|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
גולש עם אזהרה
|
![]() שאלה של חבר שלי:
שלום, אין באפשרותי ללכת לחד"כ או לקנות משקולות אבל אני מעוניין להתחזק כמה שניתן. המטרה היא לא לגדול אלא לחזק סיבולת שריר וכוח שריר. רציתי לשאול מה התוכנית אימונים המומלצת לאדם כמוני? כרגע מה שאני עושה זה אימון 1: שכיבות שמיכה 3Xmax מתח 3Xmax בטן (תרגילים שונים) 3Xmax אימון 2: שכיבות שמיכה צרות (ליד אחורית) 3Xmax מתח צר והפוך (ליד קדמית) 3Xmax כל יום אני משנה אימון. ברור לי שזו לא תכנית טובה - איך אפשר לשפר אותה? שוב המטרה היא לא לגדול אלא לראות שיפור בתוצאות של התרגילים הללו ספציפית + לקבל ערך מוסף של שיפור כוח שריר. תודה ויום טוב.
![]() |
#2 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() כל התרגילים שיש למשקל גוף, לשכיבות שמיכה ולמקבילים יש 200 וריאציות שונות גם...
מקבילים גם תרגיל חובה סקוואטים מלאים עם אפוד, 2 אימוני אינטרוולים בשבוע(אם אתה יכול עם משקל עליך כמו אפוד, יותר טוב) יש סרטון של האימונים של הסרט 300, 80% מהתרגילים שם על משקל גוף, אתה יכול להפנות אותו
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון שיפור תוצאות לפני גיבוש. | daleee | לוגי אימונים | 5 | 21-10-09 15:02 |
עזרה בתרגילים | eAton | אימונים | 3 | 25-11-08 22:38 |
נושא| שיפור האם יש שיפור ? | asulind | גלריות הגולשים | 14 | 09-09-08 21:44 |