ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-03-07, 20:06   #1
Yoshi-Moto
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלYoshi-Moto

שלח הודעה דרך MSN אל Yoshi-Moto
ברירת מחדל איך משנים את הדעה של העולם על האבקות?

אוקיי אני משתמש באבקת חלבון משהו כמו חודשיים-3 אני לא יודע כמה...
אבא שלי בהתחלה היה נגד זה, אבל כשאמרתי לו שאני קורא הרבה באינטרנט ואני מבין מה אני עושה הוא סמך עליי שאני יודע מה אני עושה.

לפני משהו כמו חודש, אבא שלי בא אליי ואמר לי שיש לו חבר בעבודה שמתאמן איזה 10 שנים אני יודע כמה והוא אמר לו שאבקות חלבונים סטרואידים וזה יפגע בי וזה..מה שמוזר זה, שהוא בעצמו משתמש בזה... בקיצור, אבא שלי החליט שאני לא משתמש בזה יותר.
אחרי שהתווכחתי איתו, אמרתי כמה מילים באנגלית כדי שיתרשם ויבין שאני יודע מה אני עושה הוא ויתר והסכים לי להשתמש...

היום, אני חוזר הבייתה, הכל כרגיל ואז הוא סיפר לי שהייתה איזו תוכנית ברדיו... משהו עם משה קראסו או משהו כזה ושם אמרו שהאבקות חלבון זה רעל ויש בזה חומרים מסוכנים שאפילו בבית מרקחת אם מרשם לא מביאים בקלות...בקיצור, אחרי שאבא שלי שמע על זה, הוא שוב החליט שהוא לא מסכים לי לקחת את זה ושהוא לא קונה לא יותר בחיים, רבתי איתו, צעקות והכל.

השאלה שלי היא מה עושים עם המצב הזה? איך מוכיחים אחת ולתמיד שזה בדיוק כמו אוכל ושאין בזה דברים רעים??

אני חשבתי על רעיון דיי מופרך ודפוק, אבל תחשבו על הסיטואציה שגיל עולה לשידור של הקראסו הזה, ומסביר לו שאבקות חלבון זה בסדר גמור ושזה כמו אוכל והכל... גיל הוא איש מקצוע מוסמך, ואם הוא יגיד את זה, לקראסו הזה אין שום מילה נגדו... ושלא נדבר על זה שזה מקדם לגיל את המכירות..
וזה רדיו... אז הרבה אנשים שומעים...
כן אני יודע אני חיי בסרטים אבל רק טוב יצא מזה...

בקיצור נמאס כבר מהסטיגמה המעפנה הזאת, אם לא להוכיח לכולם אז לפחות תסדרו איזה מאמר שיוכיח לאבא שלי אחת ולתמיד שזה לא סטרואידים ולא רעל ולא כלום...

כל עזרה תתקבל בברכה.
בתודה.
איתן.

Eitan Davidovich
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט.
עוזר גם בפייסבוק.

Yoshi-Moto מנותק   הגב עם ציטוט