|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום חברים
אני צריך את עזרתם בבנית תוכנית אימונים סגנון a b. אין לי שום מושג בהגיון שבלבנות תוכנית,ככה שתצאו מנקודת הנחה שאני לי שום בסיס. עבדתי במכון שלושה חודשיים בתוכנית ss.הייתי רוצה להמשיך אותה (לא נתקעתי עדיין במשקלים) אבל לצערי אני עובד בעבודה שלא נותנת לי להתאושש.מה גם שאני צריך להכניס אירובי וזה לא הכי הולך עם ss. משקל 103 גובה 1.89 בתוכנית אני מאוד רוצה שתכלול dd סקוואט ומתח.(אם זה אפשרי) תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מבחנים שאני צריך לעבור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי שפעמיים השבוע לא נכי פרקטי לתוכנית.
מה גם שאני לא הולך להשקיע הרבה בלהכניס מזון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש אולי מדריך שיכול לעזור לי לבנות תוכנית ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נו אז מה אני עושה עכשיו ?
אין איזה תוכנית שמישהוא יכול להביא לי ? משהוא כבר מוכן ? ממה אני מתחיל ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רוצה לעשות ss ידידי.
מכמה סיבות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אם המבחנים דורשים ממך יכולות של סיבולת לב ריאה, עדיף שתשקיע בזה .. תסיים עם זה, וכשתחליט לגדול/להתחזק תעשה שוב ss (אל תתחיל עם אותם משקלים שסיימת איתם).
תעשה בינתיים תכנית רגילה שאמנם לא תוביל הרבה לגדילה אבל שוב, אתה רוצה להתמקד באירובי אז חבל להכניס את ss. אתה לא חייב dd וסקואטים כבדים כי הם יכבידו עליך בריצות |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רוצה להתמקד באירובי ההפך.אני רק רוצה לשלב אותו.
אבל עזבו לא משנה,אתם לא מוכנים לעזור כנראה. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בבקשה..
ממש מעצבן שכל אחד שואל שאלה/מבקש עזרה שהוא כבר יודע מה הוא רוצה לעשות בעצמו, אבל רוצה בכל זאת לשמוע את דעתנו אבל הוא יודע שהוא לא יעשה את מה שנגיד .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתם נעולים על ss אבל לא מבינים שאני לא יכול להמשיך אותה. בגלל זה אני מחפש תוכנית אחרת פחות אינטנסיבית. אתה בכלל אומר לי להפסיק להתאמן ואם אתה מתעצבן כמובן שאתה לא חייב לענות אחי נערך לאחרונה על ידי lebronI, 07-10-10 בשעה 12:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
המדריך בחדר כושר בנה לי תוכנית צריך אישור ממכם.. | אדיר53 | אימונים | 116 | 18-11-09 00:46 |
צריך יעוץ לגביי אימון בחדר כושר לקראת הגיוס. | mag707 | אימונים | 3 | 15-11-07 20:57 |
אהלן, צריך הכוונה בנוגע להמשך האימונים.. | EyalHa | אימונים | 22 | 24-07-07 18:01 |
כמה שאלות בנוגע לקלוריות שומן וכו'...צריך את עזרתכם | rg12 | תזונה ותוספים | 8 | 27-01-07 16:47 |
חוזר לעבוד חדר כושר אחרי שנה וחצי שנתיים בערך צריך את עזרתכם.. | omer007 | אימונים | 6 | 24-01-07 10:31 |