|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ספר בישול לגברים:
* קודם כל - שטוף ידיים. * לא, אי אפשר לוותר על זה - שטוף ידיים! * אני לא אוותר לך - תשטוף את הידיים!!! * אוקיי, עכשיו גש למקרר ותוציא 5 ביצים. * קח את ארבעת הביצים ששרדו את ההוצאה מהמקרר, ושבור אותן לתוך קערה. * תרים את הקערה מהרצפה ותנקה את הביצים שנשפכו. להבא, שים לב שאתה לא תפיל עם היד כלום. * תוציא עוד 5 ביצים, ואת הארבע שנשארו תשבור לתוך קערה. תזכור - בזהירות. * תוציא מהארון כוס קמח וחצי כוס סוכר. * תסגור את ארון כלי הניקוי, ותפתח את ארון המטבח. * זה מלח - תחזיר אותו לארון ותוציא את הסוכר. * תשתדל לשפוך את הסוכר לתוך הכוס. עכשיו תנקה את כל הסוכר ששפכת. * קח מיקסר ותערבב את הבצק שנוצר עד שהוא יסמיך. * תנקה את הקירות, התקרה והרצפה שהתמלאו בבצק שערבבת. * לא, זה גם לא מספיק, הכלב מלקק את הלכלוך - קח סמרטוט ותנקה הכל. * בפעם הבאה תנסה להפעיל מיקסר בעדינות. זה לא רובה אוויר. כן, מחזיקים את המכסה למעלה. * למילוי של העוגה - קח 10 תפוחים, חתוך אותם וקלף. * שים פלסטר על הפצעים מהסכין. תזכור - לא רוצחים את התפוחים, חותכים אותם. * הכנס את התפוחים לבצק והכנס לתנור לחצי שעה. * אם העוגה עדיין לא מוכנה - זה כי שכחת להדליק את התנור. הדלק אותו וחכה חצי שעה. * עברה חצי שעה - תפסיק לראות טלוויזיה והוצא את העוגה מהתנור. * ברצינות עכשיו - תפסיק לראות טלוויזיה ותוציא את העוגה. * תוציא את העוגה עכשיו! * יופי, גאון - היא כבר שרופה. גש למאפיה הקרובה לביתך וקנה עוגת תפוחים. * חזור הביתה ואכול את העוגה בהנאה. * תפתח את הניילון לפני שאתה אוכל, אידיוט!
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פחח כמה לא מציאותי...
שיט! עוד פעם יש ניילון בתוך העוגה שלי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() 2...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואאאאי גדוווול ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 8....
דווקא מצחיק, עזבו שזה לא ריאלי, זה חלק מהעניין... זה לא שהגבררים באמת כל כך מגושמים, הגזימו עם זה כדי שיהפוך למצחיק...
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחחח מה יש לכם זה מצחיק תודה מני...
חחחחחחח זה קורה לי כל הזמן - * תסגור את ארון כלי הניקוי, ותפתח את ארון המטבח.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחח ענק!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() חזק.. אבל ממש!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח אהבתי
אבל אני בניגוד לאנשים עם ידיים שמאלית לא ככה =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחח ישן !! זה עבר לי במייל מלני איזה יותר מחצי שנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חח ענק!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() חח חז!קק!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אז אני לא גבר לפי המדריך הזה כי אני לא עושה את זה , ולא נשברות לי בייצים (אלא אם איזה קיבוצניק אחד חשב שזה מצחיק להדביק ביצה לקרטון ופשוט קרעתי את הקליפה למעלה בטעות והכל נשפך)
![]() |
#14 |
מושעה
|
![]() חחחחחחחחח אהבתי
רק חבל שאני מבשל 95 אחוז ממה שאני אוכל ולא נשברים לי יותר מדי דברים |
![]() |
![]() |