|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום חברים יש לי דילמה קטנה והייתי רוצה להתייעץ
העניין הוא כזה אני בתהליך חיטוב מקצועי ומובקר כמעט חודשיים וכרגע אני עומד על משקל 68.6 ו 16 אחוז שומן. גובה 172 . במהלך הכמעט חודשיים העליתי היקף יד ב0.6 וכרגע עומד על בערך 32.8 והיקף טבור ירד מ 79.3 ל 76.1 המטרה שלי מראש הוגדרה שאני רוצה להיות עם גוף מחוטב כמו של דגמן -ממש לא "להתקרנף" או להפוך להיות רחב יתר על המידה (אני יודע שזה נשמע שטחי ואולי קצת לא מקצועי)אבל עד היום אני לא יודע אם טעיתי ואולי הייתי צריך לעשות עלייה במסה ואז חיטוב. אחוז השומן היחסית גבוהה שלי אומרלי שאני צריך להמשיך בחיטוב מצד שני ממש מפחיד אותי להיות שחיף ורק לאבד שומן בלי עלייה ועיצוב בשרירים. אציין כי אני תחת ייעוץ מקצועי ברמה גבוהה ואמינה מאד ואני מבצע תכנית ab הכוללת 4 פעמים אירובי של 40 דק'. נתון נוסף הוא שהייתי מאד שמן בעבר ועשיתי תכנית לא מקצועית שחבר המליץ לי וירדתי מ איזור ה 77 ק"ג ל70 ואז התחלתי תכנית חיטוב מקצועית. מצד שני אני רואה הרבה תמונות של אנשים שהיו שמנים וכשביצעו תכנית חיטוב איבדו אחוזי שומן אך השרירים שלהם כן היו מעוצבים במידה יפה. תודה וסליחה על החפירה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אז בקיצור, אתה מתלבט אם להמשיך חיטוב, או לעשות עכשיו קצת מסה ואז לחזור לחיטוב?
אני מציע לך להתחיל מסה, לעלות קצת בשריר ואז לחזור לחיטוב.
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אני עם ויידר...אתה רזה מידי
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אין סיכון מסויים או שיש בעיה בחודשיים חיטוב עלייה במסה ואז לחזור לחיטוב?
אגב כמה זמם לדעתכם צריך להמשיך עלייה במסה? חודש חודשיים? אחרי הכל אני לא רוצה להתנפח ברמה קיצונית סה"כ המבנה גוף שלי לא כחוש |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה עושה את זה נכון, אין סיכון.
כשאתה חוזר להרבה קלוריות, תעלה אם הקלוריות בהדרגה לא במכה - אותו דבר כשאתה מוריד קלוריות בשביל חיטוב. וכמה זמן זה יימשך? תלוי בך, תלוי כמה אתה תעלה.
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() ויידר תודה!
מה לגבי אחוז השומן היחסית גדול? בעלייה במסה הוא אמור לגדול עוד נכון? אם אחוז השומן הוא גדול לא אומר שצריך לעשות חיטוב? בחיטוב מסת השריר לא גודלת בשום פנים אפילו בקצת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני בדיוק בסטטוס שלך אחי אז אני אוכל לעזור לך ולתת לך כיוון בעניין.
אם היית שמן בעבר אז בטח נשארו לך הרבה חתיכות שומן מיותרות בגוף ואתה לא מרגיש בנוח עם זה(כרס/מותניים/חזה וכו) מה שצריך לעשות במצב כזה זה חיטוב! בניגוד לכל החבר'ה הרזים חסרי הניסיון שיגידו לך :"תעשה מסה והכל יסתדר אל תדאג" אני לא בעד הדעה הזאת! צריך לחטב את הגוף לתת לו קצת פורפורציות וכמובן לא להזניח את האימונים האנאירוביים שכן גם הם יעלו אותך טיפה במסה ויתנו לך צורה יפה לגוף! כמובן אל תצפה להעלות במסה מטורפת בתקופת חיטוב,אבל אתה בהחלט תראה תוצאות יפות בחיטוב עם שילוב של אימונים אנאירוביים. ברגע שתסיים את החיטוב ותירד לאחוז שומן נמוך יחסית תוכל להיכנס למסה ,להעלות שריר (וגם קצת אחוזי שומן)ואז החיטוב יהיה הרבה יותר קל! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה יהיה טעות להמשיך חיטוב עכשיו כי הוא יצא שחיף. צריך קודם כל להעלות קצת מסה, ואז לחזור לחיטוב.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם היה קיץ עכשיו לא הייתי מסכים איתך,אבל בגלל שעכשיו רוב הזמן הוא יהיה עם ארוך אז אני חושב שלהתחיל מסה באיזור ה11-12 אחוז זה בסיס מעולה! ואז לקראת הקיץ לתת חיטוב כמו שצריך ולהשוויץ בים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() מודה לכם.
בעיקרון המבנה גוף שלי לא כחוש אני בעל כתפיים רחבות ....(הלוואי והיתי יכול להעלות תמונה) העניין הוא שאם אכן אני מקבל קצת מסה בחיטוב אני אמשיך בחיטוב עד ל 11 אחוז שומן בערך אם אני אראה שאני שחיף מאד אני אעלה במסה ..למרות שזה ממש מטריד אותי כי במסה אני אעלה שוב אחוז שומן. sharont התחושות בהחלט זהות אחי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה שיהיה לך!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() עזוב כחוש לא כחוש אתה 1.72 ושוקל פחות מ70 קילו, ומעל 15 אחוז שומן, כנראה חלקים בגוף שלך חלשים אם חלקים מסויימים נראים גדולים וחזקים, תאמן אותם(אני מנחש שהרגליים, גב חלשים והחזה, כתפיים, ידיים חזקות- סתם השערה כי זה מה שקורה עם רוב האנשים שמתאמנים בתכנית "סטנדרטית")
בחורף- מאסה בקיץ- חיטוב לדעתי לפחות
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() ואם אתה מתכונן למר מרכז אשר מתרחש בחורף? מה, לא תחטב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() לא אבל אחי אם אתה מתכונן למר מרכז צריך לעלות נקי ולא לעבור 15% ליצן4
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חיטוב הגוף או עלייה במסה? | ratibor77 | תזונה ותוספים | 8 | 15-11-09 22:48 |
חיטוב מול עלייה במסה | zlatan10 | אימונים | 2 | 25-05-09 10:26 |
עדיף חיטוב או עלייה במסה? | 2pac4eva | אימונים | 13 | 11-08-07 20:24 |