|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני פשוט מתבייש כבר ולא יודע מה לעשות עם עצמי...כנראה שכל ההאשכול הזה בא מבאסה מטורפת
יודע את החומר בעל פה, מכיר שיטות אימון שאפילו לא לומדו בקורס ולגביי תזונה אני יותר מעודכן מהמרצה (באמת שכן) אבל בפעם הרביעית לא הצלחתי לעבור את המבחן המעשי והאחרון שנשאר לי כדי לקבל תעודה מדריך חדר כושר.... ![]() ![]() בא לי לבכות... אני מגיע למבחן ולא זוכר מה זה פשיטה של הכתף..בושה, אחרי המבחן אני מוצא את עצמי מדקלם כבר את סיפרי הלימוד..מה הבעיה?!?!...אין לי מושג...פושטי כתף שהגדול מכולם זה הלטיסימוס..מה השוק הזה ?!??!!?!?!? אני מכיר את סיפרי הלימוד כמו מטורף, אבל משום מה המבחן המעשי לא נותן לי לסיים את הקורס ה**** הזה. השכלתי כל כך מהדיונים כאן בפורום אבל אני מרגיש שבור כבר וכנראה שאני יעשה הפסקה ללימודי ההדרכה האלה.. נמשיך להתאמן כדי ולהיות הטוב ביותר בעוד כמה שנים אבל כנראה שמישהו שם למעלה החליט לא לתת לי להדריך מתאמנים צעירים....חבל! מצטער אם חפרתי אבל לא סיפרתי לאף אחד עדיין והייתי חייב להוציא את זה איכשהו.. אני לא מצליח להיכנס לתפיסה המרובעת של הקורס הזה ומתוסכל ברמות מטורפות.. \קיצר חברים לא חייב להגיב פשוט אני מרגיש הקלה רק מלפרוק את המשקל הזה שאני מחזיק כבר כמה ימים.. יהיה טוב!..מה שנשאר זה להאמין למשפט הזה הזו..
![]() |
#2 |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() בס"ד
יש לי עצה מאוד טוב בשבילך. פשוט תעשה את זה, ותרשום כאן בפורום אם זה עבד או לא. בשבת לפני שאתה ניגש למבחן (אם המבחן ביום ג' אז בשבת לפני המחבן) בשעת אחר הצהרים (כשהשמש מתחילה לשקוע אבל עוד לא חושך), לך למקום מבודד מבני אדם - מקום בטבע, או בחוף הים (אבל בלי אף אחד ליד) וכ 15 דקות פשוט דבר עם ה' במילים פשוטות ובשפה שלך - תבין שהמפתח להצלחה זה הדיבור בשפה שלך ואופן הדיבור חייב להיות כמו דיבור עם חבר הכי הכי טוב - בלי "מלים יפות" אלא כמו שהלב שלך רוצה לומר. (כי המפתח הוא הלב!) וכשאתה מדבר עם ה' יש כלל חשוב ביותר שגם אותו אתה חייב לבצע - הבקשה שלך חייבת להיות על תנאי - ז"א אתה חייב להגיד כך: ה' - אם ורק אם אתה חושב שזה ישעה לי טוב, רק אז תן לי את הכח להצליח (ז"א אסור לדרוש, צריך לבקש) אם תעשה את זה, ואם ורק אם ה' ירצה, ב"ה תעבור את המבחן בקלות והצלחה גדולה.
נערך לאחרונה על ידי BigWolf, 30-10-10 בשעה 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לה' לא אכפת אם הוא יעבור תמבחן והוא לא יעשה שום דבר כדי שהוא יעבור תמבחן. ואתה מסכן שאתה חושב ככה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הרב הראשי לישראלבודי
|
![]() בס"ד
עכשיו כולנו נראה! "ליפטון" - אתה מוכן לניסיון אמיתי ?
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
הרב הראשי לישראלבודי
|
![]() ציטוט:
הדבר הלא נכון במעשיך, הוא שחשבת שה' יתברך זה "סטנה קלאוס" (אם כך חשבת)
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה גובל במיסיונריות, הרב ביגוולף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
הרב הראשי לישראלבודי
|
![]() בס"ד לכל מי שעדיין לא יודע, אשמח לומר כמה מילים על המושג "מסיונר" "מסיונר" הוא האויב הגדול ביותר של היהדות. מקור המילה מגיע מהנוצרות, http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%...A8%D7%99%D7%9D ומשמעו הלכה למעשה זה פגישה עם אדם בצער (שקרה לו משהו "רע" בחיים) ועל עניין הצער לבנות "תיאוריה" שלמה של שקרים אודות "האהבה" של ישו הצונרי בבניו ועל התקווה הגדולה שתהיה ל"קורבן" אחרי "ההתקרבות". על חשבון גבם של האומללים, הכנסיה עשתה פשעים נוראיים מיום היסוד שלה. וכל יהודי שיעשה תחקיר פשוט, יוכל לשים לב לכך הרבה אחים יהודים חושבים שזאת הגישה. זה ממש לא כך. הגישה היהודית היא ש"אתה" "בפנים" מיום שנולדת כיהודי. ובלעדיך (אח יהודי) המשמעות "שלי" בעולם לא שלמה. אין אפשרות ל"זר" להתקרב, וגם זה שרוצה להתגייר, במקור צריך לעבור תהליך של שכנוע כדי שלא יעשה זאת.
