|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
האם הסדר שלי הוא סדר טוב? אפשר לצפות לתוצאות? כנסו
יום ראשון – כתפיים + רגליים
יום שני – חזה + יד קדמית יום שלישי – גב + יד אחורית יום רביעי – הפסקה יום חמישי – כתפיים + רגליים יום שישי – חזה + יד קדמית יום שבת - הפסקה ( לפעמים מתאמן גב כי גב אני מתאמן פעם בשבוע ) אני עושה על כל התרגילים 10 חזרות. ו4 סטים אני אחד שלא ממש סגור על עצמו זה הולך ככה : אני לא רוצה להתנפח זה מגעיל, אני רוצה לקחת את מה שקיים עכשיו אצלי ולהפוך אותו לשריר זה הכל לא יותר מזה. מה אתם אומרים לשנות? בימים? בחזרות? סטים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() אתה מתאמן Abcxab ולפעמים Abcxabc.
זאת תכנית די טובה, אבל התפיסת עולם שלך לא נכונה, אין דבר כזה "לקחת מה שיש לי עכשיו ולהפוך את זה לשריר". יהיה יותר נכון לאמר "אני רוצה להוסיף מסת שריר לגוף על מה שיש לי עכשיו", בנת' ? תתחיל עליסה במאסה, כשתגיע לתוצאות שטוב לך איתן אתה יכול להפסיק.. או לחטב, תלוי בך. קרא מאמרים דחוף.
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תגוון בסטים ובחזרות לדעתי עדיף לך להתחיל ביום ראשון עם חזה כי הכתפיים עוזרות לחזה ואם תעבוד עליהם יהי לך פחות כוח בחזה שהוא שריר גדול ובכלל אולי תעבוד בתוכנית Ab ואז תעבוד על כול שריר פעמים בשבוע לדעתי עדיף
![]() |
#4 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() נדב , למה אתה עונה לו? שילך ליוגה ויגידו לו איך להתאמן בלי להתפתח ( כי זה מגעיל אותו)
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |