|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום רב!
אני מתאמן כשנה. לפני 3 שבועות בערך התחלתי להרגיש כאבים מציקים (לא משהו ממש חזק) בפרקי כף היד ב- 2 הידיים. הכוונה לאזור החיבור בין האמה לגב כף היד (הפוך משורש כף היד). נזכרתי שההקדמה להם כבר התחילה לפני חודשיים בערך, אז בערב מסויים התחלתי לחוש כאב חד וזמני אבל כנראה שהתעלמתי והמשכתי להתאמן- עד לפני 3 שבועות שהכאב נעשה רציף לאורך ימים. מאז לקחתי חופשה וזה השתפר מעט. הייתי אצל רופא. הוא אמר שככל הנראה בגלל תרגיל הרחקת כתפיים שכופפתי את פרקי הידיים כלפי מטה. שאלתי לדעתו אם יש צורך בנוגדי דלקות לא סטרואידים והוא ענה לי בסגנון " get outta here", תופעות לוואי של פגיעה בכבד ובכליות- אני לא נותן לך את זה. (ואני חושב שהוא צודק, אחרי שקראתי כתבות קצת על התרופות האלו). הוא אמר שאני יכול להתאמן אבל במשקלים קלים. ניסיתי להתאמן היום פעם ראשונה אחר 3 שבועות, חבשתי תחבושות אלסטיות לקבע את הפרקים.. אחרי האימון ועד עכשיו האזור קצת כואב ומגורה. ביצעתי תרגילים שיחסית הם נייטרלים לאזור פרק כף היד החיצוני- דחיקת חזה במכונה בישיבה. כפיפות מרפק מבודדות על ירך. פשיטת תלת ראשי בישיבה ביד אחת. הרחקת כתפיים עם מרפקים ב 90 מעלות (אני לא כל כך בטוח אם זה כדאי במצבי). פרפר בכבלים. השאלה שלי לרופא או לפיזיוטרפיסט של הפורום מהי המלצתו ודעתו על העניין? מותר בכלל להתאמן? האם יש לחמם או לקרר את האזורים האלו? כמו כן אשמח לזריקת מוטיבציה, נכנסתי לדיכאון. סתם ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים כשאני עושה יד אחורית / כאבים בשוק של הרגל | ploper | פציעות ספורט | 6 | 20-05-08 20:51 |
כאבים בגב התחתון:טיפוע ומניעת כאבים | Mr.Bazooka | פציעות ספורט | 0 | 17-09-07 07:15 |
כאבים בברך + כאבים באיזור היחד האחורית. די נואש... | F][_aMe | פציעות ספורט | 15 | 01-06-07 17:55 |
עזרה בפיתוח הראש החיצוני בטרייספס | Kachok | אימונים | 8 | 30-04-07 16:28 |
האם המראה החיצוני משפיע על תכונות האופי שלנו? | OMRI-TURBO | פיתוח גוף-כללי | 45 | 11-01-07 21:37 |