|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני כרגע על 7% אחוז שומן, התחלתי אימוני מסה כבדים ככה שאני רוצה לעלות אחוז שומן לפחות ל-10%, ולמהשיך בעלייה טובה של מסה. עכשיו הבעיה היא שאני עולה במסה אבל האחוז שומן נשאר זהה ואפילו יורד (התחלתי עם 8 וחצי וזה הולך ויורד.. ) למה אני רוצה לעלות אחוז שומן ?
תחשבו לבד מה זה להרים משקלים כבדים עם אחוז שומן נמוך..... אז ככה זה התפריט (הכמויות לא מדויקות) בוקר : 1 2-3 תמרים + חביתה (4 לבן+2 צהוב) + יוגורט דנונה 200 גרם + 2 פיתות חיטה לבנה או 4 פרסות לחם לבן + כף שמן זית + סלט ירקות ביניים: 2 אורז 300 גרם + חזה עוף 100 גרם + סלט ירקות + שקדים -=- אימון -=- אחרי אימון: 3 2-3 תמרים 200 גרם פסטה או 200 גרם תפוחי אדמה במים + טונה במים ערב: 4 אורז 300 גרם + חזה עוף 100 גרם + סלט ירקות + אגוזי מלך לפני השינה : 5 100 גרם צפתית + כף שמן זית כמה דברים : * אל תציעו לי להחליף את החיטה לבנה בחיטה מלאה, הסברתי כבר בהתחלה שאני רוצה לעלות אחוז שומן. *אני יודע שיש כאן מקום להכניס גם גיינר או איזה תוספים, העניין הוא שכרגע זה לא מסתדר מבחינה כספת. *אני גם יודע שיש פה מקום להוסיף עוד ארוחה אבל גם זה לא מסתדר לי מבחינת לוח זמנים יומי. אשמח לשמוע הערות בונות.
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרו לי בשיפור כפיפות מרפקים | kobi_af | אימונים | 14 | 28-03-09 18:43 |
איך אני מוצא עבודה במי עדן \ נביעות? | boris92 | פיתוח גוף-כללי | 14 | 01-08-08 15:51 |
עזרה בשיפור אימון | num | אימונים | 4 | 02-11-07 13:12 |
מה עושים כשמשעמם בשיעור | Antonator1 | פיתוח גוף-כללי | 48 | 27-12-06 19:06 |