|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם!
מצטער שאני שואל שאלה כזאת טיפשית אבל יש לי קשיי קליטה (באמת). לפי הבנתי יש שני סוגי אימונים, אירובי ואן-אירובי נכון? מה ההבדל ביניהם? עכשיו אני שואל כאן ולא ממשיך לנסות לחפש הסבר ברחבי האתר מסיבה אחת, שההסברים לא פשוטים מספיק. למישהו כמוני יש בעיה לקלוט דברים יותר מידי מסובכים. אשמח אם מישהו יסביר לי בפשטות את העניין |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אירובי זה ריצה,רכיבה על אופנים,הליכה מהירה וכל אלה..
אן-אירובי זה כל ההרמת משקולות יותר פשוט מזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() Ok נחמד מאוד הסבר! ועל מה כל אחד מהם אחראי? כאילו אן-אירובי בונה מסה ואירובי שורף שומן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אירובי זה כל הפעילויות שקשורות בריצה שחיה רכיבה..
ואן-ארובי זה פשוט כל מה שלא ארובי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: זמר בפוטנציה
חדר כושר: Private Gym
|
![]() אירובי זה פעילות ספורט שאתה עושה אותה לאורך זמן כמו שאמרו כאן-ריצה, הליכה, שחייה, אופניים קיקבוקסינג וכד'.
אנאירובי זה פעילות ספורט שמשלבת בה עבודה עם התנגדות- לרוב משקולות ומכשירי כושר |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה הבנתי את זה מהראשון, אבל שאלתי שאלה נוספת. האם זה אומר אן-אירובי בונה מוסה ואירובי שורף שומן או שזה לא ככה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אירובי עובד על שריר הלב בעיקרון...
אירובי שורף קלוריות שחלקן באות משומן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: זמר בפוטנציה
חדר כושר: Private Gym
|
![]() לא, באנאירובי אתה יכול גם לחטב, תלוי מאוד בתוכנית האימון שאתה עובד לפיה.
בסופו של דבר אתה צריך לקבוע אם אתה במסה או בחיטוב ואז לקבוע תפריט תזונה ותפריט אימונים לפי מה שבחרת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() אכסוך כסף ואצטרף לפפיון העליון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אתם טועים ומטעים, מי שלא יודע עדיף שלא יענה מאשר יטעה
הרבה אנשים שמפמפמים 5 קילו בבייספס עושים פעילות אנאירובית הרבה פחות עצימה ממישהו שעושה ספרינט של 20 שניות או אימון אינטרוולים טוב, בגלל המאסה השרירית המעורבת כמובן, שבפמפום לבייספס, הגוף עצמו, כמעט לא נמצא במצב אנאירובי, בגלל מאסה זניחה מאוד, זו פעילות אנאירובית נקודתית כנ"ל שחיה, אני רוצה לראות מישהו נותן 50 מטר פרפר וקורא לזה אירובי בעיקרון פעילות אירובית- פעילות שמערכת הנשימה מהווה בה תפקיד מפתח, יש תהליכים פיזיולוגיים לאספקת אנרגיה לשרירים בעיקר ממעגלים שמשלבים חמצן, ולרוב מדובר בפעילות ממושכת אנאירובי- פעילות עצימה וקצרה(נאמר ספרינט של 40 שניות), שבתהליכים הפיזיולוגיים לאספקת אנרגיה לשרירים, לא משולב חמצן(= אנרגיה קיימת במחסני השריר, קריאטין פוספט וכו')
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 24-01-11 בשעה 02:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי אימונים | DanD | אימונים | 1 | 07-10-09 17:14 |
שאלה לגבי אימונים | hadash | אימונים | 6 | 28-05-09 14:21 |
שאלה לגבי חלוקת אימונים.. | 4roxe | אימונים | 2 | 12-03-09 18:24 |