10% שומן ותראה מה קורה עם החזה שלך. פיתרון היחידי הוא ניתוח. אם יש לך ג'ינו אז היחידי שיעזור זה ניתוח אבל כמו שאמרתי, קודם כל תרד לא.ש נמוך ותראה מה קורה. ם אתה רוצהאתה יכול להעלות תמונות ונוכל להגיד לך אם זה ג'ינו או לא. לגבי בדיקות א.ש שעשית במכון - קרוב לוודאי שהבדיקות לא נכונות במידה ועשית אותן עם קליפר או כל דבר מטומטם אחר עם מגע ידיים או רגליים. הבדיקה הכי קרובה היא BOD POD. 2. יש לזה משמעות ותמיד תעש אימון כוח ואחריו רק את האירובי ולא להיפך. אם אתה תעשה ההיפך אז אתה תהיה מותש ותרים משקלים של ילדות. כשאתה עושה אירובי אחרי האנא אירובי אז גם מאגרי הגליקוגן שלך די מדוללים וזה יכול לסייע עוד טיפה בהורדת הא.ש. אל תגזים באימוני והאירובי כי אתה יכול להיפצע או פשוט לא להוריד במשקל. (over training) למה זה? אין לי ממש כוח להסביר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה bod pod ,סליחה על הבורות? איך עובדת הבדיקה?
ולמה בדיקה עם קליפר היא לא אמינה (אני מבין למה המגע ידיים ורגליים) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט תעלה תמונה (אם זאת כ"כ חשוב לך) ויהיה אפשר להעריך כמה א.ש אתה. חשוב להעלות את התמונות כשאתה רפוי. לקליפר יש סטיות של כ5% פשוט אל תתעסק עם השטויות האילו ותתעסק בעיקר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מתעסק העלתי פעם תמונות אבל לא מעניין אותי הא.ש , סתם עניין אותי מה זה כי לא שמעתי על זה.
(אולי התבלבלת אני לא זה שפתח את הפוסט) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() מצ"ב תמונות (מצטער על התאורה ועל כל נזק שיגרם לכם כתוצאה מצפיה בתמונות הנ"ל
![]() tinypic.com/r/24exug2/7 tinypic.com/r/33b3ce8/7 tinypic.com/r/5ajgpj/7 (הייתי מפרסם אותם כלינקים - אבל מסתבר שאי אפשר לפרסם לינקים לפני שמגיעים ל7 פוסטים...) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה שאלות לגבי תוכנית אימונים ab | Gekass | אימונים | 1 | 19-08-10 23:07 |
שינוי תוכנית אימונים - שאלות | Mr.Pepo | אימונים | 0 | 19-07-10 09:09 |
עזרה בבניית תוכנית אימונים בסיסית כוח+אירובי | kuanjee | אימונים | 6 | 21-06-10 07:45 |
כמה שאלות לגבי תוכנית אימונים ביתית | dabi | אימונים | 1 | 13-03-08 19:07 |
תוכנית אימונים בייתית כמה שאלות | prosk8 | אימונים | 9 | 06-01-07 15:34 |