|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() בס"ד
הבעיה שלי היא מאוד פשוטה (ומאוד מורכבת) מישהו בישוב שלי החליט שהחדר כושר יהיה פתוח רק בימים ב,ג,ה בין 19:00 ל 22:00 בערב, וזה לא הסוף כי בפועל, החדר כושר פתוח רק פעמיים בשבוע (ולפעמים 3 לפי התוכנית) מה אני רוצה? - אני רוצה לגרום לחברה במתנ"ס להזיז את התחת ולפתוח את חדר הכושר לפחות 5 פעמים בשבוע ז"א א-ה מ 19:00-22:00 אמרתי לרכז הספורט שאני מוכן להתנדב בימי א' ו-ה' אך הוא אמר לי שזה אסור לפי החוק (כי אני לא מדריך) ואני מאוד רוצה להגיע 4-5 פעמים לחדר כושר. מה הייתם ממליצים לי לעשות ? האם יש מישהו שיכול לתת "בראש" למתנ"ס לפתוח את חדר הכושר לקהל 5 פעמים בשבוע ? האם "חוק הספורט" יכול לעזור לי במשהו במאבק שלי? אני ממש עצבני, עם כל החגים והסיפורים אני כבר שבועיים לא הייתי בחדר כושר ![]()
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() זה רק לשבת לו על הראש ולארגן חברים שיבקשו לפתוח אותו יותר פעמים ותסביר שזה לא לעניין שזה חדר כושר היחידי שאתה יכול להתאמן בו וזה לא מכובד שיפתחו אותו בימים כאלו בלבד
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הרב הראשי לישראלבודי
|
![]() בס"ד
אני לא מאמין, המתנס פתח השבוע את החדר כושר ליומיים ז"א יום ב' ו-ג' ל 3 שעות כל יום. איזה חוצפה ! היום כתבתי מכתב לרכז הספורט של הישוב, והעתק למנהל המתנס. נראה מה יהיה, אבל זאת תהיה מ-ל-ח-מ-ה ! עדכונים בהמשך
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בס"עהד
יהיה בסדר אחי תתפלל כל יום שחרית מנחה וערבית והמכון יפתח 24/7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
הרב הראשי לישראלבודי
|
![]() ציטוט:
"סייג לחכמה - שתיקה". (לפחות הייתה "עוקצן" מקצועי והייתה רושם 24/6...)
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אני מת עלייך נשבע!! ומר נוס.....חבל שתקבל בעיטה בישבן הווירטואלי שלך
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך דעה מקצועית בבעיה שיש לי כנסו .. | masterpeaice | אימונים | 1 | 22-04-09 16:52 |
צריך עזרה מקצועית... | Tinny | תזונה ותוספים | 1 | 03-11-08 18:36 |
עזרה l אני מאוד מאוד רזה צריך את העזרה המקצועית שלכם | Guy- | תזונה ותוספים | 8 | 15-10-08 15:15 |
התפריט שלי לחיטוב ,,, צריך חוות דעת מקצועית | snipermo | תזונה ותוספים | 4 | 04-03-08 02:56 |
תכנית אימונים למאסה - צריך חוות דעת מקצועית :) | asaF12 | אימונים | 1 | 28-06-07 10:09 |