|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() וכבוד עצום לפיל הית'! מקום שני! ולחשוב שזאת רק האולימפיה השלישית שלו...
הרשימה: 1. ג'אי קאטלר 2. פיל הית' 3. בראנץ' וורן 4. דקסטר ג'קסון 5. דניס וולף 6. רוני רוקל(כבוד!) 7. קאי גרין(הוא עוד יחזור...) לצפיה בנאום הזכייה של ג'אי קאטלר, לחץ כאן
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() בייייייייייייזזזזזזזזזזזזזייייייייייייייייוווווווו ווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
זה היה אמור להיות של פיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() אם המצב היום, ג'אי הוא מקום רביעי בהיסטוריה,
עקפו אותו רק: 1. לי הייני ורוני קולמן(עם 8 זכיות) 2. ארנולד שוורצנייגר (עם 7 זכיות) 3. דוריאן יאטס (עם 6 זכיות) ואז יש את ג'אי: 4. ג'אי קאטלר (עם 4 זכיות) והיתר: 5-6. סרג'יו אוליבייה ופראנק זיין(עם 3 זכיות) 7-8. לארי סקוט ופראנקו קולומבו (2 זכיות) וכל היתר עם זכיה אחת....
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() זה לא ביזיון זה היה ברור .
לפיל היט יש בעיית רוחב רצינית , הוא פשוט דק וזה משפיע בעיקר על גודל החזה שלו . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יודע כמה ג'יי שקל באולימפיה הזאת
![]() |
#8 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() So yeah ... About Kai Greene taking 1st place, nahhh , sorry folks
Jay Cutlerrrrrr |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() קאי נראה צימוק ליד קאטלר.
אני מאוד אוהב את קאי, אבל ליד קאטלר השנה באולימפיה? הוא פשוט לא היה ברמה שלו.
![]() |
#10 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() 2 פאונד יותר משנה שעברה...
ופיל העלה 15 פאונד משנה שעברה, אבל לא לשכוח ששנה שעברה הוא היה חולה ואיבד 10 - 12 פאונד... משמע, בתכלס הוא העלה "רק" 3
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מי היא מאמין שבועיים לפני האולימפיה שקאי לי ייכנס לטופ 6... דרך אגב מי שראה מה הייתה התגובה שלו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן שמעתי על זה מצער ביותר אם הוא לא היה מאבד ב10-12 פאונד האלה האולימפיה הייתה שלו ואם ג'יי עלה 2 פאונד מאולימפיה שעברה? עדיין כמה הוא שוקל אני לא ראיתי תאולימפיה שעברה ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עוד כמה שנים הוא עוד יצטער על ההפסד לדקסטר במידה והוא ינסה לשבור את שיא הזכיות באולימפיה.
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() רוני וינקלר לא נכנס לעשריה כמו שחשבתי
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ג'יי קאטלר בא הכי מוכן והגיע לו אבל התאכזבתי בשבי פיל לא נורא שנה הבאה הוא לוקח!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() צפוי משהו
נחמד לראות את פיל לוקח שני,למרות שגם בראנץ' היה יכול להיות מדורג שני בלי בעיה היה צמוד בטירוף.
![]() |
#17 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() סביר להניח שקטלר יקבל תיאבון וישאף לשבור את השיא של רוני או לפחות של דוריאן, מבחינת גיל זה אפשרי, יש לו לפחות עוד 5, 6 שנים ברמות האלה ואולי גם יותר - ראו מקרה טוני פרימן (למרות שהוא באמת תופעת טבע מהבחינה האבולוציונית רעבאק בנאדם עשה את השיפור המשמעותי שלו מגיל 42 והלאה)
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() עוד דבר מעניין: יאמגישי המצויין במקום העשירי, לכל מי שחשב שבמימדים שלו אי אפשר להתמודד ברמות האלה, היפני "הקטן" ניצח מפלצות אדם.
כבוד.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי טוני פרימן דורג נמוך מדי
הוא פשוט ענק והגיע בשייפ מצויין וכן זה היה צפוי שג'אי ייקח |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() קודם כל מזל טוב ענק לג'אי על הסאנדו ה4!!! הישג מרשים! השנה היה לא יותר קשה משנה שעברה.
פיל מגיע כל שנה בשייפ יותר טוב ומשתפר בקצב מטורף... אני לא רוצה לנבא מראש אבל יש לי הרגשה ששנה הבאה אם הכל ילך קשורה מבחינת ההכנות אז פיל יוכל לקטוף את האולימפיה הראשונה שלו. סה"כ השיפוט היה בסדר.. יותר טוב משנה שעברה. ויקטור וקאי לא בטופ 6 בצדק... אין מה לעשות ויקטור איבד יותר מדי מסה ולא הגיע חתוך מספיק.. וקאי היה באוף רציני...
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
נאום הנצחון של מר אולימפיה לשנת 2009 - ג'אי קאטלר!!! | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 8 | 02-10-09 19:49 |
ג'אי קאטלר גסט פוזינג .. | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 10 | 11-05-09 23:05 |
סרטונים של ג'אי קאטלר .. | eden.B. | פיתוח גוף תחרותי | 11 | 03-03-09 21:46 |
עוד ג'אי קאטלר | zed | פיתוח גוף תחרותי | 22 | 17-11-08 18:12 |
המאסג'יסט של ג'אי קאטלר | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 03-09-08 11:43 |