נערך לאחרונה על ידי BigWolf, 30-10-10 בשעה 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וואלה ריגשת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אבל לצערי המשפט המודגש מתאר מה שהמוווון רבנים עושים....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא לא, הוא לא אמר ישו זה בסדר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
הרב הראשי לישראלבודי
|
![]() ציטוט:
נכון מאוד, הרבה "רבנים" עושים את זה, ולכן יש כל כך הרבה אנשים ש"בצדק" מתרחקים "מיהדות כזאת" - זה לא יהדות. אז מה עושים? - נאמר במסכת אבות כך: "לא עליך המלאכה לגמור, ולא אתה בן חורין להיבטל ממנה" ז"א שלמרות כל הצביעות והשקר שמגיע "מהבית" - כל יהודי חייב להשתדל לחפש/לברר את האמת - ובעצם... זאת היהדות "על רגל אחת"
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אחים יקרים, לא ציפיתי שיפתח דיון סוער בנושא הזה אבל בהחלט מעניין, כך שאני חייב להביע את דעתי.
בכל אופן, אני בנאדם מאמין, וbigwolf תודה על התגובה, המלצה נכונה ,אני בא ממשפחה דתית כך שהעיניין הזה מוכר לי. דבר שני, לגביי שאר התגובות כאן, מניסיון, ואני לא בנאדם דתי אבל כמו שאמרתי מאמין, אני יכול להגיד שזה עובד זה שנכשלתי לא אומר שהפסקתי להאמין אלא הפכתי להיות "מאמין שהכל לטובה", ואולי הכישלון ינתב אותי למשהו טוב יותר, אבל שוב זה עדיין מבאס. hypertrophy אז אתה אומר שאין כלום שם למעלה?
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אין אלוהים חבר'ה.
השואה היא ההוכחה המושלמת, "אלוהים" רצח בדם קר 6 מיליון יהודים מ'העם הנבחר'. כולל תינוקות בני יום שלא הספיקו לפקוח את עיניהם פעם אחת, והם נשרפו בתנורים בעודם חיים, נורו, נקברו כשהם בחיים, רעבו למוות, עברו ניסויים כימיים, נחנקו למוות בתאי גזים ועוד שלל תענוגות. איזה אלוהים יעשה דבר כזה? מצטער, אבל דתיים אתם סכיזופרנים כמו המשפט המפורסם: "מי שמדבר עם אלוהים בבית כנסת הוא דתי, ומי שמדבר איתו ברחוב הוא סכיזופרן" חוץ מזה, היהדות היא לא הדת הראשונה וכולה מבוססת על דתות קדומות יותר שהאמינו באלים כמו השמש והירח, בנוסף, יש מיליוני אלים, וחלקם הרבה יותר קדומים מהאלוהים של היהודים, לרשימה חלקית מאוד של האלים הפופולארים לחצו כאן למה אתם כל כך בטוחים שהאלוהים שלכם זה הנכון? למה האלוהים הנכון הוא לא זאוס או קוקו ג'מבו של זימבבואה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה שאני מוסיף הודעה, זה לא נותן לי לערוך אחרי 10 דקות.
*בנוסף, אלוהים הופך את השאלה איך הגענו לפה להרבה יותר מסובכת. בני האדם הם יצורים מורכבים מאוד, המורכבים מהמון מערכות שעובדות, תאים, ועוד. ז"א שהבורא שלהם צריך להיות פי מיליון (מספר גס) יותר מסובך כדי ליצור אותם. מי יצר את אלוהים? מי יצר את היוצר של אלוהים? (הוא צריך להיות פי מיליארד יותר מסובך מהאלוהים הראשון) מי יצר את היוצר של היוצר של אלוהים? (הוא צריך להיות פי טריליון יותר מסובך מהאלוהים השני) שרשרת שלא נגמרת. לכן, בביטחון מלא אני אומר לכם, אלוהים לא קיים. בנוסף, אתם יכולים לראות שבמדינות מפותחות כמו שוודיה אחוז האתאיסטים (הלא מאמינים) עומד על 80%, סימוכין: 80% of Swedes do not believe in God. ויקיפדיה לעומת זאת, במדינות פרימיטיביות באפריקה אחוז המאמינים עומד על 98% ~ בנוסף אתם יכולים לקרוא מאמרים שמוכיחים שאדם בעל IQ גבוה יותר, נוטה לא להאמין באלוהים: "מחקר חדש קובע: יש שכל אין אלוהים מחקר חדש שיצא בבריטניה ומעורר מחלוקת קובע: ככל שהאדם אינטליגנטי יותר, כך פוחת הסיכוי שיאמין באלוהים. "זה פשוט עניין של מנת משכל" אומר ריצ'רד לין, הפרופסור לפסיכולוגיה שעומד בראש המחקר" המחקר ב-39 מחקרים אשר נערכו בין השנים 1927 ו-2002, וכן במחקר שנערך ב-1998 על ידי מדענים מהמכון הטכנולוגי של מסצ'וסטס ואוניברסיטת קליפורניה, נמצא יחס הפוך בין רמת האינטליגנציה וההשכלה לבין מידת האמונה הדתית. בספרו יש אלוהים? (2006) מסיק ריצ'רד דוקינס: "ככל שעולה רמת האינטליגנציה וההשכלה, כך קטן הסיכוי שהאדם יהיה דתי או יחזיק באמונות מכל סוג". |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא אני רומז, זה 39 מחקרים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
הצלחתי לשכנע את אמא שלי בקשר לאבקת חלבון | sapircool | פיתוח גוף-כללי | 63 | 27-02-09 16:24 |
סוף סוף הצלחתי לעלות תמונה חחח... | אורי סטמקר | גלריות הגולשים | 23 | 12-09-08 06:04 |
שלום חברים וחברות, פרצוץ חדש באתר | Guy_Malka | פיתוח גוף-כללי | 18 | 14-04-07 10:22 |