|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() החלב מביא למחלות רבות
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntr...Id=1512010&r=1 http://www.emetaheret.org.il/2009/07...5%d7%90%d7%99/ כתבה מעניינת נוספת http://www.emetaheret.org.il/2010/11...1%d7%95%d7%9b/ גאון או חולה נפש - תחליטו אתם, את הדעה שלי לגבי שתיית חלב פרה אני ישמור לעצמי. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לא מעניין במיוחד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי זה הליצן הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() אומרים שלשתות שפיך של גבר מאריך את החיים. כמה אנשים פה היו מוכנים לשתות שפיך בשביל לחיות יותר? (לא כולל ע1נש).
אנשים נהנים ממוצרי חלב,טעים להם וטוב להם. לחלב יש המון יתרונות וכניראה שרבים על חסרונות. קראתי רק את הכתבה הראשונה,הכתבה השניה היא באורך של 31 דקות,לא באמת מתכוון להקשיב לה. באותה מידה בעוד 10 שנים כבר ישתמשו בתאי גזע בשביל לתקן סכרת. באמת...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הקיצוניות זה מה שהורג אתכם בסוף, התנזרות מחלב "משקה המוות" vs 4 ליטר חלב ביום .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתם יודעים כמה מאמרים מנוגדים יש לכל דבר ? במיוחד בתזונה.. סטייל "בשר אדום מביא מחלות לב" ועוד..
לא צריך להיות קיצוניים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() מה רע ב4 ליטר חלב? ערכים מצויינים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני שותה 2 וחצי ליטר ביום.
ומי מקשיב לליצן הזה?
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שתו כמה שבא לכם תעשו מה שבאלכם
אני דווקא בעד מוצרי חלב.. טעים,טוב לצריכה לפני שינה,מלא בסידן ומינרליים חיוניים,הרבה חלבון קזאין.. יש עוד הרבה יתרונות.. בן אדם שיש לו תארים והוא ד"ר והוא שולל בצורה כזאת חלב הוא באמת ליצן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו המאמרים שאומרים שגיינרים זה רע. או מאמרים שאומרים שסטרואידים זה רע. אתה חושב שזה ימנע מהמתחרים להשתמש בזה? באינטרנט קיימים אלפייי סיפורי חארטה. כמה מאמרים יש שאורן זריף יכול לרפא אתכם? ואף אחד פה חוץ מע1נש לא שותה 4 ליטר חלב!!! דייי לחיות בסרט רע! אלוהים ישמור אתם ממש החלקתם על השכל! אלה שלא שותים 4 ליטר חלב או 200 קופסאות אוריאו בסה"כ אומרים שלא צריך להתנזר מאוכל ולפחד לאכול ולהשמין בכדי לגדול ולהתחזק!!! הם אומרים שלחובבנים אין סיבההה לפחד להשמין או משהו! זה הכל! ולמען האמת,אני לא שם זין כי אני לא שותה הרבה חלב,אבל אני אוהב את חלב ומוצרי כי זה טעים לי. מה אכפת לי?
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() דדליפט- אחי אתה לא הבנת אותי נכון, אני מחזק את הדעה שלכם שהמאמרים שהוצגו פה הם ליצניים ובדיוק כמותם הכותב שלהם. התכוונתי שבהמון דברים יש מאמרים דביליים ולא צריך לשים עליהם יותר מדי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() כן,שמתי לב לזה רק אחרי שרשמתי את ההודעה שלי,שכמה דקות לפני זה אתה רשמת שאתה בסדר עם זה.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() החלבון לא מפתרק?
סידן לא נספג? דווקא ממה שאני יודע וקראתי ספיגת הסידן של חלב היא בין הטובות ביותר.. למרות שבדיקה נוספת בעניין הזה לא תזיק |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() רק שתדעו שיש לא מעט אנשים בקהילת הרופאים שהם דווקא בדעה שחלב יכול לפגוע בגוף.
וזה רופאים חבר'ה, לא ליצנים. אנשים שהשקיעו בלימודים שלהם הרבה מאוד ויש להם ידע שעולה על שלכם בנושאים האלו. להשמיץ סתם זה הדבר הכי קל שאפשר לעשות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויש רופאים שחושבים שלהתאמן בחדר כושר מתחת לגיל 21 מזיק לגדילה, זה אומר שהם צודקים בגלל שהם רופאים? לא, הם ליצנים.
![]() |
![]() |
#17 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
לפני שהוא חכם הוא גם בנאדם, אם רופא יגיד לי שיש אלוהים אני אאמין לו?
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון הרופא יכול להגיד שהחלב לא בריא,אם הוא יצליח להוכיח את זה...
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תבסס את זה. עד שזה לא מבוסס אתה סתם זורק דברים באוויר
QUOTE=Vader1;1045856]ויש רופאים שחושבים שלהתאמן בחדר כושר מתחת לגיל 21 מזיק לגדילה, זה אומר שהם צודקים בגלל שהם רופאים? לא, הם ליצנים.[/quote] מאיפה הבאת את זה? לא אמרתי שום דבר חוץ מלא לזלזל. לדוגמא, גם אני יכלתי לזלזל בך על זה שאתה זורק סטיגמות באוויר. אבל לא עשיתי את זה. תאמין במה שבא לך, אבל אל תזלזל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כולם כולל כולם להכנס | hypertrophy | פיתוח גוף-כללי | 21 | 06-02-10 06:06 |
fbw קצת שונה | shment | אימונים | 6 | 14-05-08 18:15 |
חברה קבלו משהו מוזר בנוגע לסוכר ענבים שאותו מערביים אם השייק חלבונים | meirz15 | תזונה ותוספים | 20 | 11-09-07 15:18 |
אוהדים | sneori2 | פיתוח גוף-כללי | 26 | 07-05-07 18:53 |