![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בניתי תוכנית לעצמי אני מתחיל לא מעוניין בss אל תגידו לי לעשות אותה ויש כאן תרגילים מורכבים כמו בss תגידו מה כדאי להוריד וכמה חזרות או סטים לכל דבר..
A: חזה: לחיצת חזה במוט 3x5 ____פרפר בדאמבלים 2x8 כתפיים: ____מיליטרי פרס 3x5 הרחקה לצדדים עם משקולות 10x2 יד אחורית: ____לחיצה צרפתית 2x8 בטן:_כפיפות בטן בתוספת משקל xmax3 b: גב:__בנט אובר רואו 3x6 מתח עם משקל 2x8 דדליפט:1x5 יד קדמית: ____כפיפת מרפקים בעמידה 2x7 רגליים: ____לג פרס 12x4 סקוואט 3x6 תאומים: ____לחיצת תאומים 2x15 התלבטתי איפה לשים את הדדליפט לא יודע בדיוק..ותנו ביקורת בונה ותהיו רציניים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה יש לך נגד ss?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אין לי כלום אני חושב שזאת תוכנית מצויינת מבחינת פיתוח הכח והגוף אבל אני לא רוצה אותה היא פשוט משעממת...אני פשוט אוהב לעבוד עם יותר תרגילים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() התכנית שלך מתאימה לך
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() הייתי שמח לעזור, אבל אין באפשרותי לעזור בגלל שאין לי ידע בשיט.
מה שכן - שמתי לב שלחזה יש לך רק שני תרגילים, ראיתי בתוכניות אחרות שחזה/גב/רגליים מקבלים שלושה תרגילים שונים. אולי תוכל לשלב עבודה עם משקוליות, אולי חזה בשיפוע נגד מוט. גם ברגליים, אולי כדאי שתוריד לג פרס (או תעשה אימון לג פרס אימון סקוואט). ותוסיף פשיטה וכפיפה. באמת חבל לי שאני לא יכול לעזור ושמישהו שיכול לא עושה את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() מאיפה לאזאזל באה המילה הזאת "משקוליות" זה גורם לי תמיד לחשוב על הורודות האלה של הקילו
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני הבאתי את זה מתוכניות האימונים של ישראלבודי. אני חושב שהמטרה היא להבהיר שמדובר בdumbells, כי בסך הכל כל הברזל בחדר הכושר הוא משקולות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אז אפשר להגיד משקולות יד
למה דווקא "משקוליות"?! שפה מטומטמת.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() לא אני מעדיף שיהיה כמה פחות עומס בתוכנית שאני יוכל להתקדם טוב יותר..מה שאתה מציע זה כמו התוכניות של המאמנים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() 1. לא אמרת מה הכוונות שלך
2. תראה אמרתי שאני לא מבין כלום אני רק יכול להגיד שלג פרס וסקוואט (לפי הידע המוגבל שלי) זה אותו דבר. אם אתה מעדיף פחות עמוס אז סבבה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל אין לך ידע מוגבל ותמיד תקרא כי ידע זה הכח האמיתי דבר שני סקוואט ולג פרס זה לא אותו דבר סקוואט עובד הרבה יותר טוב(לא אפרט)זה אפילו לא קרוב.. ולג פרס זה בגלל שאני אוהב את התרגיל והוא טוב לתחת..הייתי עושה לאנג'ים אבל עדיין לא ניסיתי את התרגיל ואני עדיין לא בטוח לגבי הטכניקה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() גרוע יותר מידי סטים ותרגילים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() זה לא יותר מדי תרגילים זה לא אמור להיות תוכנית כח ותגיד איזה תרגיל...אתה סתם זורק מילים באוויר
|
![]() |
![]() |