|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() התשובה היא שכרגע אתה בעמקב ועוד עבירה קטנה על חוקי הפורום ואתה לא תהיה פה....
אסור לכתוב על מוצרים מתחרים מן הסתם למה ציפית?! מה אתה ילד קטן?? ואתה חוזר לכתוב על האבקה הזאת...אני אצא מנוקדת הנחה שעשית את זה כי אתה פשוט ממש טיפש ולא אתן לך באן עדיין אבל מעידה קטנה פעם הבאה ואתה לא תהיה איתנו יותר נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 29-09-10 בשעה 12:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אז מחקו לך מודעה אתה חוזר לשאול עליה ..
בכל מקרה כמו כל גוף ישראלבודי הוא גוף אינטסנט וכנראה בגלל זה מחקו לך ואני לא אומר שזה בסדר אתה לא בא לעשות בה סחר המוני או לשווק |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שהוא גוף אינטרסנט מה הבעיה בזה?! יש לך חנות, אתה מוכר את המוצר הזה..אתה רוצה שיפרסמו לך מוצרים אחרים או אתרים מתחרים? לא..
זה לגיטימי שזה יהיה חוק פה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() hypertrophy .אני מבין שהיתרגשת לכתוב את ההודעה הזאת כי כניראה רעדו לך הידיים?אלא אם כן יש לך הסבר אחר לשגיאות כתיב שלך...
תקשיב חמוד . טיפש תיקרא לאחד החברים שלך או למי שהביא אותך לעולם סבבה?..כי ההודעה שערכת מראה כמה טיפש אתה שענית ככה... מוצרים מיתחרים ? סליחה באמת. אני יעבור עכשיו על המוצרים שישראלבודי משווקת. (ציני) ילד קטן? לא יודע אני בן 27 אז אם ככה אתה עדיין בחיתולים. מעידה קטנה? אתה מזהיר אותי? אני במעקב ?איזה חמוד....נתנו לך לשחק קצת בניהול של הפורום אז אתה מראה כמה כוח יש לך ? אם זה עושה לך את זה אז סבבה תהנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חמודי...לפי התגובות שלך אתה עדיין ילד קטן
אנ ייכול לכתוב פה בגיל שלי גם 100000 זה לא אומר שזה הופך לנכון ואם אתה באמת בן 27 ומתנהג ככה אז מצבך חמור ואתה בחור אומלל אני מציע לך לחשוב מחדש על מי אתה ומה אתה כי בינתיים אתה מתנהג כמו אפס מסכן אתה לא יכול לעמוד בחוקי הפורום?כל כך קשה לעממוד בחוקים של פורום באינטרנט? זה רק מוכיח את רמתך בתור בנאדם אני לא כתבתי תגובה פוגענית כמו שאתה כתבת עכשיו אז אציע לך לשמור על שפתך ולא לרדת לתקיפה ותלמד להבדיל בין שגיאות כתיב לטעויות הקלדה כי אלו שני דברים שונים שהגיע הזמן שתלמד להבדיל בגילך ובקשר להרגשת כוח- בחייך...אל תצחיק אותי אין לך מושג ורבע מושג על החיים שלי וכבר הוכחתי עשרות פעמים פה בפורום ששום דבר פה שיוצא ממני הוא לא שיכרון כוח כמו שאתה [ועוד כמה משתמשים עלובי חיים] ניסו להציג אני יודע למה כתבת את זה...כי עכשיו כאילו זה ימנע ממני מלחסום אותך אז....טעות בידך.....יום טוב חמוד...תתבגר....ותנסה להשתלב בחברה כי אם בפורום ווירטואלי אתה לא מצליח....רחמיי עלייך אה כן...אני מחכה שתקרא את זה ואז אתה תחסם מפה כי משתמש שעובר במודע על חוקי הפורום ועוד עושה את זה בכוונה ואח"כ תוקף את ההנלה אחרי שהיא ניקתה אחריו לא מגיע לו להיות איתנו
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 29-09-10 בשעה 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תראו מה קרה לילדה באוקראינה חולת איידס שהדביקה מישהו במחלה,פשוט מזעזע, פיצצו אותה!! | שייקה | פיתוח גוף-כללי | 35 | 07-03-08 10:58 |
לבכות או ליצחוק?!... פשוט בושה ! | מאור זעפרני | פיתוח גוף-כללי | 53 | 08-08-07 13:38 |