|
|||||||
| גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
עוסק ב:: חטיבת גולני
חדר כושר: קאנטרי אוניברסיתת תל אביב
|
אחרי 3 חודשים מאז שהעלתי פעם אחרונה תמונות ללא שינוי דרסטי אבל עדיין עלייה של 3 קילו..
אשמח לביקורות ![]() [IMG] [/IMG] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר מתחיל
|
סוס, תמשיך במסה..
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
נפיחון
|
90 קילו? אין מצב.. אבל נראה מעולה.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
אני 194 גובה
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
איזה תוכנית?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר פעיל
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
חבר פעיל
|
הנה כמה תמונות שלי מלפני שהתחלתי להתאמן.. שקלתי באותה תקופה בין 68-73 קילו בגובה 194..
[IMG] [/IMG][IMG] [/IMG]-------------------------------- חודשיים אחרי שהתחלתי להתאמן [IMG] [/IMG]תמונות מלפני חודשיים בערך. [IMG] [/IMG][IMG] [/IMG]--------------------- |
|
|
|
|
|
#8 |
|
חבר פעיל
|
............
|
|
|
#9 |
|
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
יש לך גנטיקה מעולה, גם גובה וגם עיצוב מאוד טוב בגוף
תמשיך מאסה בכל הכוח! [תתמקד בידיים והכתפיים הן נראות בפיגור] עוד 10 15 קילו ואז חיטוב חזק ייעשו אותך עמלק! בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
|
|
|
|
#10 |
|
נפיחון
|
אצל הגבוהים היידים תמיד יראו בפיגור בגלל שהשריר ארוך מאוד ולא דחוס.. אני כבר התייאשתי מהיידים שלי למרות שאני מרים משקל מאוד מכובד.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אני עושה תרגיל אחד כבד מאוד ל8 חזרות [גם קידמית וגם אחורית] תרגיל אחד בינוני ל10-12 חזרות [כנ"ל] ואחד קל יחסית ל15-20 חזרות [כנ"ל] ומאמן את הידיים פעמיים בשבוע...!!! והידיים טפו טפו לא רק פרופורציונליות גם מאוד מסיביות [+- 44 וחצי קר ו47 בפאמפ] ... על כל פנים זה הכל אוכל אוכל אוכל חחח...:d
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
נפיחון
|
אוכל זה לא הבעיה אחי.. אני ינסה אולי את השיטה שלך. אני תקוע על אותו משקל כבר מלא זמן. ניסיתי להרים כבד,8 חזרות ו 15 ו6 ומה לא אבל הידיים פשוט מסרבות להמשיך לגדול.... הכל גודל חוץ מהידיים
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
ובאמת שאני מתמקד מכל חלקי הגוף בלי לתת דגש מיוחד לחלק מסוים אבל כמו שאיגור אמר באמת יש בעיה גדולה לאנשים גבוהים ברגע שזה מגיע לידיים.מצד שני אני מאמין שנוספה כמות נחמדה של בשר לידיים שלי מאז שהתחלתי להתאמן. נערך לאחרונה על ידי Azzon, 24-09-13 בשעה 20:11. סיבה: שגיאת כתיב |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
רק הגיוון הזה ומידי פעם להכניס סופר סטים ואפילו טריפל סטים שקורעים אותי עשה לי את השינוי... קח לך כמטרה איזה חודשיים של התמקדות בידיים, תפעל לפי מה שרשמתי +- עם המשחק הזה בטווחים ובמשקלים [כמובן שהכל חייב להישאר כבד אבל להספיק פעם ל8 פעם ל10-12 ופעם ל15+...] ופעם בחודש תעשה אימון אחד של ידיים בסופר סטים, יד אחורית ויד קידמית תרגיל תרגיל ביחד... זה גומר את הידיים ונותן מקסימום תוצאות... בהצלחה.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
חבר מתחיל
|
החזה נראה קטלני
|